- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
:kedi:uff canım ya senin resimleri göremediğini unutmuşum sanırım..........ahhh be kuzum...göremiyorum ki ben...klasik olarak...
eminim masal gibidir odası öykünün...
en güzel anlarınızı geçirin bu masal odada...
woowwwww tek kelimeyle muhteşem :1shok:
melekçim harika bir oda hazırlamışsın kızına bayıldım
herşeyi tastamam
allah güle güle iyi günlerde huzurla uyumak,mutlulukla oyunlar oynamak nasip etsin öyküye :asigim:
sağol bitanem evet artık az kaldı tamamen yerleştik allahın izniylevvavvvv süper olmuş en son tam yerleştirmemiştin eşyaları o zaman görmüştüm yerimseniben
çok güzel olmuş meleğim alkisalkisalkisöykü bebek huzurla ve mutlulukla büyüsün odasında:Saruboceq: hayırlısı ile birde kucağına alsan işallah :1hug:hep dua ediyorum :Saruboceq:çok ama çok beğendimalkisalkisalkis:lepi:
teşekkürler barzeyim sağolasınCanım çok güzel olmuş..Cicileride çok güzel maşallah.herşeyi düşünmüşsün hayran kaldım inceliğine.
Sağlıkla gelsin meleğin birtanem..
melek bayıldım odanıza sağlıkla büyüsün içinde gülücükler saçılsın içinde inş.
canım benim gerçekten herşeyiyle masal gibi bi oda olmuş
perdeler de çok şık çok beğendim
inşallah öykü bebek ailesiyle burada çok güzel anlar geçirir
sağlıkla mutlulukla kavuş cnm bebeğine
canım inanki bende hep ağlıyorum son günlerde...
muıtluluk mu desem heycan mı desem bi garibim...
hayırlısıyla doğsun bebeklerimiz inşallah
canım benim ee ikitane olsunca öyle oluyor demek ki...ablasının yanına ona da pembeee bi beşik aldın mı tamam dır..
sağlıkla gelsin de meleyin
yok canım kızların odası ayrı ayrı oldu burçinin odası menekşe mavisi 2 yaşında olunca onuda pembeye çevirecegiz şimdilik boya kokusu olmasın diye degiştirmedik ama beşigimizi dayımız nadir bulunan gül kurusu renginde yapacakmış çaktırmadan ögrendim
teşekkür ederim canım sağollll:teselli:ayy ben de istiyorum bu odadan :umursamaz:
çok güzel olmuş gerçekten ,Allah gülerek kullanmayı nasip etsin opuyorumnanaktan
evet bitanem dün gibi topikte paylaştıklarımız her ay yaşadığımız strescanim masal gibi olmus hakkatende
bebisin saglikla gelsin kucagina,misil misil uyusun odasinda insallah..
dün gibi senin hamis haberini alisimiz,9 ay gecmis,ne cabuk demi
aminnnnnnnnn canım inşallahminik öykünün odası çok güzel olmuş.... prenses odası gibi... eminim bu odada en güzel yıllarını onu çok seven annesi ve babası ile birlikte mutlulukla geçirecek öykü..
Ağız tadınız hiç bozulmasın.. Mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah
herşeyi çok çok güzel olmuş prensesin...allah sağlıkla gelmesini nasip etsin...güle güle kullansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?