- 18 Ocak 2017
- 12
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben iki aydır botanikeczadan alıyorum ellerinde var. Ayrıca hamile olabilirim ama daha kese görünmediği için net birşey söyleyemiyorum.kızlar preseed jel kullanıp olumlu yada olumsuz sonuç alanlar lütfen tecrübelerini benimle paylaşabilirler mi ? Son olarak nereden temin edebilirim ?? iki ay önce botanik eczadan almak istedim ürünün ellerinde olmadığını şöylediler . Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim ...
Mavi kutu olan mı peki ?bide kaç günde elinde oldu ? Kafamı kurcalayan olumsuz bi kaç şey okudum o yüzden araştırmak istedim inşallah hamilesindir canımMerhaba ben iki aydır botanikeczadan alıyorum ellerinde var. Ayrıca hamile olabilirim ama daha kese görünmediği için net birşey söyleyemiyorum.
hayır kutusu pembe 128 liraydı ve sipariş ettiğimin ertesi günü elimde oldu.2 . paketi de yeni almıştım ama umarım kullanmama gerek kalmaz:)Mavi kutu olan mı peki ?bide kaç günde elinde oldu ? Kafamı kurcalayan olumsuz bi kaç şey okudum o yüzden araştırmak istedim inşallah hamilesindir canım
Bilqilerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim canım :)hayır kutusu pembe 128 liraydı ve sipariş ettiğimin ertesi günü elimde oldu.2 . paketi de yeni almıştım ama umarım kullanmama gerek kalmaz:)
Selam,kızlar preseed jel kullanıp olumlu yada olumsuz sonuç alanlar lütfen tecrübelerini benimle paylaşabilirler mi ? Son olarak nereden temin edebilirim ?? iki ay önce botanik eczadan almak istedim ürünün ellerinde olmadığını şöylediler . Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim ...
Bu preseed nedir arkadaşlar?
Canım nette botanik ecza diye bi site war oradan temin edebilirsin sperleri besleyip hızını arttırdığı için gebelik şansını yüksek tutuyorkızlar nerden aldınız bende kullnamak istiyorum
eşime yumurtlama haftamda bi haller oluyr stres yapıyorum diyor uzaklaşıyor benden bi sürü derdin arasında bi de onun nazıyla uğraşıyorum bu jel bana yardımcı olacak gibi geldi yardımcı olursanız seviniirm
kızlar nerden aldınız bende kullnamak istiyorum
eşime yumurtlama haftamda bi haller oluyr stres yapıyorum diyor uzaklaşıyor benden bi sürü derdin arasında bi de onun nazıyla uğraşıyorum bu jel bana yardımcı olacak gibi geldi yardımcı olursanız seviniirm
Ya kızlar bugün ben de sordum eczaneye. Gebeliğe engel olmayacak su bazlı var mı dedim bana okeyin jelini gösterdi ama emin olamadım araştırmak istedim almadan önce. Sizin dediğiniz de pahalıymış sadece o marka mı var hamileliğe engel olmayan.
teşekkürler tatlımCanım nette botanik ecza diye bi site war oradan temin edebilirsin sperleri besleyip hızını arttırdığı için gebelik şansını yüksek tutuyor
Faydalimiben almadım vazgeçtim inofolic combo kapsül aldım onun yerine onu içiyorum
Merhaba ben iki aydır botanikeczadan alıyorum ellerinde var. Ayrıca hamile olabilirim ama daha kese görünmediği için net birşey söyleyemiyorum.
M meyon gebesin galiba preeseed önerir misin onun etkisi oldu mu kalman dahayır kutusu pembe 128 liraydı ve sipariş ettiğimin ertesi günü elimde oldu.2 . paketi de yeni almıştım ama umarım kullanmama gerek kalmaz:)