- 26 Eylül 2009
- 1.083
- 1.185
- 36
Pre~seed Multi Use Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı Vajinal jel
Preseed Nedir: Doğru bir şekilde vajinaya uygulandığında, hamile kalmaya çalışılan dönemlerde dahi sperme zarar vermeden, nemliliği tazeler. Artan vajinal kuruluk dönemlerinde, diğer benzeri vajinal nemlendiricileri-yağlandırıcıları kullanmaktan sakınılmalıdır.
Preseed Jel kullananlar bebek sahibi olmaya çalışırken, çoğu vajinal jeller-nemlendirici, spermleri yavaşlatarak veya öldürerek yumurtaya ulaşmasını engellemektedir. Preseed Jel Sperm Dostu vajinal jel, benzersiz formülü ile spermlere zarar vermeyerek, bebek sahibi olma çalışmalarınıza önemli ölçüde yarar sağlamaktadır.
Laboratuar ortamında yapılan çalışmaların fotoğraflarında yer aldığı gibi, diğer nemlendiriciler ile Preseed jel içindeki spermlerin yüzme kabiliyetleri karşılaştırılıyor.
Preseed Jel Kullananlar Kimlerdir:
- Açıklanamayan infertilite (kısırlık, sebepsiz yere çocuk sahibi olamayan) hasta grubunda,
- IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavileri öncesinde,
- UI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavilerinde negatif sonuç almış hastaların bekleme süreçlerinde
- Ovülasyon (yumurtlama) takibi için ultrason muayenesinde
- Timed Intercourse (zamanlı cinsel ilişkiden kaynaklanan vajinal kuruluk)
- IUI (aşılama) işlemi sırasında
- IVF (tüp bebek) embriyo transferinde
- ICSI (mikroenjeksiyon) embriyo transferinde
- Disparoni (ağrılı cinsel ilişki yaşayan) hastalarda,
- Menapoz sonrası hasta grubunun kuruluk tedavisinde kullanılmaktadır.
Pressed Hamile Kalmak için çaba harcayanlara özel üretilmiş bir üründür. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " Vajinal Jel, sperme zarar vermeden en çok ihtiyaç duyulan yerde, içten bir nemlendirme sağlamaktadır. Hamile kalmaya çalışırken dahi güvenle kullanılabilir. Vajinal kuruluğun arttığı zamanlarda, diğer ürünler sperm üzerindeki zararlı etkilerinden dolayı kullanılmamalıdır. Çünkü Preseed Vajinal Jelin benzeri ürünlere göre;
- pH seviyesi, üretken servikal sıvıyla dengelenmiştir.
- Sperme zarar vermeyen özel formülü patentle, Dünyada koruma altına alınmıştır.
- Antioksidan desteği için DOĞAL Arabinogalaktan içerir.
- İç uygulamayla vajina ve serviksi kaplar.
- Klinik olarak test edilmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
Pressed Kullanımı: 40 gr.lık tüp olarak 6 adet plastik ve 9 adet plastik uygulama enjektörü bulunan ürünlerden oluşur. İlişki öncesinde, vajina içine uygulanmak istenildiğinde, ürün miktarı kullanıcı tarafından belirlenmektedir. ( Tavsiye edilen miktar 3 gr - 4 gr )
Preseed Jel ihtiyaç duyulan yerde vajinal kuruluğu rahatlatmak amacıyla içten uygulama için önceden tasarlanan plastik uygulama enjektörlere sahiptir. İlişki öncesinde vajinal kuruluğu rahatlatmak için, Pre~seed vajinanın derinine kadar uygulanmalıdır. Böylece ürünün, vajina ve dış serviksi kaplaması sağlanmış olur.
1-) İlk kullanımdan önce, tüpün sızdırmaz kapağını çıkarın.
2-Preseed Jel cinsel birleşmeden 15 dk. Öncesine kadar uygulanabilir. Cinsel birleşmeden önce uygulanması Pressed in tüm vajinaya dağılmasına izin verir.
3-) Plastik enjektörü ucu tüpe doğru sıkıca çevirerek Preseed tüpüne yerleştirin.
