Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİMMMMM HADİ HAYIRLISIII CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRA BAŞKA SEVİNÇLİ HABERLER VERİCEKSİNNNNNN opuyorumnanaktan
ah be çiçekcim nerelerdesin sen, özledim kıs seniopuyorumnanaktan
Canım her türlü tahlil, test bitti artık, kafam rahatladı, tedavi öncesi doktorlar da bunu istiyorlar artık, iki kaybım olunca yapılması gerekiyordu, inşallah daha fazla bu konuda acı yaşamam:çok üzgünüm:
sen nasılsın, neler yapıyorsun görüşmeyeli?
aysouk canım biraz karışık benim durum, hazirandaki düşüğümden sonra ilk defa bu ay kullandım 2 defa ama pek sağlıklı olmadı, aslıında dinlenmedeyim, içine sıktıktan sonra olaya girişin zaten hemen olmuyor biliyorsun, aradan en az 5-10 dakika geçiyor bitene kadar, hem bu işler o kadar hesaba kitaba da gelmiyor boşveeeeerzemuszemus
merhaba canım walla ben hemen sıkıyom sıkar sıkmaz fikfiklere başlıyozz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 beklemiyoruz biçok kişi öyle yapıyormuş kibelecimde öyle yapmış o dediydi inşallah sende faydasını görürsün ben daha göremedim 3. kullanışım inşallah bu ay olur bişeylerde bu ayda tam yumurtlama zamanı rahatsızlandım üşütmüşüm sonumuz hayır olsun artıkın cümleten inşallahh opuyorumnanaktan
canim cevabin icin sagol
cok gecmis olsun sana
umarim hepimiz o guzel gunleri goruruz
cok sagol canim
Allah isteyen herkese versin insallah
kızlar ıyıgeceler.bı sorum olucak bu ayda son olarak hormon tahlılım yapılacak bundan oncekıler cok ıyıydı buda oyle olur umarım.yanlız dr rum sonrakı asama olarak rahım fılmı ıstedı sonrada asılamaya gecılecekmıs .bu rahım fılmı acılı bıseymı cok korkuyorum cektıren varmı aranızda acaba. bana bılgı verırmısınız
günaydııın ayrederya ellerine sağlık:)
kızlar ıyıgeceler.bı sorum olucak bu ayda son olarak hormon tahlılım yapılacak bundan oncekıler cok ıyıydı buda oyle olur umarım.yanlız dr rum sonrakı asama olarak rahım fılmı ıstedı sonrada asılamaya gecılecekmıs .bu rahım fılmı acılı bıseymı cok korkuyorum cektıren varmı aranızda acaba. bana bılgı verırmısınız