Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygucum ve ççekcim sizden güzel haberler bekliyoruz ona göre.
Kızlar moralim cok bozuk, kan tahlili yaptırdım değerim yükselicene dahada düşmüş, 149 dan 120 ye düşmüş, sinirlerim bozuldu, ağlıyorum..sanırım kaybediyorum bebeğimi..
aah aahhhh inşallahhh arkideşimmm inşallahhhhh opuyorumnanaktan
Kızlar moralim cok bozuk, kan tahlili yaptırdım değerim yükselicene dahada düşmüş, 149 dan 120 ye düşmüş, sinirlerim bozuldu, ağlıyorum..sanırım kaybediyorum bebeğimi..
Dur hemen moralini bozma, aynı yerde mi yaptırdın tahlili? Bu çok önemli.
canım ya hemen üzülme,doktorunla falan konustun mu,acıklama yaptımı sana???
canlarim adet sancisi icin ilac icmeyin. ben ictimde noldu? gastrit oldum, az daha safra kesemde olacaktim Allah korusun. yesim tasini teninize temas edecek sekilde karniniza koyun. agrinizi alir. inanin faydasi olcak. ben bu konuda cok cektigimden kidemliyim yani:) yeni calismam kiraz sapiyla ilgili, civanpercemi ve sagan kürü adet sancima fayda etmedi, yesim tasindan memnunum. ama kiraz sapinida bu ay deniycem. sanirim bebegim gelmedi bu ay da. belirtilerim basladi. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
yok cnm daha dr a falan gitmemiştim, kese görünmez diye.. ama eşimin kuzeni kadın doğu uzmanı büyük ihtimal gittikce düşücek ve adetle atıcan dedi, kimyasal yani, neyse kızlar ben şimdi baska bi hastanede yaptırcam bide gelince yazarım size soınucu çok sağolun..
beni silin listeden almadım preseed.