4-) Nazikçe Preseed Jel i enjektöre sıkın, dolana kadar yada istene miktar elde edilene kadar sıkmaya devam ediniz. Tavsiye edilen miktar 3gm - 4gm dolma çizgisidir. Enjektörü tüpten ayırırken, ucunun yukarıya doğru olmasına dikkat ediniz, böylece ürün dökülmez. Her kullanımdan sonra tüpün kapağını kapatın ve alt kısmından itibaren tüpü kıvırın.
5-) Preseed Jel i enjektörde kullanmadan önce 30 dk. Fazla bırakmayınız. Bu demektir ki, Preseed' i enjektöre koyar ancak 30 dk. İçin de vajinaya uygulamaz iseniz, kullanılmayan Preseed' in çöpe atılması gerekir.
6-) Preseed' i uygulamak için enjektörü vajinada derine doğru yerleştirin. Bu ayakta dururken, sırt üstü yatarken veya tuvaletteki gibi otururken yapılabilir.
7-) Enjektörü tutarken yağlandırıcının vajinaya boşalması için yavaşça pistonu tamamen itiniz.
8) Enjektörü vajinadan çıkarın.
9-) Vücudunuz için uygun miktarda nemi elde etmek için ürünü boşalttıktan sonra hafifçe ıkının. Bu vücudunuzun ihtiyaç duymadığı fazla Preseed' i çıkaracaktır. Gerekirse, uygulama sonrası vulvanızda kalan ürünü kâğıt havlu ile hafifçe silin.
Plastik enjektörler her kullanım sonrası atılabilir veya tekrar kullanım için yıkanabilir. Kullanılan enjektörü vajinadan çıkardıktan hemen sonra, pistonu çıkarın. Sabun ve su ile her iki parçayı yıkayın. Temiz akan su ile her iki parçayı iyice durulayın. Tozsuz bir ortamda, her iki parçayı temiz kuru bir bez üzerine koyun ve tamamen kurumasına izin verin. Kuruduktan sonra, piston tekrar takılarak, orjinal kutu içerisinde saklayınız.
Bebek sahibi olma çalışmalarında evde yapılacak olan ovülasyon(yumurtlama) takiplerinde, %99 doğruluk oranına sahip İdrardan Ovülasyon Testi veya tükürükten yapılan ve sınırsız kullanıma sahip Tükürükten Ovülasyon Mikroskobu kullanılması tavsiye edilmektedir.
Ayrıca, hamile olup olmadığınızı, 10 günden kısa bir sürede sonuç veren, yine %99 doğruluk oranına sahip Babystart Hamilelik Testi ile anlayabilirsiniz.
Preseed doğal vücut salgılarını (sekresyon) en iyi şekilde taklit edebilmek için vajinal kanalın içine uygulanacak şekilde tasarlanmıştır. Preseed' in ilişki öncesinde vajina içine doğru uygulanmasıyla birlikte, patentli antioksidan desteği olan arabinogalaktan bitkisi içeren özel formülü vajina kanalını ve servikal girişi kaplar. Bu da spermin, boşalmayla birlikte kendisi için en uygun ortama ulaşmasını sağlar.
Çocuk sahibi olmaya çalışan çiftler tarafından kullanılan özel ürünümüz Preseed, en çok ihtiyaç duyulan yerde ekstra nemlendirme sağlar. Doğal yolla hamile kalmak isteyen çiftlere yardımcı olur.
Bunları unutmayın!
Gebelik birçok faktöre bağlı. Doğurganlık 25-27li yaşlarda en yüksek seviyeye ulaşıyor. Özellikle 32 yaşından sonra inişe geçiyor. Biyolojik saat ilerledikçe kadının gebe kalma şansı giderek azalıyor. Yaşla birlikte yumurtalıklardaki yumurta sayısı ve kalitesi azalıyor. 20 yaşında bir kadın ile 21 yaşındakinin gebe kalma olasılıkları arasındaki fark çok büyük değilken, 30lu yaşlarda bu fark daha fazla anlam kazanıyor. Doğal yolla gebelikte şansı artırmak için bunları deneyebilirsiniz:
* Haftada ortalama 3 kez cinsel ilişkiye girin
* Yumurtlamanın olduğu günlerde cinsel ilişki, gebelik şansını artırır.
* Stres ve obeziteden uzak durun. Çünkü ikisi de hamile kalmayı engelleyen faktörler. Stres kısırlık vakalarında önemli bir faktör. Salgı bezlerini etkiliyor, bu nedenle hormonların salınımında problem oluyor. Obezite, doğurganlığı azaltmasa da yağ dokusundan salınan kadınlık hormonunun fazla olmasıyla yumurtlamayı baskılayabiliyor.
