- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
- Konu Sahibi Sevgilitweety
inşallah canım ya nekadara aldın hepsini ben preseedi botanik eczaneden aldım da iyi mi ettm kötü mü bilmiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum canım eşimin ki biraz sıkıntılıydı zaten bende ona bağlıyorum.tekrar bi tahlil yaptırcaz bakalım.sizde sıkıntı yoktur inşallh Rabbim herkesin gönlüne göre versinNe güzel Allah bağışlasın canım darısı benim başıma benim de bi tane olsun da :) esinde varikosel olabilir canım genelde ikinci çocuk olmamasını ona bağlıyorlar erken zamanda sorun olmuyor da ilerleyen zamanda sperm kalitesini bozup dusuk lere neden oluyor
Sıkıntı yok şukurde daha olmadi amin canım inşallahbilmiyorum canım eşimin ki biraz sıkıntılıydı zaten bende ona bağlıyorum.tekrar bi tahlil yaptırcaz bakalım.sizde sıkıntı yoktur inşallh Rabbim herkesin gönlüne göre versin
kullandınız heralde hamile misinizKesinlikle tavsiye ederim.İnternetten almanıza gerek yok eczanelerde satılıyor.Vajina içine ilişki öncesi sıkılıyor 5 dk sonra vajina içine yayılmış oluyor.Spermlerin daha hızlı ilerlemesine yardımcı oluyor.Kuru bir ortamda mı sperm daha hızlı gider yoksa daha ıslak ve kaygan zeminde mi :) karar sizin.
Hastalarımız derken tüp bebek merkezinde misin yoksaYok kullanmadim.ama alan hastalarimiz cok oldu ve cokta basarili sonuclar elde edildi.
öyle mi.pekı bu jelın gebe kalmak için özel olanı varmı.öyle bişey okumuştum da aklımda kaldı açıkçası.ben internettn almıştım bu a 3.deneme bakalım kısmetYok degilim eczaciyim
teşekkür ederim içim rahatladı :) erkek için önereceğiniz bişy varmı hareket ve daha sağlıklı sperm üretimi için :)Özel olanı yok tek çeşittir zaten.Su bazlı olduğu için hiç bir zararı yok.Güvenle kullanabilirsiniz.İnşallah sizede faydası olur.
teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için peki bir kutu yeterli oluyo mu yoksa belli bi zaman kullanması mı lazım.kullandığı ay etki eder mi acabaAslında bende bu konuyla ilgili bir konu açmayı düşünüyordum.Proxeed plus gibi ama onda daha farklı özellikte bir ilaç çıktı.
Promotil m Forte şase diye.Bu ilaç sperm hareketliliği düşük olan yani morfoljiyi yükselttiği gibi spermin yapı bozukluklarını ( kuyruk,baş,gövde)düzeltiyor.Tavsiye ederim Almanyadan ithal geliyor fiyatı 150 tl günde tek doz kullanılıyor.
Eki Görüntüle 1664260
Ayy çok sağol canim benim içeriğini bilmediğimiz için tereddüt ediyoruz haliyle bizim eczacimizda erkek soramiyosundaYok degilim eczaciyim
canım mrh 3 ay kullandım bi sonuç alamadım bu ay sadece kalanından 1 kere kullandım bilmiyorum nolcakMerhaba preseedi.kullananlar sonucları yazabilirmi bende buay internette bi siteden aldım yumurtlama gününde kullanacağım insallah dokuzuncu adetimi olmak istemiyoruuummmmö