• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Prenses nişanlığımmm :))

Güle güle giy canım nişanlığını çok yakışmış. Renk tonlarımız yakın birbirine. :9:

Güle güle mutlu mutlu giyelim inşallah nişanlıklarımızı canım :nazar: evet renk tonları benziyor canım çok hoşuma gidiyo bu renkler o yüzden seninkini de çok begenip sormuştum neyseki buldum gönlüme göre :16:

çok cici ve çok şık. ikiside uyum içinde. abartı yok, göze kötü gelen hiçbirşey yok. dilerim nişanlığın kadar güzel bir nişanın olur:16:

Güle güle mutlu mutlu giyelim inşallah nişanlıklarımızı canım :nazar: evet renk tonları benziyor canım çok hoşuma gidiyo bu renkler o yüzden seninkini de çok begenip sormuştum neyseki buldum gönlüme göre :16:

Gönlüne göre bulmana sevindim canım insanın böyle özel günlerde giyeceği kıyafetin içine sinmesi çok önemli sonradan pişmanlık yaşamaması için. Mutlu günler de giyelim hepimiz inşallah. :16: Ne zamandı senin nişan?

Gönlüne göre bulmana sevindim canım insanın böyle özel günlerde giyeceği kıyafetin içine sinmesi çok önemli sonradan pişmanlık yaşamaması için. Mutlu günler de giyelim hepimiz inşallah. :16: Ne zamandı senin nişan?

Kesinlikle öyle canım :) Benim nişanım 29 ağustosta. :61: Şimdi ramazandı bayramdı derken hoop nişan günüm gelicek zaman yaklaştıkca heyecan artıyo ben de :1::50:

çok güzel bir nişanlık, güle güle giy, ancak yanlış anlamadıysam 2000 tl dedin, çok gibi geldi bana fiyatı ...

çok güzel bir nişanlık, güle güle giy, ancak yanlış anlamadıysam 2000 tl dedin, çok gibi geldi bana fiyatı ...

evet canım hatta 2200 idi 2000'e indirtebildik ancak.. İçime sinince de daha başka yerlere bakıpta aklımı bulandırmayayım dedim :61:Teşekkür ederim iyi dileklerin için :16:

bayıldım gerçekten bende böyle bişey istiyorum renk üst kısım falan çok hoş :))

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah :16::16::16:

en sevdiğim renk çok hoş gözüküyo :52:

Teşekkür ederimm :61: :16:

çok güzel ama nişanlık olarak abartı gibi ama bunun beyazı gelinlik olarak harika olur,güle güle mutlulukla giy canım,ALLAH tamamına erdirsin Amin:34:

çok güzelmiş.bende ağustos ayında mehmet emre ile nişanlanıyorum.internetten site önersenizee

gerçi bir kere oluyor böyle şeyler, biraz da içine sineni yapacaksın paraya kıyıp canım, haklısın, güle güle giy, ben de alıcam nişanlık kadıköyden bakıp :)

Önceki konumda diktirmeyi düşündüğüm nişanlık örneğini göstermiştim ancak son kere bi fatih turu yaptıktan sonra diktirmeye başlatıyım derken fatih'de istediğim modele benzer bu şahane elbiseyle karşılaştım denedim ve ilk görüşte aşık olma misali aşık oldum elbiseye :16: :16: Bu elbiseyi kiralık veriyolarmış ancak ben satılık düşündüğümden bunun aynısını dikicekler bana. Çok şükür içime sinen prenses nişanlığımı bulabildim :16::nazar:
:49:
Eki Görüntüle 749154

Eki Görüntüle 749155
Çok güzel bayıldım tam benim tarzım sanada çok yakışmış güle güle giy canım:34:

Bedeninize çok yakışmş renkkte favori renklerden başarılı bir seçim allah mutlu mesut etsn :)

fiyatı gerçekten çok pahalıymış ee bu 2binse gelinliğin nekadar olur merak ettim doğrusu :D

Bilemem :)) içime sindikten sonra belki daha ucuz belki daha pahalı olur önemli olan içime sine sine bişey bulmam hele o günler bi gelsin de onu da damat bey düşünüversin :)))

gerçi bir kere oluyor böyle şeyler, biraz da içine sineni yapacaksın paraya kıyıp canım, haklısın, güle güle giy, ben de alıcam nişanlık kadıköyden bakıp :)

Aynen öyle canımm bi kere oluyo onda da en güzeli olsun istiyor insan.. :) Umarım sen de gönlüne göre içine sinen bi model bulabilirsin canım bol şansslar :16::16:

Back