* Çalışma saatlerinin uzaması, trafik stresinin yaşanması gibi koşullar, kadına yorgunluk olarak geri dönüyor. Yorgunluk da cinsel arzuyu azaltarak ve cinselliğe ayrılan süreyi kısıtlıyor.
Tüm Sorunları Çözmüyor
Jel bütün kısırlık sorunlarını çözmüyor. Azoospermi (hiç canlı sperm bulunmaması), menapoz, hiç yumurta üretiminin olmaması, iki tüpün de tıkalı olması, ciddi rahim bozuklukları ve endometriozis hastalarında hamilelik sağlaması mümkün değil.
Araştırmalara göre Pre-seed vajinal jel, anlaşılmayan nedenlerle çocuk sahibi olamayan çiftlerde, sperm sayısı ve hareketlilik azlığı olanlarda, tek tüpün tıkalı olduğu hastalarda, polikistik over sendromu hastalarında, hormonal düzensizlik yaşayan kadınlarda yüzde 20 oranında başarılı. Dr. Arslan, Ülkemizde tüp bebek başarı oranın yüzde 30-35 civarında olduğunu düşünürsek, ürünün başarı oranı hiç küçümsenecek bir değerde değil. Ciddi üretkenlik problemi, yaş sorunu (menapoz) olmayan çiftlere, aşılama ve tüp bebek tedavilerine başlamadan önce 6 ay süre ile bu jeli kullanmalarını, düzenli-yeterli sayıda cinsel ilişki öneriyoruz diyor.
Birkaç başarı öyküsü:
benkibele .!.:canim soyle soyleyeyeim. ben 6 ay ugrastim hamile kalmak icin. ovulasyon testleriyle falan hem de yani yumurtlama gunumu kacirmam imkansiz. 7. ay bu preseed i kesfettim. denedim. denedikten sonra pisman oldum. ah ne ettim ben kimyasal sey. ne kadar iyi olursa olsun kimyasal sonucta diye. ama kazin ayagi oyle degilmis. o ay hamile kaldim malesef tupumde tikaniklik varmis dis gebelik oldu ve sol tupum alindi. ama benim yazilarimi gorduysen hic umudumu kaybetmedim ben preseed ile tekrar yakinda hamile kalacagima inaniyordum. 1 ay korun dedi doktor. o 1 ay da deneidk biz gerci ama sanirim yumurtlama olmadi o ay. sonra 3. ayda gene tuttu. bu 3 ay boyunca preseedi hep kullandim. ozellikle yumurtlamama 3-4 gun kala basliyordum kullanmaya. 3-4 tane kullaniyordum bir ayda.
3.de tuttu ama ilik 2 ay solda yumurtladigim icin ve sol tarafimda tup olmadfigi icin tutmadi tabi. sagdan yjmurtladigim ilk ay tuttu. simdi ben preseed e inanmayayim da neye inanayim. Rabbim tabi ki sebep kildi. o istemeden hicbirsey olmaz ama bunlar da sebep oluyor iste.
Kursatım .!.:Merhaba yaklaşık 2 yıldır çeşitli tedaviler gördüm. Sorun sperm sayı ve kalite düşüklüğü idi. Geçen ay negatif sonuçlanan bir tüp bebek deneyimim oldu. Ve bu ay sizi tanıdım (FertilTr). Pre-Seed ürününüzü aldım ve sadece 2 kez kullandım. Sonuç ben hamileyim, çok sağlıklı 5 haftalık kan değerim 1705. İyi ki sizi tanıdım. Sizleri herkese tavsiye ederim. İlginiz ve kibarlığınız için ayrıca teşekkürler. Sizleri ve ürünü herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Nequelen .!.:Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 aydır Pre-Seed konusunda sitede sizi takip ediyorum. İki buçuk senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu süre içinde iki defa dış gebelik bir de düşük yaşadım, ayrıca ocak ayı içinde ilk tüp bebek denememiz de olumsuz sonuçlandı. Eşimde de ben de de bir sorun olmadığından artık yüce ALLAH' ım hayırlı gördüğü zaman bize nasip edecektir diye düşünüyordum ve işte bu süreç içinde iki ay önce bu sitede bir şekilde sevgili Kibelenin Pre-Seed kullanarak hamile kalması beni çok yüreklendirdi ve belki de tanrım onu benim karşıma çıkardı. Ben de geçen ay kullandım. Bu hafta salı günü bhcg testimi yaptırdım ve sonuç 323 pozitifti. İki gün sonra tekrar yaptırdık testi, 964 ve 28 Mart Cumartesi yeniden yaptırdık ve çok şükür ki 2200 çıktı sonuç ve ben artık 5 haftalık hamileyim.
