- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım amin ben bu ay 3.kez kullanıyorum kısmet olur inşallah hayırlısıyla.6 8 erken olmuş canım 14 denk gelmiş olabilir bende 27 28 günde oluyorum 14.güne denk geliyor genelde.ovülasyon testleri var ondan al doğru zamana denk getirmen daha kolay olur.hayırlısı olsun inşallh :)merhaba kızlarr allahımm oncelıkle herkesın gönlune gore versınn bende bu ay preseed kullananlardanımm ama sıze sorumm duyan bılen varmıbenn bu jelı bayrama denk geldıgı ıcın 6.8.ve 14 gunler kullanabılıdım hastalıgımın ve 27 gunde bır hasta olan bırıyım bazende 26 neyse bu 3 kere kullandım sadece ve batıma 10 ekımmm bugun nedense ıcımden test yapmak geldııı yaptımm negetıff durmm tabıkıı erkenmı test yaptımm yanıı bırde bn 3 kere kullanmadan dolayıı hamıs kalma ıhtımalımm varmıdır sızcee sabırla mınıgımı bekleyenlerdenım
sagoll canımm ovu testi kullanmak ıcımden gelmıyor satıccıı ADAMDA bana ovu testı kullanmana gerke yok duzenlı adetın varsa dedi 10.12.14.16.18 gunlerı degerlendır dedı bnde bayrama denk gelıp kaynanamlarda kaldımız ıcın olmadı bırseyler o yuzdenn yanıı kuzumm hayırlısı yarınla batıma 3 gun kaldıinşallah canım amin ben bu ay 3.kez kullanıyorum kısmet olur inşallah hayırlısıyla.6 8 erken olmuş canım 14 denk gelmiş olabilir bende 27 28 günde oluyorum 14.güne denk geliyor genelde.ovülasyon testleri var ondan al doğru zamana denk getirmen daha kolay olur.hayırlısı olsun inşallh :)
canım naptınnnsagoll canımm ovu testi kullanmak ıcımden gelmıyor satıccıı ADAMDA bana ovu testı kullanmana gerke yok duzenlı adetın varsa dedi 10.12.14.16.18 gunlerı degerlendır dedı bnde bayrama denk gelıp kaynanamlarda kaldımız ıcın olmadı bırseyler o yuzdenn yanıı kuzumm hayırlısı yarınla batıma 3 gun kaldı
Canimmm teslim sabah normal test yaptım Negatif ti olmadı galiba bu ayda ama hasta olacak gibi durumunda yok yarın haber ederim bat günüm olmazsam pazar günü test yaparım tekrardancanım naptınnn
Lütfen sonuçlarını yaz olurmu merakla bekliycem kimse bu konu ike ilgili bişey yazmıyor çünküArkadaşlar yakın zamanda kullanan yokmu bende bugun aldım şuan mens dönemim inşlh bittiği zaman kullanacam benim gibi yeni kullanmayı düşünen yada kullanıp sonuç alan varmı : (
Lütfen sonuçlarını yaz olurmu merakla bekliycem kimse bu konu ike ilgili bişey yazmıyor çünkü
Bende bu ay kullanıyorum ilk kez bakalım etkisi olacakmi