Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Preseed kullanan ve başarılı olanlar
- Konu Sahibi eliaeftal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aynen hayırlısı verende allah alanda...biz tevekkülle dua edeceğizHAyirlisi canim vardır bunda da bir hayır...Rabbim Cok artmasin dua etmeye devam...
olsun canım üzülme demekki zamanı değilmiş.rabbim bize hayırlı zamanlarda ve hayırlı evlatlar nasip etsin...beline yakı yapıştır bende adetimin 2.günü yapıştırdım adetim bitince çıkarttım işe yaradığını söylüyorlar vesilenin ne olacağını allah bilir belki olur...Ben de hastalandim.....baya ümitlenmiştim....hayırlısı(
amin inşallahCanim bu ay yaki,havuç suyu,bu jeli almıştım ondan ümitlenmistim...hayırlısı diyorum baska çare yok.Rabbim yaprdimcimiz olsun İnss
slm canım hadi hayırlısı inşallah bu ay olur...Slm kizlar iki ay kullandim olmadi bu ucuncu ayim bakalm nolcak. Alti aya kadar kullanmak gerekirmis pes etmein devam. Spermlere zarari yok bu jelin doktorda öneriyor rahat olu
slm canım hadi hayırlısı inşallah bu ay olur...
Slm canm amin ins hepimize nasip olur ins..
arkadaşlar ben sürekli forumu takip edenlerdenim ama üye değildim, burada birçok kişiden fikir almışlığım var ve bugün bende üye olup faydalı olmak istedim. ben 1 yıldır istediğim ve hiçbir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlardandım. Son iki aydır da klomen ve çatlatma iğnesine geçtik. ilk ay hamile kalamadım, bu ay ki tedavi başlangıcında yine burada bir vesile ile preseed ile tanıştım önceden hiç duymamıştım. tedavime onu da ilave etmeye karar verdim ve sonuçta hamileyim şu anda. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya isteyen herkese en yakın zamanda bu duyguyu tattırmasını dilerim Rabbi'mden. Sonuç olarak klomen+çatlatma iğnesi+preseed bu arada adetimin ilk gününden incir kürü de yaptım 15 gün kadar+DAİMA DUA. Tabi ki öncelikle nasip eden Rabbim ama tedbiri de bırakmamalıyız. Bence preseed'i 6 ay kadar kullanın. Herkese hayırlı bebişler....
arkadaşlar ben sürekli forumu takip edenlerdenim ama üye değildim, burada birçok kişiden fikir almışlığım var ve bugün bende üye olup faydalı olmak istedim. ben 1 yıldır istediğim ve hiçbir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlardandım. Son iki aydır da klomen ve çatlatma iğnesine geçtik. ilk ay hamile kalamadım, bu ay ki tedavi başlangıcında yine burada bir vesile ile preseed ile tanıştım önceden hiç duymamıştım. tedavime onu da ilave etmeye karar verdim ve sonuçta hamileyim şu anda. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya isteyen herkese en yakın zamanda bu duyguyu tattırmasını dilerim Rabbi'mden. Sonuç olarak klomen+çatlatma iğnesi+preseed bu arada adetimin ilk gününden incir kürü de yaptım 15 gün kadar+DAİMA DUA. Tabi ki öncelikle nasip eden Rabbim ama tedbiri de bırakmamalıyız. Bence preseed'i 6 ay kadar kullanın. Herkese hayırlı bebişler....
Tebrikler canm.cook.sevndim darisi başımıza ins. Bizimde birr senedir olmuyor sorun olmadığı halde. Preseed le üçüncü ayim bu ay bakalim nolcak adete bi hafta kaldı. Doktor yasin genc ilaca gerek yok hormon vermek istemiyorm vucuduna dedi ilaca gerwk duymadi baklm bi iki ay daha dogal yolla denicwz ins tutar. Ovulasyon testiylemi denednn preseed i canm
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı bize inşallah bu ay burdan sevinçli haberlerimizi paylaşırız.arkadaşlar ben sürekli forumu takip edenlerdenim ama üye değildim, burada birçok kişiden fikir almışlığım var ve bugün bende üye olup faydalı olmak istedim. ben 1 yıldır istediğim ve hiçbir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlardandım. Son iki aydır da klomen ve çatlatma iğnesine geçtik. ilk ay hamile kalamadım, bu ay ki tedavi başlangıcında yine burada bir vesile ile preseed ile tanıştım önceden hiç duymamıştım. tedavime onu da ilave etmeye karar verdim ve sonuçta hamileyim şu anda. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya isteyen herkese en yakın zamanda bu duyguyu tattırmasını dilerim Rabbi'mden. Sonuç olarak klomen+çatlatma iğnesi+preseed bu arada adetimin ilk gününden incir kürü de yaptım 15 gün kadar+DAİMA DUA. Tabi ki öncelikle nasip eden Rabbim ama tedbiri de bırakmamalıyız. Bence preseed'i 6 ay kadar kullanın. Herkese hayırlı bebişler....
