- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
cok guzel olmus :asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masal prensesinin odası mı burası opuyorumnanaktan
ne kadar güzel bi oda yapmışsınız
sağlıkla, mutlulukla büyümeyi nasip etsin rabbim odasında
Melekcim., cok zevkli, cok guzel olmus gercekten. Allah agiz tadi ile yatirmayi nasip etsin.
çok güzel olmuş inşallah sağlıkla,huzurla büyür kuzucuğun:))
Harika olmuş canım. ınşallah sağlıkla kucağına alır güzel günlerde büyütürsün meleğini a.s.
çok güzelmiş prensesin odası canım saglıkla büyüt odasında
kızını
bayıldım yaaa insanın içi huzurla doluyor böyle şeyleri gördükçe
duygularınızıda çok samimi bir şeklide anlatmışsınız gözlerim doldu okurken
dilerim minik öykü ve eşinizle mükemmel bir hayat sürersiniz
cok güzel bir oda olmus.Pembis pembis,harika.Saglikla gelir bebeginiz
insallah.
melekcim odanız çok güzel olmuş güle güle büyüsün içinde öykücüğümüz
yerim onun odasınıı nekadar güselll zevkli döşemişsin hele o akkabılarına bayıldımmm maşallahh sağlıklı huzurlu yatsın inş. maşallahh
canım çok güzel olmuşşş...
allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsinnn..........
çok güzel olmuş prensesin odası allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
iyi günlerde kullanın
allah nazarladan korusun ıns
cok guzel masal gıbı :)
cnm güle güle büyüt prensesini. büyük bir zevkle döşenmiş bu oda bayıldım valla allah nazarlardan saklasın inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
canım inanki bende hep ağlıyorum son günlerde...melekcim bayıldım öykümüzün odasına harika olmuş canım ini iyi günlerde büyüsün içinde öykücükayy ağladım inanki benim duygularımı anlatmışsın kendimi gördüm bir anda inşallah hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bi,r şekilde
canım benim ee ikitane olsunca öyle oluyor demek ki...ablasının yanına ona da pembeee bi beşik aldın mı tamam dır..canım ya çok güzel olmuş tam prensesine göre saglıkla sıhatle büyüsün odasında başagımın odasıda öyle oldu teyzesi kardeşini kıskanmasın diye şeker pembesi oda yaptık halısından avizesine kadar burçin şimdilik ikinci planda kaldı olsun artık ablasından kalanlarla yetinicek biraz büyüyene kadar
MELEĞİM BENİM...SENİN GİBİ BİR ANNESİ OLDUĞU İÇİN ÖYKÜ BEBİŞİMİZ ÇOK ŞANSLI...HAYIRLISI İLE SAĞ SALİM DOĞUP YATAĞINDA YATAR VE O RESİMLERİ DE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH BİRTANEM...KEŞKE BENDE BEBEK OLSAYDIM ŞU SIRALAR...NE GÜZEL HAYAT TOZ PEMBE OLURDU...
SENİ ÇOOOOOK SEVİYORUM,MELEK ANNEMİZ...opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş odası canım rabbim hayırlı ve sağlık bir şekilde kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin
sağol bitanem çok teşekkür ederim...melekcim herşey çok güzel çok tatlı rabbim inşallah güzel kızına uzun sağlıklı ömürler verir nazarlardan korur güle güle kullanın...
cok guzel odasi oykunun
sansli bebek olucak
bahtida odasi gibi guzel olsun sevgiler canim
melekim beni de evlatlık alsanıza:ecrin_bebek:
41 kere masallah ne kadar güzel olmuş
sağlıcakla gelir inşallah oyku bebek opuyorumnanaktan
sağol bitanemmaşallah maşallah
rabbim nazarlardan korusun inşallah
sağlıkla mutlulukla geçsin günleriniz bu güzel odada bitanem
sağol canım darısı başınıza olsun inşallah
sağlıklı günlerde büyüsün pembiş odada
meleğim zevkine hayranım cok güzel oda olmus
evet canım sayılı günler geçiyor az kaldı kavuşmamızaMaşallaaaaaaah diyorum tek kelime süpeer gerçekten, aynen masallardaki gibi olmuş valla prenseslere layık....
Allah iyi günlerde, neşe içinde kullanmak nasip etsin..
Hayırlısı ile gelsin Öykü..
Son günlerdesin artık geri sayım başladı..
Biz de heyecanla bekliyoruz Öykü bebeği..Öpüyorum tatlım seni ve bebeğini şimdiden ..SEVGİLER.
canımsın allah sana daha daha güzellerini nasip etsin inşallah canımTek kelimeyle süper olmuş çok beğendim ve hatta çok özendim.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini...
teşekkürler canım sağolallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
şen kahkahaları çınlasın odasında inşallah...
şimdiden bol bol uyuyun dinlenin size tavsiyemyerimseniben
sağol canım benim çok teşekkürlerMaşallah canım yaa. herşeyi harika olmuş gerçekten. inşallah Rabbim sağlıkla o oda da büyümeyi nasip eder. darısı bizlerin başına inşallah. şimdiden Allah kurtarsın diyorum.
harika olmus odası..çokk begendım..saglıkla büyür insallah
canım benimmmmmmmVay anasunu, Öykü'nün yerinde olmak vardı şimdi, el bebek gül bebek
teşekkür ederim canımmmmmmmmmbayıldımm harika olmuşş
melek cok guzelmıs odası öykünün saglıkla gelsınn ınşallah..
bende ıkıncıyı kız ıstıyorummm
çokk teşekkür ederim canımcok guzel olmus :asigim:
böceğim kızımın manevi teyzesi çok şey paylaştık seninle çok destek oldunuız banaçok güzel canım.maşallah
öykümüz bir an önce gelsin artık..:Saruboceq:
doğum hikayeni okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.öpüyorum:asigim:
sağol selsincim çok teşekkür ederimçok güzel olmuş odası öykü hanımın sağlıkla büyüsün canım odasında
sağol canım evet bende bayılıyorum ayakkabıya....hey allahım yarabbim yaw...şu papuçların büyüklerini niye yapmazlar acaba?
canım benim sağlıkla gelsin inşallaaahhh....
süper olmuş evinde çok güzeldi zaten.
sana öykücüğünle kocaman musmutlu bir ömür diliyorum...
teşekkür ederim eylülcüm sağol bitanemaman allahım ne kadar tatlı olmuş ya:asigim:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
doğum sonrası resimleride merakla bekliyorumzemuszemus
sağol bitanem allah nazardan korusun tüm bebekleri inşallahAllah kem gözlerden korusun, lütfen nazar duani eksik etme:1hug:
Saglikla gelsin kücük melegin :asigim:
bu işlerde kabiliyet ister
Öykü'nün annesinde var
sonuc mükemmel
aman yarebbiimm çok güzel olmuş :asigim:
rabbim sağlıklı bi doğum nasip etsin
bi avazda kurtarsın meleim
sabırsızlıkla öykümüzü bekliyoruz opuyorumnanaktan
oyyyyy tam prenses odasıııııopuyorumnanaktan
sağlıkla mutlulukla gülücükler atarak büyüsün güzel öykümüz odasındaŞeniz
hele hele tüllere bayıldımmmmm
zevkli meleğimmmmŞeniz
Beyaz Melek,
Bebeğinin odası çok güzel maşşallah,zaten sen çok zevkli birisin evinin resimlerine bakmıştım hayran kalmıştım, bu hayranlığım bebeşinin odasını da görünce ikiye katlandı.:lepi:
Evinde güzel kızınla mutlu,sağlıklı ömür sürdürürsünüz inş.