• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullanan ve başarılı olanlar

merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum :KK43:
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/
merhaba,öncelikle inşallah hamilesindir.ama sana şunu söyliyim herkesde farklı oluyor mesela bende sadece iştahım açılmıştı ve adetime 3 veya 4 gün kala kasığımda ağrı olmuştu sanki adet olacakmışım gibi...inşallah sağlıkla bebişin olur seninde.tabi isteyen herkesin.

merhaba,öncelikle inşallah hamilesindir.ama sana şunu söyliyim herkesde farklı oluyor mesela bende sadece iştahım açılmıştı ve adetime 3 veya 4 gün kala kasığımda ağrı olmuştu sanki adet olacakmışım gibi...inşallah sağlıkla bebişin olur seninde.tabi isteyen herkesin.
Cnm ben hala adet olmadım. Eşimle bebek vardır diye üç dört gündür iliskiye girmiyorduk. Artık dün ilişki oldu yani haliyle. Ilişkiden sonra pembe kahverengi arası bi sıvı geldi. Ve kesildi. Adet oluyorum herhalde dedim ama devamı gelmedi. Kupkuruyum. Dün gündüz ucuz testlerden Yaptım ama negatif çıktı. Bugün gecikmemin dördüncü günündeyim. Belirtilerim hala devam ediyor Ne yapacağım bilmem :KK43:

Arkadaşlar
Bende bu ay yeni aldım şimdi 1 hafta 10 gun ıcınde yumurtlama takıbı yapıp kullanıcam en az 4 ay kadar sıze bılgı verırım .8 aydır denıyoruz olmuyo :(

Dün ilk defa kullandım yumurtlama zamanıma yakın ovalasyon testınde cıkmasada kullandm ama daha ılk deneme bu 10 gun ıcınde 2 kere daha kullanıcam

Dün ilk defa kullandım yumurtlama zamanıma yakın ovalasyon testınde cıkmasada kullandm ama daha ılk deneme bu 10 gun ıcınde 2 kere daha kullanıcam
msjı ön tarihte görünce kullanmışındır diye düşünmüştüm hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallah nerden aldın peki markası ne

Pre-seed dıye bı marka bı arkadasıma doktor onermıs asılamada tup bebektede yardımcı olarak kullanılıyormus eczaneden aldım yoksada getırtıyolar

Pre-seed dıye bı marka bı arkadasıma doktor onermıs asılamada tup bebektede yardımcı olarak kullanılıyormus eczaneden aldım yoksada getırtıyolar
benim ki babystart yani preseden üstn de öyle yazıyo araştırıken farkettm de farklı olabiliyomuş yani hepsi gbeliği sağlamıymuş diye okudum 2 aydır kullanıyorum acaba dedim farklı mı bide internettn aldım tabi

Benımde dun 14. Gundu kullandm ovülasyon testınde yumurtlama gostermesede , gosterdıgınde de kullancam bugun 15. Gun gene gostermedı .. 2 aydır mı kullanıyorsun? Ins bu ay kalırsın hamıle bızede umıt olursun gecen ay arkadas hamıle kaldı heö doktorun hemde ovülasyon testının soyledıgı yumurtlama zamanı dısında o yuzden ne bılıyım ben cıkmasada kullandım