Tebrikler canm.cook.sevndim darisi başımıza ins. Bizimde birr senedir olmuyor sorun olmadığı halde. Preseed le üçüncü ayim bu ay bakalim nolcak adete bi hafta kaldı. Doktor yasin genc ilaca gerek yok hormon vermek istemiyorm vucuduna dedi ilaca gerwk duymadi baklm bi iki ay daha dogal yolla denicwz ins tutar. Ovulasyon testiylemi denednn preseed i canm
Rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah canım, Allah sabreden kulların yanındaymış ben sabrettim selamete erdim, sizlerin de selamete ermesi yakındır canım. çok kısa sürede müjdeli haberlerinizi okurum inşallah, bu arada her tedbire devam arkadaşlar, incir kürü de yapın, havuç suyu da... her ay hüsranla sonuçlandığında pes ediyorum sanıyordum ama toparlanıp tekrar başlıyordum, enerjinizi yitirmeyin canım, olacak çünkü. Ben yumurta takibindeydim canım, çatlatma iğnesi olduğum günün akşamı ve sonraki akşamki çalışmalarda preseed i kullandım :) Ovulasyon testiyle yumurtlama gününü tespit edip o günlerde kullanman yeterli canım.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı bize inşallah bu ay burdan sevinçli haberlerimizi paylaşırız.
Amin amin amin. En kısa sürede darısı başınıza inşallah, en yakın zamanda müjdeli haberlerinizi okuyacağımı düşünüyorum canım. Lütfen preseed e devam et, önce Allah ama vesile olacaktır belki, sadece yumurtlama dönemlerinde kullan yeterli canım
Ahhh aminnnn rabbim hepimize çifter çifter versin inşallah
Amin amin amin, inşallah en kısa sürede canım.
iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah en kısa sürede rabbim bize de nasip eder ama benim bu aydan ümidim yok maalesef..Amin amin amin. En kısa sürede darısı başınıza inşallah, en yakın zamanda müjdeli haberlerinizi okuyacağımı düşünüyorum canım. Lütfen preseed e devam et, önce Allah ama vesile olacaktır belki, sadece yumurtlama dönemlerinde kullan yeterli canım
iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah en kısa sürede rabbim bize de nasip eder ama benim bu aydan ümidim yok maalesef..
geçen aydan beri takip ediyorum sizi.
klomen kullanıyomuydunuz
geçen aydan beri takip ediyorum sizi.
klomen kullanıyomuydunuz
evet geçen ay klomen kullandım günde 3 defa ve kontrole gitmedim ilaçlar mahfetti beni kasık ağrısından duramıyordum.bu ay arı sütü bal polen karışımı yemeye başladım adetimden bir hafta önce ve adet olduğum gün belime yakı yapıştırdım her akşamda havucu sıkıp suyunu içtim adetim bittikten iki üç gün sonra kasığımda yine ağrı başladı ve 3.günü pembe leke geldi.tekrar adet oldum sandım dr.gittim dr.yumurtanın etrafında bi sıvı birikmiş dedi antibyotik iğne verdi.burdan bi arkadaşıma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi yada bazı insanlarda yumurtlama olduğu zaman da oluyor dedi.geldiğimde ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı dr gün vermişti bu günlerde birliktelik öneriyorum dedi dediği gün bir sonraki gündü ve ertesi gün tekrar ovülasyon testi yaptım yumurtlama bitmişti.anlayacağın yani klomenin yapamadığını ben doğal yolla yapmışım hemde adetimden hemen sonra yumurtlama olmuş.böylelikle bilmediğim için o günleri değerlendiremedik galiba o nedenle bu aydan ümidim yok maalesef..geçen aydan beri takip ediyorum sizi.
klomen kullanıyomuydunuz