Haydi kızlar bir kaçımız üst listeye taşınalım artık. Güzel haberlerinizi bekliyorummmmmmm
2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum |
---|---|---|---|
1 | benkibele | İlk deneme | Kızı oldu |
2 | Menzil Gxuxlxux | 2. deneme | Oğlu oldu |
3 | Rockwell | İlk deneme | Düşükle sonuçlandı |
4 | Wannababy | 3. deneme | Oğlu oldu |
5 | Nequelen | İlk deneme | Kızı oldu |
6 | Nerili | Belirtilmedi | Belirtilmedi |
7 | Kadus (Honeycim) | İlk deneme | Kızı oldu |
8 | Kursatim | İlk deneme | Kızı oldu |
9 | Durualya | Belirtilmedi | Oğlu oldu |
10 | sevcangoksel | İlk deneme | Kızı oldu |
11 | Jasmin77 | İlk deneme | Oğlu oldu |
12 | Bengusu | İlk deneme | Ailevi nedenlerden düşük |
13 | Duducan | İlk deneme | Oğlu oldu |
14 | Dila06 | 2. deneme | Kızı oldu |
15 | babylove | 2. deneme | Kızı oldu |
16 | duyguby | İlk deneme | Kızı oldu |
17 | viana | 2. deneme | Oğlu oldu |
18 | DaddysFirstEye | İlk deneme | Belirtilmedi |
19 | shyqueen | İlk deneme | Kızı oldu |
20 | vergici | İlk deneme | Belirtilmemiş |
21 | gulayyusuf | İlk deneme | Oğlu oldu |
22 | Lapa | İlk deneme | Kızı oldu |
23 | Aysouk | 2. deneme | Belirtilmemiş |
24 | Waters | İlk deneme | Belirtilmemiş |
25 | Nevyas | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
26 | Selmas88 | 2. deneme | Oğlu oldu |
27 | Johnnybravo | İlk deneme | Kızı oldu |
28 | Lilyum | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | 35.ay | İlk deneme | Oğlu oldu |
30 | Buzma_vi | İlk deneme | Kızı oldu |
31 | Sezen10 | İlk deneme | Kızı oldu |
32 | Papatyaa10 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
33 | Maviumutolsun | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
34 | Krishazel | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
35 | Murebdu | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
36 | Emineu | İlk deneme | Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük |
37 | Baby78 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
38 | Çiğdem_55 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
39 | GamzeliKiz | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
40 | Miranda | 2. deneme | Belirtilmemiş |
41 | Polyanna23 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
42 | Gunes88 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
43 | Masal_naz | İlk deneme | Kızı oldu |
44 | Zerdal | İlk deneme | Oğlu oldu |
45 | Sensen99 | İlk deneme | Kızı oldu |
46 | Senemgy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
47 | Omman | İlk deneme | Belirtilmemiş |
48 | Ysmnnnnnn | İlk deneme | Belirtilmemiş |
49 | Ozumege | İlk deneme | Oğlu oldu |
50 | Ayen1986 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
51 | Blume84 | İlk deneme | Oğlu oldu |
52 | Sumak | İlk deneme | Kızı oldu |
53 | Ozge_nur | İlk deneme | Oğlu oldu |
54 | Brnyns | İlk deneme | Belirtilmemiş |
55 | Elbebekgulbebek | İlk deneme | Kızı oldu |
56 | Smrm | İlk deneme | Belirtilmemiş |
57 | Kardelen1985 | İlk deneme | Kızı oldu |
58 | Seyade | İlk deneme | Kızı oldu |
59 | Naz8 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
60 | Albena_gy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
61 | Beautyflake | İlk deneme | Oğlu oldu |
62 | Funda4 | İlk deneme | Kızı oldu |
63 | Ezgi0909 | 5. deneme | Kızı oldu |
64 | Durusel24 | İlk deneme | Kızı oldu |
65 | Melinnaz | İlk deneme | Kızı oldu |
66 | Sevo24 | İlk deneme | Oğlu oldu |
67 | Gkckdl | İlk deneme | Belirtilmemiş |
68 | cigdemycrocus13 | İlk deneme | Kızı oldu |
69 | gzm2628 | İlk deneme | Kızı oldu |
70 | topidik | İlk deneme | Kızı oldu |
71 | serender001 | 3. deneme | Oğlu oldu |
72 | BALIM86 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
73 | Zeynep83 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
74 | MehtapTok | İlk deneme | Kızı oldu |
75 | Kelebek088 | İlk deneme | Kızı oldu |
76 | Mayabebek | İlk deneme | Belirtilmemiş |
77 | Pln06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
78 | Gormiti | 2. deneme | Belirtilmemiş |
79 | Cankaya06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
80 | Mihrimah84 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
