- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eczacıbasının yeni bir ürünü vardı ama adını unuttum.Hatta preseed gibi bişeydi adı.Onu bir arastır istersen..Sonucta eczacıbasının..
duru ya senin ki de direk nargileye baglamis:)))
oy yazık acıdım valla kaydirigubbakcemile3[ artık resmen kobay muamelesi yapıyoruz kendimize eşlerimize
ayy alemsin canım yaaaa :))) acayip güldümmm..yazık yaaa onlaraaaa,bende acıyorum artık benimkine:roflol::roflol::roflol::roflol:
birkeresinde yine bir bitki yediriyorum,ama unutmuşum dısarıda çürümüş.Sonra bende çürüyeni kenara ittim,yenisini hazırlayıp dolaba koydum.git ye dedim.Sen garibim git kenardaki çürük otu at ağzına ve yut.Zavallım sabaha kadar kustu,zehirlendi ateşlendi.Korkumdan bir süre kür falan teklif edemedim..Neyse unuttu şimdi de yine ne bulursam uyguluyorum üzerinde:roflol::roflol::roflol:
.
peki ben kendi kendimin kobayiyim, artik kendimle eskisinden daha samimiyim, kürler sagolsun:))
valla midemize yazik, ottan cöpten mahvoldular.
artik yeni yöntemler lazim bize, iki kür fiyatina üc kür bir arada filan kampanyalar ciksa hemen atlariz :roflol:
canım benim eşimin spermler biraz uyuzdukaydirigubbakcemile3 yani hareketlilik sayısı ve morfoloji cok düşüktü, dr normal yolla zor olur demişti, allahım işte ol deyince oluyo, önce allah sonra preseedin inde katkısıyla mucizem geldi ama hala sevinemiyorum değer düşük gibi geliyor bana
canım eşim gnc nin arginmax die vitamini var onu kullandı bide çinko desteği aldı, onun dışında bitkisel çaylar yaptım civanperçemi,aslanpencesi,tarcın birlikte onu sürekli içtik, son iki aydır preseedi kullanıyoduk onun dısında bişe yapmadık..