osay 3 sen gebe kaldın mıGittigidiyor da mıydı n11 de miydi neydi ordan aldim ben gecen ay hem normal fiyati 115 tl gibi bi fiyatken ben indirimli aldim 99 tl ye. Bu jeli iliskiden 15 dk önce uyguluyorsun sonra iliski. Kocanla plan yapip iliskiye girme sen bil yeter. Bi de niye stres yapiyosanda karsi tarafa yansitiyorsun ki bu olacagi varsa da engeller gebeligi. Doktorum bana hep sey der bebek olcak diye sevişme aşk için yapın derdi.
Yok canim bu ay 3. Denemem adet gunumu bekliyorum bakalim.osay 3 sen gebe kaldın mı
yani kesin net onu kullandım hamile kaldım diyemem orasını Allah bilir ama uzun zamandır bekliyorduk onu kullandığım ay hamile kaldım. Bence denemekte fayda var. Bazıları 3 4 ay kullanıyor bazıları ilk kullandığı ay hamile kalıyor. İki tarafta da sorun saptanmamışssa deneyin bence. spermlerin hızlı bir şekilde ilerlemesinde faydası olabilir.
kızlaarrr aldım bende bu ay deneyeceğim gittigidiyordan aldım 119 tl son kez kendime şans veriyorum bundan sonra tedaviye başlayacaağım
Cnm hsg cektirmismiydinMerhaba ben iki aydır botanikeczadan alıyorum ellerinde var. Ayrıca hamile olabilirim ama daha kese görünmediği için net birşey söyleyemiyorum.
Hayir öyle birseye ihtiyac yoktuCnm hsg cektirmismiydin
Cnm kac aydir istiodun ihtiyac olmadiigni nerden bildinHayir öyle birseye ihtiyac yoktu
Yaklasik bir seneye yakin denedik doktora her gittigimde gayet iyi denemeye devam edin dendiCnm kac aydir istiodun ihtiyac olmadiigni nerden bildin
Asla tavsiye etmiyorum sağlıklı olsaydı şuanda bütün doktorlar önerirdi ama haberleri bile yok bu jelden çoğu da kullanmayın diyorlar Bn söylenenlere inanmayıp bi umut deyip aldım aynı şey bnm başıma da geldi olmasaydı daha iyiydi böyle olacağına en azından ümitlenmezdimAynen ben de bı ara kullanamı düşündüm. Dediğiniz sebepten dolayı vazgeçtim. Yabancı sitedelerdeki yorumlarda da aynı şey yazıyordu.