Benımde dun 14. Gundu kullandm ovülasyon testınde yumurtlama gostermesede , gosterdıgınde de kullancam bugun 15. Gun gene gostermedı .. 2 aydır mı kullanıyorsun? Ins bu ay kalırsın hamıle bızede umıt olursun gecen ay arkadas hamıle kaldı heö doktorun hemde ovülasyon testının soyledıgı yumurtlama zamanı dısında o yuzden ne bılıyım ben cıkmasada kullandım
KIZLAR MRB BENIM BASIMA ÖYLE İLGİNÇ Bİ ŞEY GELDİKİ BU AY KAFAYI YİCEM VALLA :)
PRE SEED ALDIM GÜVENİLİR YERDEN OVÜLASYON TESTİ FELAN TAM TAKIM HAZIRIM YANİ YUMURTLAMAYA :)
OVÜLASYON TESTİNİ YAPTIĞIM İLK GÜN ÇİFT ÇİZ Gİ GÖRDÜM.YANİ ADETİMİN İLK GÜNÜNDEN 11 GÜN SONRA PREESEED İ UYGULADIM.OGÜN ÖYLE BİİTİ.
İKİNCİ GÜN İSE OVULASYON TEST YAPTIM ÇİZGİ AZALMIS AMA BEN YİNE YAPTIM PRESEED İ 3 SAAT SONRA KANAMAM GELDİ AMA YOĞUN Bİ ŞEKİLDE,KENDİ KENDİME TÜH KİST OLUSTU HERALDE FELAN DEDİM ERTESİ GÜN ATEŞİM BİRAZ YÜKSELDİ ÖLE BI HASTANEYE GITTIM KIST E BAKSINLAR DIE BETA HCG BAKTI LAR VE HAMILEYIM.AMA DÜŞÜYOR KANAMAMLA.YANİ ANLICANIZ KIZLAR ÜSTÜNE GÖRMÜŞÜM VE HABERİM YOK.VE BEN 4 YILDIR BU ANI BEKLIORUM.
AKLIMA TAKILAN SORU ŞU OZAMN BELİRLİ BİR DEĞER ÜSTÜ OVULASYON TESTINDE HAMILELİK ANLASILIYOR.MU?

inşallah canım hepimizin olsun inşallah senn kaç gün sürüyo 30 günü geçiyo flanmı acaba o yüzden yakalayamamışındır daha.arkadaşın preseed mi kullandı

KIZLAR MRB BENIM BASIMA ÖYLE İLGİNÇ Bİ ŞEY GELDİKİ BU AY KAFAYI YİCEM VALLA :)
PRE SEED ALDIM GÜVENİLİR YERDEN OVÜLASYON TESTİ FELAN TAM TAKIM HAZIRIM YANİ YUMURTLAMAYA :)
OVÜLASYON TESTİNİ YAPTIĞIM İLK GÜN ÇİFT ÇİZ Gİ GÖRDÜM.YANİ ADETİMİN İLK GÜNÜNDEN 11 GÜN SONRA PREESEED İ UYGULADIM.OGÜN ÖYLE BİİTİ.
İKİNCİ GÜN İSE OVULASYON TEST YAPTIM ÇİZGİ AZALMIS AMA BEN YİNE YAPTIM PRESEED İ 3 SAAT SONRA KANAMAM GELDİ AMA YOĞUN Bİ ŞEKİLDE,KENDİ KENDİME TÜH KİST OLUSTU HERALDE FELAN DEDİM ERTESİ GÜN ATEŞİM BİRAZ YÜKSELDİ ÖLE BI HASTANEYE GITTIM KIST E BAKSINLAR DIE BETA HCG BAKTI LAR VE HAMILEYIM.AMA DÜŞÜYOR KANAMAMLA.YANİ ANLICANIZ KIZLAR ÜSTÜNE GÖRMÜŞÜM VE HABERİM YOK.VE BEN 4 YILDIR BU ANI BEKLIORUM.
AKLIMA TAKILAN SORU ŞU OZAMN BELİRLİ BİR DEĞER ÜSTÜ OVULASYON TESTINDE HAMILELİK ANLASILIYOR.MU?
canım ya düşük mü oluyo olmaz inşallah hayırlı bi şekil de alırsın kucağına.preseed mi kullanmıştın peki.sorun varmıydı

Kızlar testı her sabah yapıyodum bu sabah 18. Gunumdu yaptım gulen yuz cıkmadı akşam sımdı yaptım ve gulen yuz cıktı ılk bu ay denedım heyecan yapmıstım neden bende gulen yuz cıkmıyo dıye bu sabah gulen yuz cıkmamasına ragmen ılıskıye gırmıstık preseedı de kullandım ama haftasonu esım yok o yuzden bu ıkı gunu degerlendıremıcez 15. Gunde kullanmıstım artık nasıpse olur yoksa dıger ay daha ıyı degerlendırırız

Back
X