• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prensesime isim :)

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Kizlaaar Merhaba :)
Henüz 4.5 aylik hamileyim ama istiyorum ki kızımın adını artık netlestiriyim ve karnimi okşarken ona ismiyle hitap edeyim bi yerde okumuştum. Bana fikir verin kızlar aklıma isim gelmiyor anlamı güzel ve kulağa hoş gelen değişik veya normal farketmez isim arıyorum. Smdilik sadece aklımda mina var ama değişebilir de
2 isim istiyorum

Henüz 4.5 aylik hamileyim ama istiyorum ki kızımın adını artık netlestiriyim ve karnimi okşarken ona ismiyle hitap edeyim bi yerde okumuştum. Bana fikir verin kızlar aklıma isim gelmiyor anlamı güzel ve kulağa hoş gelen değişik veya normal farketmez isim arıyorum. Smdilik sadece aklımda mina var ama değişebilir de
2 isim istiyorum

Ben de iki isim çok severim canım..
Oğluma da bu yüzden iki isim koyduk...
Kız olsaydı Zeynep Eyşan düşünüyorduk...
Arkadaşım Begüm Erva koydu...
Ben de kız ismi olarak Hafsa, Su, Duru, Hifa...
Aklıma gelenler bunlar şimdilik...
Gerçekten önemli biz de belirledik hep öyle sevdik öyle seslendik karnımdayken bile...
Çok güzel bir şey...
Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin..

2 isim istiyorum
Bebişin hayırlı olsun canım, Benim kızımın ismi Hazel Dilara dayısı ve dedesi koydu ama başlarda ben nazlı deniz düşünüyodum. yani son ana kadar değişebiliyor. sana tavsiyem kolay telafuz edilebilir bir isim tercih etmen yönünde yoksa yanlış anlayıp, yanlış isimle sesleniyolar çocuğa.

Ben de iki isim çok severim canım..
Oğluma da bu yüzden iki isim koyduk...
Kız olsaydı Zeynep Eyşan düşünüyorduk...
Arkadaşım Begüm Erva koydu...
Ben de kız ismi olarak Hafsa, Su, Duru, Hifa...
Aklıma gelenler bunlar şimdilik...
Gerçekten önemli biz de belirledik hep öyle sevdik öyle seslendik karnımdayken bile...
Çok güzel bir şey...
Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin..
Amin canım çok teşekkürler :)

Bebişin hayırlı olsun canım, Benim kızımın ismi Hazel Dilara dayısı ve dedesi koydu ama başlarda ben nazlı deniz düşünüyodum. yani son ana kadar değişebiliyor. sana tavsiyem kolay telafuz edilebilir bir isim tercih etmen yönünde yoksa yanlış anlayıp, yanlış isimle sesleniyolar çocuğa.

Haklısın canım. Ya öyle zor ki Bekar ken hep derdim kız olursa atıyorum şu ismi koycam erkek olursa şu. Ama megersem hamileyken işler degisiyormus garanti olunca insan çocuğuna her ismi layık görmüyor ve etrafınızda o kadar çok arkadaş çocuğu akraba çocuğu var ki çoğu sevdiğim isim de hep onlar da var :(

Bende 3 bucuk aylık hamileyim:nazar: benimde prensesim olacak ben elis koyacagim meleğimin ismini. elis ismini bile zor anliyorlar elifmi elitmi falan ben kolay ve guzel bi isim icin elis i sectim anlamida güzel kokulu cicek:KK69:

Bende 3 bucuk aylık hamileyim:nazar: benimde prensesim olacak ben elis koyacagim meleğimin ismini. elis ismini bile zor anliyorlar elifmi elitmi falan ben kolay ve guzel bi isim icin elis i sectim anlamida güzel kokulu cicek:KK69:
Ya ben biraz pinpirikliyim biliyor musun :) o benim de aklıma geldi sonra dedim ki yaaa elis dicek ilerde adına sonra dicekler ki elis mi eliz mi :)) ondan vazgeçtim

Ya ben biraz pinpirikliyim biliyor musun :) o benim de aklıma geldi sonra dedim ki yaaa elis dicek ilerde adına sonra dicekler ki elis mi eliz mi :)) ondan vazgeçtim
aynen, benim kızıma da ismi hazel olduğu için bazıları hazal diyo hatta anne annem hazel de neymiş hacer hacer diyo arada:(

sende haklısın cnm elizide düşünüyorum iki arasında karar veremedim bende ama hep elis diyorum ay sizce hangisi elismi elizmi

sende haklısın cnm elizide düşünüyorum iki arasında karar veremedim bende ama hep elis diyorum ay sizce hangisi elismi elizmi
Telaffuz olarak bence eliz canım . Ya ilk okulda zorluk cekmemeliler.

Ben de güneş ismini beğeniyorum bi de çevremde ismi güneş olan ne kadar genç kız gördüysem hepsi çok güzel :))

Canım sanırım senin ismin Esma. Benim aklıma o yüzden direkt Esra ve Eda isimleri geldi. Esra, Eda isimleri hem dini, hem klasik, hem kolay anlaşılır güzel isimler.

Onun dışinda bu isimleri de önerebilirim:
Inci
Aylin
Ilgın
Özgü
Idil
Ezgi
Sezin
Gizem
Gülçin
Gülce
Birce

Mina ismine gelince... Benim pek hoşuma gitmiyor. Moda ismi. Belirli bir yaş grubunda göreceğimiz ve daha sonra modası geçecek olan, hatta bayacak bir isim... Mine ise çok daha güzel, zarif, klasik bir isim.

Canım sanırım senin ismin Esma. Benim aklıma o yüzden direkt Esra ve Eda isimleri geldi. Esra, Eda isimleri hem dini, hem klasik, hem kolay anlaşılır güzel isimler.

Onun dışinda bu isimleri de önerebilirim:
Inci
Aylin
Ilgın
Özgü
Idil
Ezgi
Sezin
Gizem
Gülçin
Gülce
Birce

Mina ismine gelince... Benim pek hoşuma gitmiyor. Moda ismi. Belirli bir yaş grubunda göreceğimiz ve daha sonra modası geçecek olan, hatta bayacak bir isim... Mine ise çok daha güzel, zarif, klasik bir isim.
Teşekkür ederim canım önerilerin için. İnsan karar veremiyor yaa ne zor ismis :))

Back