• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullanan ve başarılı olanlar

merhaba kızlarr allahımm oncelıkle herkesın gönlune gore versınn bende bu ay preseed kullananlardanımm ama sıze sorumm duyan bılen varmıbenn bu jelı bayrama denk geldıgı ıcın 6.8.ve 14 gunler kullanabılıdım hastalıgımın ve 27 gunde bır hasta olan bırıyım bazende 26 neyse bu 3 kere kullandım sadece ve batıma 10 ekımmm bugun nedense ıcımden test yapmak geldııı yaptımm negetıff durmm tabıkıı erkenmı test yaptımm yanıı bırde bn 3 kere kullanmadan dolayıı hamıs kalma ıhtımalımm varmıdır sızcee :anneadayı::anneadayı::KK50::KK50::KK50::KK69::KK69::KK69::KK69:sabırla mınıgımı bekleyenlerdenım:KK68::KK68::KK68:

merhaba kızlarr allahımm oncelıkle herkesın gönlune gore versınn bende bu ay preseed kullananlardanımm ama sıze sorumm duyan bılen varmıbenn bu jelı bayrama denk geldıgı ıcın 6.8.ve 14 gunler kullanabılıdım hastalıgımın ve 27 gunde bır hasta olan bırıyım bazende 26 neyse bu 3 kere kullandım sadece ve batıma 10 ekımmm bugun nedense ıcımden test yapmak geldııı yaptımm negetıff durmm tabıkıı erkenmı test yaptımm yanıı bırde bn 3 kere kullanmadan dolayıı hamıs kalma ıhtımalımm varmıdır sızcee :anneadayı::anneadayı::KK50::KK50::KK50::KK69::KK69::KK69::KK69:sabırla mınıgımı bekleyenlerdenım:KK68::KK68::KK68:
inşallah canım amin ben bu ay 3.kez kullanıyorum kısmet olur inşallah hayırlısıyla.6 8 erken olmuş canım 14 denk gelmiş olabilir bende 27 28 günde oluyorum 14.güne denk geliyor genelde.ovülasyon testleri var ondan al doğru zamana denk getirmen daha kolay olur.hayırlısı olsun inşallh :)

inşallah canım amin ben bu ay 3.kez kullanıyorum kısmet olur inşallah hayırlısıyla.6 8 erken olmuş canım 14 denk gelmiş olabilir bende 27 28 günde oluyorum 14.güne denk geliyor genelde.ovülasyon testleri var ondan al doğru zamana denk getirmen daha kolay olur.hayırlısı olsun inşallh :)
sagoll canımm ovu testi kullanmak ıcımden gelmıyor satıccıı ADAMDA bana :KK68:ovu testı kullanmana gerke yok duzenlı adetın varsa dedi 10.12.14.16.18 gunlerı degerlendır dedı bnde bayrama denk gelıp kaynanamlarda kaldımız ıcın olmadı bırseyler o yuzdenn yanıı kuzumm hayırlısı yarınla batıma 3 gun kaldı:KK200::KK200::KK200::KK68::KK68:

ooo hadi bakalım az kalmış olur inşallh yazarsn buraya.erken gebelik testi yapsana ben meraktn kaç kere yapıyorum :)

sagoll canımm ovu testi kullanmak ıcımden gelmıyor satıccıı ADAMDA bana :KK68:ovu testı kullanmana gerke yok duzenlı adetın varsa dedi 10.12.14.16.18 gunlerı degerlendır dedı bnde bayrama denk gelıp kaynanamlarda kaldımız ıcın olmadı bırseyler o yuzdenn yanıı kuzumm hayırlısı yarınla batıma 3 gun kaldı:KK200::KK200::KK200::KK68::KK68:
canım naptınnn :110::KK25:

normal testler gstermez canım heralde erken daha kan testi yaptırsydın bu merktn kurtulurdn :) hayırlsı olsun inşlh canımm umarım olmuştur :KK54:

Kızlar takılmayin bunlara. Önemli olan kaliteli yumurtayıp günü tutturabilmek. Ben 6 ay praseed kullandım bişey olmadı boşa para tuzakları yok spermler ölmüyormus hemen yumurtaya ulastiriyomus:) doğru gün ve guzel yumurta olunca spermler zaten yarım saate kendi yolu buluyor:) ben iki kere hamile kaldım ondada okeyin su bazlı olmayan aksine nane aromali olup yakanla kaldım. Bal polen arı sütü yemistim yumurtam güzeldi ve catladigi zamanı tutturmustum.

Bende bu ay prespeed jeli aldım ve ilk defa kullanıcam ama çok merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu diye umut işte bizimkisi

Arkadaşlar yakın zamanda kullanan yokmu bende bugun aldım şuan mens dönemim inşlh bittiği zaman kullanacam benim gibi yeni kullanmayı düşünen yada kullanıp sonuç alan varmı :( :(: (

Arkadaşlar yakın zamanda kullanan yokmu bende bugun aldım şuan mens dönemim inşlh bittiği zaman kullanacam benim gibi yeni kullanmayı düşünen yada kullanıp sonuç alan varmı :KK43: :KK43:: (
Lütfen sonuçlarını yaz olurmu merakla bekliycem kimse bu konu ike ilgili bişey yazmıyor çünkü

Herkese iyi akşamlar kızlar size bi sorum olucak her ay adetime 1 hafta kala ilişkiye girmekte tereddüt ediyorum ya hamile kalmissam diye.. yani bebeğin tutunmasinı etkilemesinden yada düşük olmasından korkuyorum sizce bunun doğruluk payi varmı yani ilişki olmasinın bu dediklerimin üzerinde bi etkisi varmı...

Back
X