- 12 Şubat 2022
- 127
- 93
- 13
Ben kullandım bir süra para verip 3 ay üst üste iki defa spermde hiçbir değişiklik olmadı üstüne birde kilo aldırdı fazla fazla eşim de bende memmun kalmadıkBen 5 yıllık evliyim hiç korunmadım.şu mfk yöntemini duymuşsundur eş paketi aldık ama onuda kullanmadı eşim.pek ilgili alakalı değil malesef.siz denediniz mi mfkyi
gebe olduğunuzu görüyorum maşallah nasıl hamile kaldınızBen kullandım bir süra para verip 3 ay üst üste iki defa spermde hiçbir değişiklik olmadı üstüne birde kilo aldırdı fazla fazla eşim de bende memmun kalmadık
Yok hamile değilim tüp bebek yaptırmıştım işaretledim düzeltemedim negatif oldugebe olduğunuzu görüyorum maşallah nasıl hamile kaldınız
Canım benim Allah tez vakitte nasip etsin AminYok hamile değilim tüp bebek yaptırmıştım işaretledim düzeltemedim negatif oldu
Hayır yoktu canım ama hamile de kalkamıyordum bunu kullandığım ay hamile kaldımÇok güzel maşallah
bi sıkıntınız var mıydı peki
Canım selam. Son durumun nedir acaba ?kızlar benim gece uyurken (uykumun arasında farkettim) bel ağrım ve kasık ağrım oldu ince bıcak sızısı gibi ve sonra durdu
daha öncede böyle oluyor muydu bilmiyorum (algıda seçicilik oldu sanırım)
ama saban uyandım bu saate kadar bir daha olmadı
GünaydınCanım selam. Son durumun nedir acaba ?
Hakkımızda hayırlısı olsunGünaydın
bu benim ilk denememdi jeli, erken gebelik yaptım negatifti.
Bugünde zaten çok ağrılarım var en geç yarın regli olurum
Merhaba arkadaşınız cd56 testinden sonramı bu aşıdan oldu yoksa tüp bebek sürecindemi sadece bu aşı yapılıyor.mesela hiç düşük olmadıysa bile yapılırmı bu aşıdanUmut olsun diye yazmak istedim.
Bende hamile kaldığım ay proseed jel kullandım.
Eşimde morfoloji 0 dı.
2 tüp bebek sonrası tutunma problemi üzerine odaklandık. Bağışıklığı düzenlemek için lenfosit aşısı oldum.
O ay zaten transfer sürecine var, çekmecede duruyor o kadar para verdim diyerek kullandm.
Ben yumurtlama takibi yapmadım, inancım yoktu. O yüzden 2-3 defa ilişkilerde kullandım.
Tesadüfen de erken öğrendim.
Tüp bebek süreci geçirdiyseniz lenfosit aşısını araştırın..
Bi arkadaşın daha lenfosit aşısı ile doğal yoldan gebe kaldığını öğrendim.
Cd56 testini doktorumdan farklı bi doktor yaptı. Bende araştırmalarda gördüğüm için uygun gördüm.Merhaba arkadaşınız cd56 testinden sonramı bu aşıdan oldu yoksa tüp bebek sürecindemi sadece bu aşı yapılıyor.mesela hiç düşük olmadıysa bile yapılırmı bu aşıdan
Merhaba, hangi üroloğa gittiniz acaba?Ayrıca bizim gittiğimiz ilk ürolog bizi direk tüp bebeğe yöneltip azosperm olduğunu ancak tese yöntemiyle sperm bulunabileceğini söyledi o gün dünya başıma yıkıldı. Doktora hemen proxeed plusu kullanabilir miyiz diye sordum yani takviye olur kullanabilirsiniz dedi. Üç ay bu vitamini kullandık bir yandan keçiboynuzu kaynatıp içti daha sonra bu kliniğe olan Ürolog buldum değerlerimizle bayağı düzelmişti zaten sonradan bulduğumuz doktor eşimi muayene etti ikinci° derece varikosel olduğunu mikro cerrahi yöntemle ameliyat olması gerektiğini söyledi bize eşim ameliyatı hiç sıcak bakmıyordu asla olmam diyordu ama öyle bir doktor güven sağladı ki Salı muayene olduk cumartesi ameliyat etti size de tavsiyem bence beklemeyin ameliyatınızı olun ve kesinlikle mikrocerrahi yöntemiyle olun
Ayrıca bizim gittiğimiz ilk ürolog bizi direk tüp bebeğe yöneltip azosperm olduğunu ancak tese yöntemiyle sperm bulunabileceğini söyledi o gün dünya başıma yıkıldı. Doktora hemen proxeed plusu kullanabilir miyiz diye sordum yani takviye olur kullanabilirsiniz dedi. Üç ay bu vitamini kullandık bir yandan keçiboynuzu kaynatıp içti daha sonra bu kliniğe olan Ürolog buldum değerlerimizle bayağı düzelmişti zaten sonradan bulduğumuz doktor eşimi muayene etti ikinci° derece varikosel olduğunu mikro cerrahi yöntemle ameliyat olması gerektiğini söyledi bize eşim ameliyatı hiç sıcak bakmıyordu asla olmam diyordu ama öyle bir doktor güven sağladı ki Salı muayene olduk cumartesi ameliyat etti size de tavsiyem bence beklemeyin ameliyatınızı olun ve kesinlikle mikrocerrahi yöntemiyle olun
Biz Balıkesir de yaşıyoruz burda kliniği olan bi ürologMerhaba, hangi üroloğa gittiniz acaba?
Çok teşekkürler bilgi için. Ben İstanbul’dayım burada araştırmaya devam edeyimBiz Balıkesir de yaşıyoruz burda kliniği olan bi ürolog
Merhabalar esinizin sperm sorununu nasil çözdünuz acabaCanım yeni kullanmaya başladık bizde.
Bir ay oldu..
Eşimin sperm sorunu vardı sayı ve hız geçen sene..
Onu çözdük bir dis gebelik geçirdim üç ay önce
Merhabalar benimde eşimde ileri hareket sorunu vardi bunun için özel bi hastane bize impryl olan vitamini tavsiye etti ve üç aylik kullanım sonunda eşim bugün test verdi ve sonuç yerlerde morfoloji 5.7 den 0 a düşmüş ileri hareketlilik ayni sekilde 0 a düşmüş sperm sayısı çok iyiydi ayni şekilde düşmüş şok olduk gercekten doktor yaramadığını tekrar yeni den bi vitamin oda promenk diye onu kullanmamiz gerektigini söyledi gercekten ne yapacağımi şaşırdım siz memnun kaldiniz mie vitamini (sperm in dölleme yeteneği için)
protime man (yine sperm için vitamin)
imprly (spermdeki dna hasarını düzenlemesi için )
solgar quenzim q10 (hücre yenileyici)
siz bir şey kullanmıyor musunuz ne kadardır deniyorsunuz
Biz henüz tahlil vermedik beş ay bittiMerhabalar benimde eşimde ileri hareket sorunu vardi bunun için özel bi hastane bize impryl olan vitamini tavsiye etti ve üç aylik kullanım sonunda eşim bugün test verdi ve sonuç yerlerde morfoloji 5.7 den 0 a düşmüş ileri hareketlilik ayni sekilde 0 a düşmüş sperm sayısı çok iyiydi ayni şekilde düşmüş şok olduk gercekten doktor yaramadığını tekrar yeni den bi vitamin oda promenk diye onu kullanmamiz gerektigini söyledi gercekten ne yapacağımi şaşırdım siz memnun kaldiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?