preseed - GEBE KALMAYA YARDIMCI JEL

Eczaneye soyledm preseed ilacını çıkaran firmadan getirtiyor ben aksaraydaym o firmada istanbuldaymış pazartesı elimizde olcak inşallah
Ben eczaneden aldım canım daha doğrusu eşim aldı bakalım cmtsi Dr ne dicek ona gore ilişki zamanı soylicek tahminin ovitrelle vurunucam preseed de o zaman kullanicam

Bende aldm doktoruma sordum o kayganlaştırıcı gerek yok dedı ama ben genede aldm regl olmayı. Bekliyorum bitti günlerde kullancam yumurtlama gunu kullanmıycam nolur nolmaz

Mrb herkese, ben preseedle hamile kaldım ve tekrar düşünüyorum yakında kullanmayı :) yumurtlama günleriniz de kullanın ozellikle...

Ben kaç ay kullandım bişey olmadı boraktıktan bi kaç ay sonra kaldım
ben de ilk defa bu ay kullandım canım ama kantestim negatif olmasına rağmen hala adet de olamadım.olursam bu ay daha düzenli kullancam.senin adına çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin inşallah

ben de ilk defa bu ay kullandım canım ama kantestim negatif olmasına rağmen hala adet de olamadım.olursam bu ay daha düzenli kullancam.senin adına çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
Canm doktorlr hiç bir dış madde kullanmayın kendi sıvınızlar yapın dedi bizde baktık olmuyo bıraktık öyle oldu ma soğn kürünü yapmıştım sende dene istersen

Canm doktorlr hiç bir dış madde kullanmayın kendi sıvınızlar yapın dedi bizde baktık olmuyo bıraktık öyle oldu ma soğn kürünü yapmıştım sende dene istersen
canım ben soğan kürü de denedim incir kürü de denedim.gözle görülür bir problemimiz yok bir tüp bebek denemem oldu o da tutmadı. yok olmuyo olmuyo :) nasip artık

Bende aldm doktoruma sordum o kayganlaştırıcı gerek yok dedı ama ben genede aldm regl olmayı. Bekliyorum bitti günlerde kullancam yumurtlama gunu kullanmıycam nolur nolmaz

Merhaba yazali aylar olmuş ama cevrimici gördüm sizi yazmak istedim preseed jeli kullandınız mi bende su an reglim 2 kutu jel aldım reglim bitince kullanacağım siz neler yaşadınız

Slm bende 2 ay kullandım ama bi sonuç alamadım araştırırkn çarptı gözüme farklı olabiliyomuş yani hepsi gbeliği sağlamıyomuş sen hangisinden aldın rica etsem söyler misin ya

Slm bende 2 ay kullandım ama bi sonuç alamadım araştırırkn çarptı gözüme farklı olabiliyomuş yani hepsi gbeliği sağlamıyomuş sen hangisinden aldın rica etsem söyler misin ya

Canım ben farklı olan var mi bilmiyorum tabi söylerim resmi ekledim bende dün gece ilk kez denedim bakalım tesadüf gördüm aldım

Eklentiler

• IMAG0091.jpg
    IMAG0091.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 587
canm nasıl kullandıgınıda yazarmısın
Canım ben farklı olan var mi bilmiyorum tabi söylerim resmi ekledim bende dün gece ilk kez denedim bakalım tesadüf gördüm aldım
evet benimki de babystart sadece rengi siyah değil bilmiyorum aklıma takıldı internettn aldım galiba eczaneden alsam daha iyi olcaktı

evet benimki de babystart sadece rengi siyah değil bilmiyorum aklıma takıldı internettn aldım galiba eczaneden alsam daha iyi olcaktı
Canım kendi sitesinden aldım ben eğer iki tarafta da sorun yoksa hamile kalan sayısı baya var bende ne olacak bakalım bu ay deneyeceğiz ilk kez hayırlısı artik

yumurtlama günlerinde ilişkiden 15 dk önce enjektörüyle yazdığı kadarını içeri sıktım öyle kullandım ama kısmet olmadı yani

canım o yeşil kutuda ki test dediği ne
Canım o ikisi ni hediye yollamışlar en erken gebelik testi yaziyor regl gününden 10 gün önce bile çıkıyormuş %99 doğruluk diyor fiyatı 15 tl yazıyor kutuda 2 tane var yani toplamda 4 bakalım daha kullanmadık :) inşallah çift çizgiyi yakalarız

benm 1 tane oğlum var canım ama bide düşük yaşadım yaklaşık 1 senedir istiyoruz ama
Ne güzel Allah bağışlasın canım darısı benim başıma benim de bi tane olsun da :) esinde varikosel olabilir canım genelde ikinci çocuk olmamasını ona bağlıyorlar erken zamanda sorun olmuyor da ilerleyen zamanda sperm kalitesini bozup dusuk lere neden oluyor

X