Preseed jel kullananlar yardım !!!

Gittigidiyor da mıydı n11 de miydi neydi ordan aldim ben gecen ay hem normal fiyati 115 tl gibi bi fiyatken ben indirimli aldim 99 tl ye. Bu jeli iliskiden 15 dk önce uyguluyorsun sonra iliski. Kocanla plan yapip iliskiye girme sen bil yeter. Bi de niye stres yapiyosanda karsi tarafa yansitiyorsun ki bu olacagi varsa da engeller gebeligi. Doktorum bana hep sey der bebek olcak diye sevişme aşk için yapın derdi.
osay 3 sen gebe kaldın mı

M meyon gebesin galiba preeseed önerir misin onun etkisi oldu mu kalman da
yani kesin net onu kullandım hamile kaldım diyemem orasını Allah bilir ama uzun zamandır bekliyorduk onu kullandığım ay hamile kaldım. Bence denemekte fayda var. Bazıları 3 4 ay kullanıyor bazıları ilk kullandığı ay hamile kalıyor. İki tarafta da sorun saptanmamışssa deneyin bence. spermlerin hızlı bir şekilde ilerlemesinde faydası olabilir.

kızlaarrr aldım bende bu ay deneyeceğim gittigidiyordan aldım 119 tl son kez kendime şans veriyorum bundan sonra tedaviye başlayacaağım :KK1:

Merhaba kızlar bende bu jelden aldım ama kullandığım ikinci ayda kullandığımdan sonraki gün aşırı kasık ağrısı ve kanama yaptı.Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

1 negatif tüp bebek denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım doğal şeyler denedim.Ben de preseed jel kullandım tabi onun yanında adetim bitince 3 gün adaçayı yağı tamponu,adet bitince 3 gün arayla 2 defa süt maydonoz rakı kürünün buharına oturdum 15 dk kadar,bol su içtim hatta 5 gün kadar 1,5 litre suyun içine 1çay kaşığı karbonat limon dilimleri nane koyup içtim,her gün 30 dk yürüyüş yaptım,ovulasyon testini sabah ilk idrarı yaptıktan sonra saat 10:00 da testi yaptım tabi o arada su içmedim,bir de adet bittikten sonra 5-6 gün ermiş aktardan aldığım karışık bitki çayı var onu içtim rahim duvarımda incelik vardı onun için içmiştim.

3 yol geçmiş ama yine de yazmak istedim kimyasal gebelik dedikleri şeye neden oldu ben kullanmayın derim

Dedikleri gibi sağlıksız spermleri döllemesine yardımcı oluyor bnce her şeyi doktor kontrollü yapın bnm gibi pişman olmayın

Aynen ben de bı ara kullanamı düşündüm. Dediğiniz sebepten dolayı vazgeçtim. Yabancı sitedelerdeki yorumlarda da aynı şey yazıyordu.

Aynen ben de bı ara kullanamı düşündüm. Dediğiniz sebepten dolayı vazgeçtim. Yabancı sitedelerdeki yorumlarda da aynı şey yazıyordu.
Asla tavsiye etmiyorum sağlıklı olsaydı şuanda bütün doktorlar önerirdi ama haberleri bile yok bu jelden çoğu da kullanmayın diyorlar Bn söylenenlere inanmayıp bi umut deyip aldım aynı şey bnm başıma da geldi olmasaydı daha iyiydi böyle olacağına en azından ümitlenmezdim

X