- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
süperrrrrrrrrrrrrrrr bayıldımmmmm
Allah bizede nasip eder inş bir bebek ve böle bi oda
teşekkürler canım aminnnn inşallah allah isteyen herkeze nasip etsin:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperrrrrrrrrrrrrrrr bayıldımmmmm
Allah bizede nasip eder inş bir bebek ve böle bi oda
ayyy çok güzel olmuş Allah sağlıkla,huzurla,mutlulukla büyüsün o oda da
ayy süperr..ne şanslı çocuk.Maşalllah
hersey harika zemuszemus cok güzel:ecrin_bebek:doguma da az kaldı :CüvCüv:öykü yü sabırsızlıkla bekliyorum forumda actıgınız topiclerden pek çok seyi takip ettim heyecanınızı paylasıyorumkaydirigubbakcemile2 sevgiyle kalına.s.
çok güzel olmuş canım bende çilekten bu modeli çok istemiştim ama burdaki bayilerde büyüyen modelleri üretmediklerini söylemişlerdi bize bende bu modele benzer başka bir takım aldım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
Aman yarabbimmm pespembe güzeller güzeli bir oda canımm süper olmuşşş..
Sıra geldii Öykü bebeğin gelmesinee..
hayırlısı ile kucağına alırsın inş...
canım Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin. cooook güsel olmus... benim kızımın odasıyla aynı bu arada:))) biz çoook memnun kaldık eminim sen de memnun kalacaksın. bir an önce sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahhhh!!!
masal gibi bir oda olmus... :asigim:
bende böyle bir oda istiyorum...
canim benim insallah öykü'nü saglikli kucagina alirsin... :Saruboceq:
onunla birlikte bu odada cok güzel anilar yasamani dilerim canim... :Saruboceq:
Çok güzel olmuş
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun İnşallah
canım rüya gibi süper bir oda olmuş minik meleğin odası...
umarım hep pembe rüyalar görüp,hep mutlu olur öykü bebek:)))
ALLAHIM SAĞ SALİM KAVUŞTURSUN ÖYKÜNE :)))
UZUN VE ÇOK GÜZEL BİR YAŞAM NASİP ETSİN HEP BİRLİKTEE:))
melekcim zevkine her zaman hayrandım öykünün odası konusunda da beni şaşırtmadın. muhteşem bir oda hazırlamışsın prensesine. sağlıkla gelsin güle güle kullansın.
melegim çok güzell bu
ay nasıl özenle güzelce hazırlamışsın
çokkk hoş :kedi:
kızını sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah Şeniz
Canım çok güsel olmuş odanız güsel günlerde kullansın her löşesini kızçen çok güsel tatlım herşey :ecrin_bebek:
herşey çok güzel canım. Allah bebeğini hayırslısıyla kucağına almayı nasip etsin. ömür boyu böyle mutlu ve huzurlu bir yuvan olur inşallah.
odayı nerden aldın canım?bir hamile kalayım seni mesaj yağmuruna tutucam. herşeyin çok güzel. bebek kıyafetlerin falan. dolaplar şimdiden dolmuş maşallah. istersen özelden cevap ver.
müthiş güzel bir oda bahtıda böyle güzel olsun meleğinin.
harika olmus meleğim odanız gercektende masal gibi öykü kızımız sağlıkla büyüsün odasında..
allah sağlıkla sıhatle büyütmek nasip eder inşallah canım ,çok güsel döşemissin odasını bebişinin