• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullanan ve başarılı olanlar

Kesinlikle tavsiye ederim.Biz karı koca doktoruz ilk çocuğumuz aşılamayla olmuştu ikinci de öyle olur diyorduk sonra preseed kullandık ve ilk ayda gebe kaldım.Darısı olmayanların başına.Buarada eşim de viyamin desteği kullandı bu ay.

arkadaşlar merhaba,bu konuyu ben açmıştım merak ettim ne durumdasınız,var mı müjdeleriniz... ben hamileyim ama bu ay tıbbi hiç bir şey kullanmadım.rabbim nasip etti darısı sizin ve bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin başına.inşallah tez zamanda müjdelerinizi alırım...

eliaeftal eliaeftal senin adına çok sevindim. inşallah ilk müjdeyi verenlerden olurum. önüüzdeki hafta ovulasyon dönemine giricem ve pazartesi jelim elime geçmiş olacak..
darısı hepimizin başına.. tebrikler tekrardan

** bu arada bir sorum olacak. daha önce bu tarz ürünler hiç kullanmadım. eşimin haberi olsun istemiyorum. kafaya taktığım için çok kızıyor ( para bırıktırıp tup bebek yapıcaz ugrasıp durma boyle dıyor) bu jeli kullandığın zaman eşin farkediyor mu birşey kullandığını bunu merak ediyorum

eliaeftal eliaeftal senin adına çok sevindim. inşallah ilk müjdeyi verenlerden olurum. önüüzdeki hafta ovulasyon dönemine giricem ve pazartesi jelim elime geçmiş olacak..
darısı hepimizin başına.. tebrikler tekrardan

** bu arada bir sorum olacak. daha önce bu tarz ürünler hiç kullanmadım. eşimin haberi olsun istemiyorum. kafaya taktığım için çok kızıyor ( para bırıktırıp tup bebek yapıcaz ugrasıp durma boyle dıyor) bu jeli kullandığın zaman eşin farkediyor mu birşey kullandığını bunu merak ediyorum
çok teşekkür ederim...bu arada ben jeli kullanmadım araştırdım ve kafam çok karıştı daha önceden yaşadğım 2 kimyasal gebelikten dolayı kullanmadım düşük oluyor demişti bir kaç kişi riske atmak istemedim.ne zamandır çocuk istiyorsunuz ayrıca var mı bir sorunun var mı?bu arada eşinin fark edeceğini sanmıyorum ama kullandığında ayağı kalkmaman gerekiyor ondan şüphelenmezse sanmıyorum başka türlü şüphelenmez galiba...

eliaeftal eliaeftal zaten yarim saat kadar yatiyorum ben. Evet problem sperm sayimizin dusuk olmasi. Tum tahliller vs yapildi. Tek sansiniz tup bebek dedi dr. 3 senedir istiyorum ama olmadi tabiki. Insallah maddi olarak toparlanip tup deniycez diyor eşim ama bi turlu o birikimi yapmaya baslamadik subatta ogrendik tup olmasi gerektigini. Bende o arada boyle daha maliyetsiz secenekleri denemek caresizligindeyim :(

eliaeftal eliaeftal zaten yarim saat kadar yatiyorum ben. Evet problem sperm sayimizin dusuk olmasi. Tum tahliller vs yapildi. Tek sansiniz tup bebek dedi dr. 3 senedir istiyorum ama olmadi tabiki. Insallah maddi olarak toparlanip tup deniycez diyor eşim ama bi turlu o birikimi yapmaya baslamadik subatta ogrendik tup olmasi gerektigini. Bende o arada boyle daha maliyetsiz secenekleri denemek caresizligindeyim :KK43:
canım üzülme eğer sorun sadece sperm sayısının düşük olması ise keçi boynuzu içir eşine ne varsa doğada var ve ben buna gerçekten inanıyorum.birde havuç suyu ikisinide içir.her ikiside sperm kalitesini,sayısını ve hareketliliğini arttırıyor.ayrıca havuç suyu yumurtanın çatlamasına ve bebeğin tutunmasına yardımcı olur.eğer denemediyseniz mutlaka deneyin derim.birde bildiğim kadarıyla ürünü 15 yada 20 dk ilişkiden önce kullanıyorsun o yüzden kalkmaman lazım dedim.canım birde rabbim ol derse tek bir spermle bile olur bol bol dua et inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe.

Kesinlikle tavsiye ederim.Biz karı koca doktoruz ilk çocuğumuz aşılamayla olmuştu ikinci de öyle olur diyorduk sonra preseed kullandık ve ilk ayda gebe kaldım.Darısı olmayanların başına.Buarada eşim de viyamin desteği kullandı bu ay.
merhaba nasıl kullandıgınızzı detaylıca ozelden yazabılırmısınız lutfenn

Mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yılda laparoskopik kist ameliyatı,
histeroskopi, hsg, clomen+ovitrelle(2defa),1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım fakat hiçbiri tutmadı o kadar çaresizim ki ve psikolojim alt üst oldu bu arada eşimin sperm ileri hareketi sıfır çıktı ben de nette araştırırken preseed jeli gördüm sipariş ettim geldi inşallah fayda görürüz ve benim size sormak istediğim preseed jeli bu ay acsam açık olarak 1 ay sonrasına kalır mı

Mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yılda laparoskopik kist ameliyatı,
histeroskopi, hsg, clomen+ovitrelle(2defa),1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım fakat hiçbiri tutmadı o kadar çaresizim ki ve psikolojim alt üst oldu bu arada eşimin sperm ileri hareketi sıfır çıktı ben de nette araştırırken preseed jeli gördüm sipariş ettim geldi inşallah fayda görürüz ve benim size sormak istediğim preseed jeli bu ay acsam açık olarak 1 ay sonrasına kalır mı

Merhaba,

Serin ve güneş görmeyen bir yerde kullanırsan 3-4 ay kullanabilirsin.

merhaba arkadaslar bende bu ay kullanmaya baslıcam incir ve havuc kürü uygulayacagım ramazanda sahurda ve iftarda icicem preseed de hemen sipariş ediyorum gercekten cok zor bır durum anca yasayan bılıyo yanı sizler İyiki varsınız 3 yıllık evliyim ne bende ne esimde hiç bi sorun yok ama hic gebelik olusmadı nasip inşallah bu bayrama hayırlı bir haber alırımda bir başka bayram olur bana

merhaba arkadaslar bende bu ay kullanmaya baslıcam incir ve havuc kürü uygulayacagım ramazanda sahurda ve iftarda icicem preseed de hemen sipariş ediyorum gercekten cok zor bır durum anca yasayan bılıyo yanı sizler İyiki varsınız 3 yıllık evliyim ne bende ne esimde hiç bi sorun yok ama hic gebelik olusmadı nasip inşallah bu bayrama hayırlı bir haber alırımda bir başka bayram olur bana
canım bende sipariş ettm bugun geldi bu ay ilk kez deneyeceğim çok heycanlıyım. bende şu havuç ve incir küründen yapmak istiyorum bana tarifleyebilirmisin:KK19:

canım bende sipariş ettm bugun geldi bu ay ilk kez deneyeceğim çok heycanlıyım. bende şu havuç ve incir küründen yapmak istiyorum bana tarifleyebilirmisin:KK19:
tabı canım ben 10 tane kuru inciri kaynayan klorsuz suya attım 20 dk kısık ateste kaynattım havucuda aynı sekılde kaynayan suya attım 20 dk kısık ateste kaynattım ikisini ayrı ayrı kaynatmak lazımmış su miktarı herbiri için 3 su bardagı su kullandım ıkısıde kaynadıktan sonra ılınsın dıye bekledim sonra ikisini karıstırıp sabah ve aksam ac karnına ılık olarak içtim adetim 3.günü baslamıstım inşallah muradımıza ereriz

tabı canım ben 10 tane kuru inciri kaynayan klorsuz suya attım 20 dk kısık ateste kaynattım havucuda aynı sekılde kaynayan suya attım 20 dk kısık ateste kaynattım ikisini ayrı ayrı kaynatmak lazımmış su miktarı herbiri için 3 su bardagı su kullandım ıkısıde kaynadıktan sonra ılınsın dıye bekledim sonra ikisini karıstırıp sabah ve aksam ac karnına ılık olarak içtim adetim 3.günü baslamıstım inşallah muradımıza ereriz
teşekkürler cnm anladım, peki sabah akşam ne miktrlarda içiosun,yani bi sefer kaynattıklarnı 1 günde bitiromusun. her gün yeniden başka incirle başka sumu kaynatıosun onu anlayamadım.amiiiin güzel dileklerne bu arada:KK19::anneadayı:

teşekkürler cnm anladım, peki sabah akşam ne miktrlarda içiosun,yani bi sefer kaynattıklarnı 1 günde bitiromusun. her gün yeniden başka incirle başka sumu kaynatıosun onu anlayamadım.amiiiin güzel dileklerne bu arada:KK19::anneadayı:
canım hergün taze yapıp içiyosun 1 bardak havuc suyu 1bardak incır suyu çıkıyor ikisini karıstır sonra ikiye böl sabah aksam iç şifa olsun :)

kızlar gittigidiyorda bir site var bakımhome diye en uygun orda bu jel. acaba güvenilir midir sahte olmasın diye düşündüm açıkcası. siz nerelerden aldınız?

arkadaşlar ben sürekli forumu takip edenlerdenim ama üye değildim, burada birçok kişiden fikir almışlığım var ve bugün bende üye olup faydalı olmak istedim. ben 1 yıldır istediğim ve hiçbir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlardandım. Son iki aydır da klomen ve çatlatma iğnesine geçtik. ilk ay hamile kalamadım, bu ay ki tedavi başlangıcında yine burada bir vesile ile preseed ile tanıştım önceden hiç duymamıştım. tedavime onu da ilave etmeye karar verdim ve sonuçta hamileyim şu anda. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya isteyen herkese en yakın zamanda bu duyguyu tattırmasını dilerim Rabbi'mden. Sonuç olarak klomen+çatlatma iğnesi+preseed bu arada adetimin ilk gününden incir kürü de yaptım 15 gün kadar+DAİMA DUA. Tabi ki öncelikle nasip eden Rabbim ama tedbiri de bırakmamalıyız. Bence preseed'i 6 ay kadar kullanın. Herkese hayırlı bebişler....
Boyle olumlu seyler duymak cok guzel eczaneden alabilir miyiz satiliyo mu eczanelerde

merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum :KK43:
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/

Back
X