• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim öykünün masal gibi odası

cnm güle güle büyüt prensesini. büyük bir zevkle döşenmiş bu oda bayıldım valla allah nazarlardan saklasın inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:nazar:

melekcim bayıldım öykümüzün odasına harika olmuş canım ini iyi günlerde büyüsün içinde öykücükayy ağladım inanki benim duygularımı anlatmışsın kendimi gördüm bir anda inşallah hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bi,r şekilde

canım ya çok güzel olmuş tam prensesine göre saglıkla sıhatle büyüsün odasında başagımın odasıda öyle oldu teyzesi kardeşini kıskanmasın diye şeker pembesi oda yaptık halısından avizesine kadar burçin şimdilik ikinci planda kaldı olsun artık ablasından kalanlarla yetinicek biraz büyüyene kadar

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar:

MELEĞıM BENıM...SENıN GıBı BıR ANNESı OLDUĞU ıÇıN ÖYKÜ BEBıŞıMıZ ÇOK ŞANSLI...HAYIRLISI ıLE SAĞ SALıM DOĞUP YATAĞINDA YATAR VE O RESıMLERı DE GÖRÜRÜZ ıNŞALLAH BıRTANEM...KEŞKE BENDE BEBEK OLSAYDIM ŞU SIRALAR...NE GÜZEL HAYAT TOZ PEMBE OLURDU...
SENı ÇOOOOOK SEVıYORUM,MELEK ANNEMıZ...opuyorumnanaktan

melekcim herşey çok güzel çok tatlı rabbim inşallah güzel kızına uzun sağlıklı ömürler verir nazarlardan korur güle güle kullanın...

melekim beni de evlatlık alsanıza:ecrin_bebek:
41 kere masallah ne kadar güzel olmuş :nazar:
sağlıcakla gelir inşallah oyku bebek opuyorumnanaktan

maşallah maşallah
rabbim nazarlardan korusun inşallah

sağlıkla mutlulukla geçsin günleriniz bu güzel odada bitanem

:nazar:
sağlıklı günlerde büyüsün pembiş odada
meleğim zevkine hayranım cok güzel oda olmus

Maşallaaaaaaah diyorum tek kelime süpeer gerçekten, aynen masallardaki gibi olmuş valla prenseslere layık....

Allah iyi günlerde, neşe içinde kullanmak nasip etsin..
Hayırlısı ile gelsin Öykü..

Son günlerdesin artık geri sayım başladı..

Biz de heyecanla bekliyoruz Öykü bebeği..Öpüyorum tatlım seni ve bebeğini şimdiden ..SEVGİLER.

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

şen kahkahaları çınlasın odasında inşallah...

şimdiden bol bol uyuyun dinlenin size tavsiyemyerimseniben

Maşallah canım yaa. herşeyi harika olmuş gerçekten. inşallah Rabbim sağlıkla o oda da büyümeyi nasip eder. darısı bizlerin başına inşallah. şimdiden Allah kurtarsın diyorum.

melek cok guzelmıs odası öykünün saglıkla gelsınn ınşallah..

bende ıkıncıyı kız ıstıyorummm

Back