81 | Tubisko | İlk deneme | Belirtilmemiş |
82 | Kİtmit | 2. deneme | Belirtilmemiş |
83 | ytrn42 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
84 | Lilyum | İlk deneme | Belirtilmemiş |
85 | zehsel | İlk deneme | Oğlu oldu |
86 | zealea | 15. deneme | Oğlu oldu |
87 | demoneye2001 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
88 | beyaz-melek-31 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
89 | naciyemtncymtncy | 2. deneme | Oğlunu bekliyor |
90 | cevizbadem | İlk deneme-Çoğul gebelik | Kızları oldu |
91 | aslisimsek3442 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
92 | Amazon | İlk deneme | Oğlu oldu |
93 | alicesemra | 6. deneme | Belirtilmemiş |
94 | naz8 | İlk deneme | Oğlu oldu |
95 | 35deniz | 2. deneme | Oğlu oldu |
96 | burp | İlk deneme | Oğlu oldu |
97 | hican87 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
98 | murnur55 | İlk deneme | Kızı oldu |
2015 Preseed Hamişlerimiz :)
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
99 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
100 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
101 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
102 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
103 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
104 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
116 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
117 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
118 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
119 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
120 | gokkusagi1 | 25 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
121 | Umut29 | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
122 | edss | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
123 | han_i | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
124 | bestbaby | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
125 | suemer | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
126 | sebogelin | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
127 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
128 | panikmucver | 24 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
129 | ilhagu | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
130 | mugecicek | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
131 | kimyager1508 | 29 | 5. deneme | Belirtilmemiş |
132 | sukret | 22 | 5. deneme | Belirtilmemiş |
2015 Anne Adaylarımız:
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | muserref45 | 29 | 1. deneme | 30 Eylül (Beklemede) |
2 | bir-umut | 25 | 3. deneme | 11 Ekim (Beklemede) |
3 | limos | - | 2. deneme | 15 Ekim (Beklemede) |
4 | rima85 | 29 | 8. deneme | 19 Ekim (Beklemede) |
5 | aXhi | 27 | 3. deneme | 24 Ekim (Beklemede) |
6 | mimosa00 | 23 | 3. deneme | 25 Ekim (Beklemede) |
7 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 6. deneme | 25 Ekim |
8 | demir6133 | 27 | 4. deneme | 30 Ekim |
9 | justicelight | 29 | 1. deneme | 31 Ekim |
10 | laveyou | - | 2. deneme | 1 Kasım |
11 | keklik_58 | 27 | 4. deneme | 6 Kasım |
12 | LEMANEM | 29 | 3. deneme | 7 Kasım |
13 | zeynep bal | 26 | 1. deneme | 8 Kasım |
14 | grpaysl | 23 | 2. deneme | 13 Kasım |
15 | nacide48 | 24 | 1. deneme | 13 Kasım |
16 | fduag | 30 | 1. deneme | 15 Kasım |
17 | lamb-h | 30 | 5. deneme | 17 Kasım |
18 | enbisevdigim | 31 | 3. deneme | 20 Kasım |
BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | SNOWLAND | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
2 | Frdaa | 26 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
3 | eylulveevren | 35 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
4 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
5 | xpreiaZ | 27 | 1. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
6 | mibudi | 30 | 3. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
7 | aybirgen | 28 | 3. deneme | Kist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek |
8 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.
Gelsin bebişler, dolsun göbişler
Son düzenleme: