- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Merhaba bir sene sürdü, keçiboynuzu pekmezi, keçiboynuzu kaynattm, fındık,muz, ceviz sağlıklı beslenme bitfe vitamin aldı..Merhabalar esinizin sperm sorununu nasil çözdünuz acaba
Antulus,e vitamini,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bir sene sürdü, keçiboynuzu pekmezi, keçiboynuzu kaynattm, fındık,muz, ceviz sağlıklı beslenme bitfe vitamin aldı..Merhabalar esinizin sperm sorununu nasil çözdünuz acaba
Varikosel yok ama sizede tavsiyem test vermeniz bu sekilde olacağını bilseydik önceden verip takviyeyi bırakırdıkBiz henüz tahlil vermedik beş ay bitti
Ama gelen giden yok belkide düzelme olmadı
Varikosel var mı ? O gibi durumlarda işe yaramayabiliyor
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun Baş anomaliniz kaçtı acaba? Bizim sayı hareket iyi morfoloji 15 baş anomalisi 80. Hiç gebelik oluşmadı. Bu ay bende jel denemeyi düşünüyorumbırakıcam inşallahh
Allah hepimize şifa olacak hamleleri yapmayı nasip etsin
Merhaba bizim bir testte 99 çıkmıştıMerhaba gebeliğiniz hayırlı olsun Baş anomaliniz kaçtı acaba? Bizim sayı hareket iyi morfoloji 15 baş anomalisi 80. Hiç gebelik oluşmadı. Bu ay bende jel denemeyi düşünüyorum
Merhaba . Lenfosit aşısı fiyat nedir? Nereden alınır kimler yapabilir bu reçeteli mi? Kimden yazmasını isteyebilirim?Umut olsun diye yazmak istedim.
Bende hamile kaldığım ay proseed jel kullandım.
Eşimde morfoloji 0 dı.
2 tüp bebek sonrası tutunma problemi üzerine odaklandık. Bağışıklığı düzenlemek için lenfosit aşısı oldum.
O ay zaten transfer sürecine var, çekmecede duruyor o kadar para verdim diyerek kullandm.
Ben yumurtlama takibi yapmadım, inancım yoktu. O yüzden 2-3 defa ilişkilerde kullandım.
Tesadüfen de erken öğrendim.
Tüp bebek süreci geçirdiyseniz lenfosit aşısını araştırın..
Bi arkadaşın daha lenfosit aşısı ile doğal yoldan gebe kaldığını öğrendim.
Merhaba hamile olduğunuzu görüyorum bu jeli kullanıp mı hamile kaldınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bizim bir testte 99 çıkmıştı
1 yıl boyunca sürekli vitamin kullandık
Sonrada aktarda yaptırdığımız bir macunu
Cinsiyeti ne oldu cnmm.prenseddleKızlar sakın pes etmeyin bende preseedle hamile kaldım ilk denememde..hepiniz hamile kalıcaksınız
Kızım var 4 yaşına girecek bu ayCinsiyeti ne oldu cnmm.prenseddle
jeli nerden kaça aldınız gerçekten faydası var mıKızlar sakın pes etmeyin bende preseedle hamile kaldım ilk denememde..hepiniz hamile kalıcaksınız
O jelle hamile kaldım aaa fiyatını hatırlamıyorum 4-5 sene önce kullanmıştım tanıdık eczanesinden getirmiştijeli nerden kaça aldınız gerçekten faydası var mı
Bende jeli kullandığım ay hamile kaldım.jeli nerden kaça aldınız gerçekten faydası var mı
merhaba jelin rengi neydi yeşil renkli olan var sayfada pembe renk jelden bahsediyorlar. internette bulamadım preseedle jel diye aradığımda yeşil renkli jel çıkıyor.Bende jeli kullandığım ay hamile kaldım.
Ben o ekim 2021 de 400 lirays almıştım…
Firma sürekli isim ve şekil değiştiriyor. Firmanın kendi sitesinden alırsanız güvenli olur.merhaba jelin rengi neydi yeşil renkli olan var sayfada pembe renk jelden bahsediyorlar. internette bulamadım preseedle jel diye aradığımda yeşil renkli jel çıkıyor.
Bunları kendimiz eczaneden alabilir miyime vitamini (sperm in dölleme yeteneği için)
protime man (yine sperm için vitamin)
imprly (spermdeki dna hasarını düzenlemesi için )
solgar quenzim q10 (hücre yenileyici)
siz bir şey kullanmıyor musunuz ne kadardır deniyorsunuz