• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Prenses nişanlığımmm :))

Canım onu bende düşündüm ama nasıl yapılabilir ki hiç bilmiyorum. Tarlatansız giymeyi düşündüm tülleri inanılmaz ağır oldu kaldıramadım :50: Tüllerden eksiltme yapmaları gerekir sanırım.. Senin topiğini takip edicem elbiseye çevirdiğindede paylaş bizimle olurmu fikir edinirim senden :16:

Aynen öyle canım tüllerden eksiltceklermiş :) Şu nişanı hayırlısıyla bi atlatalım da elbiseye cevirdiğimde paylaşırım canım :16:

Çok güzle gerçekten çok beğendim ben de rengi de çok hoş :16:

ben bayıldım ya zevkinizde çok güzelmiş nişanlık giymek istediğimde bu model denk gelse mutlaka giyerdim çok güzelmiş sizin vücudunuzada çok yakışmış içinde mutlulukla durun inşallah

ben bayıldım ya zevkinizde çok güzelmiş nişanlık giymek istediğimde bu model denk gelse mutlaka giyerdim çok güzelmiş sizin vücudunuzada çok yakışmış içinde mutlulukla durun inşallah

Amin. İnşallah.. Çok teşekkür ederim. Umarım siz de nişanınız da gönlünüze göre bi elbise bulursunuz daha güzelleri sizin olsun inşallah :16:

merhabalar bende bu hafta sonu fatih i turladım bunun gibi çok model var ama böylesini görmedim kalite olarak nereden aldınız acaba ve fiyata kaça aldınız 26 ekimde nişanım var 1.700 tl den aşağı bulamadım nişanlık

merhabalar bende bu hafta sonu fatih i turladım bunun gibi çok model var ama böylesini görmedim kalite olarak nereden aldınız acaba ve fiyata kaça aldınız 26 ekimde nişanım var 1.700 tl den aşağı bulamadım nişanlık

Merhaba fatihteki galeria ülkü gelinlikçiler çarşısından aldım 2000 tl'ye.. Umarım gönlüne göre bir şey bulabilirsin canım:16:

Back