preseed - GEBE KALMAYA YARDIMCI JEL

Insallah canım ama senin yine bir cocugun varrabbim yokluklarını göstermesin ben evlendiğimden beri herkes cocuk soruo ilk üç ay istemedik korunduk keske o süredede korunmasaydık ama işte bilemiosun

Insallah canım ama senin yine bir cocugun varrabbim yokluklarını göstermesin ben evlendiğimden beri herkes cocuk soruo ilk üç ay istemedik korunduk keske o süredede korunmasaydık ama işte bilemiosun
Sana kısa bi süre olmuş canım bana 3,5sene sordular hayırlısı olsun ınş ama 2.nezamn diye de soruyolar emin ol

Preseedi kaç kere kullandın ovulasyon testiyle berabermi kullanıodun ben çok kararsızım buay kullanıp kullanmama konusunda zarar verir die korkuorum aslında

ben de bu ay alıcam jelden. umarım sonuç verir :KK43:
17. ayımız canım. evlendiğimizden beri istiyoruz. geçen ay tedaviye başladım klomen+ çatlatma iğnesiyle. ama geçen ay tutmadı :KK43:
Bu ay yine başladım klomen kullanmaya. eşimin spermlerinin ileri hızı düşük biraz. ama doktor bu sorun değil demiş. çünkü diğer değerleri normal.
o yüzden bu jelden alıp denemek istiyorum. :KK43:

Benim eşiminde ileri hareketliliği düşük %70 i hareketsiz bizede doktor bu sekildede hamile kalabilirsin dedi herhangi bişey vermedi ama kaç aydır olmuo

Merhaba bende 19 aylık evliyim ve hemen hemen 19 aydır olmuyor gebelik oluşmuyor. Eşinde hareketlilik ve sayı sıkıntısı vardı. 6 ay tedavi gördü sayı hız yükseldi aşılama için gittiğimiz tüp bebek merkezinden geri döndük doktor normal yolla olur dedi. 3 aylik klomen verdi bende sorun olmamasina rağmen. 3 ay klomen kullandım yine olmadı. Eşim test verdi doktor bu sonuçlarla doğal yolla olur dedi. Ne zaman aşılama için harejetlensek hep bi engel cikiyor. Belki de hayırlı zaman değil.rabbimizin bir bildiği var. Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin. Herkesin Kucağı dolsun ins. Presed jel de kullandim fakat o da ise yaramadı. Allah hayirlisini versin. Bur gün bizide sevindirsin insallahh..

Selam kizlar ben gecen sene preseed jel kullandigim ay hamile kaldim bu hamilelik 3 bucuk ay surdu bebek anensafeli olmustu yani ust kafa kemigi olusmamisti suni sanciyla dogum yaparak sollandirmak zorunda kalmistim yasama sansi yok tu malesef sonra ben hic korunmadim 10 ay dir hamile kalamadim preseed jel kullanmak istiyorum ama korkuyorum acaba kiremdenmi sagliksiz oldu cok kotu gunler gecirdim tekrar ayni seyleri yaşamak istemiyorum ama bebek cok ist

Selam kizlar ben gecen sene preseed jel kullandigim ay hamile kaldim bu hamilelik 3 bucuk ay surdu bebek anensafeli olmustu yani ust kafa kemigi olusmamisti suni sanciyla dogum yaparak sollandirmak zorunda kalmistim yasama sansi yok tu malesef sonra ben hic korunmadim 10 ay dir hamile kalamadim preseed jel kullanmak istiyorum ama korkuyorum acaba kiremdenmi sagliksiz oldu cok kotu gunler gecirdim tekrar ayni seyleri yaşamak istemiyorum ama bebek cok ist
Slm canım bende biraz korkmuştum kullanırken ama olmadı zaten.çoğu dusukle sonuçlanmış sağlıksız spermleride taşıdığı için.ama normal dogumlarda olmuş

Kizlar bir şey soracağim bu preseed jeli bulmak bu kadar zor mu yaa bulamiyorum. Her sordugum eczane once yuzume bakiyor sonra depolara sorup bu jel yok diyorlar. Sizde bu kadar zor mu buldunuz

Yoo depolarda var hastane karşısı büyük eczanelere bakın derim daha kolay bulabilirsiniz.Ben internet ortamından alınan bu tarz ilaçlara karşıyım tabi yine siz bilirsiniz.

Hanmlar bence kullanmayın bilmediğiniz birşey ve vücuda giriyor zararıda olabilir ben hamile kalmayı kolaylastırdıgına hiç inanmıyorum

X