- 20 Eylül 2011
- 165
- 25
- 68
- Konu Sahibi bonibonsekeri
çok güzel çok yakışmış Allah mutlu etsin
Amin cnm teşekkürler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel çok yakışmış Allah mutlu etsin
Güle güle giy canım nişanlığını çok yakışmış. Renk tonlarımız yakın birbirine.
Güle güle mutlu mutlu giyelim inşallah nişanlıklarımızı canım evet renk tonları benziyor canım çok hoşuma gidiyo bu renkler o yüzden seninkini de çok begenip sormuştum neyseki buldum gönlüme göre
çok cici ve çok şık. ikiside uyum içinde. abartı yok, göze kötü gelen hiçbirşey yok. dilerim nişanlığın kadar güzel bir nişanın olur
Gönlüne göre bulmana sevindim canım insanın böyle özel günlerde giyeceği kıyafetin içine sinmesi çok önemli sonradan pişmanlık yaşamaması için. Mutlu günler de giyelim hepimiz inşallah. Ne zamandı senin nişan?
çok güzel bir nişanlık, güle güle giy, ancak yanlış anlamadıysam 2000 tl dedin, çok gibi geldi bana fiyatı ...
bayıldım gerçekten bende böyle bişey istiyorum renk üst kısım falan çok hoş :))
en sevdiğim renk çok hoş gözüküyo
Çok güzel bayıldım tam benim tarzım sanada çok yakışmış güle güle giy canımÖnceki konumda diktirmeyi düşündüğüm nişanlık örneğini göstermiştim ancak son kere bi fatih turu yaptıktan sonra diktirmeye başlatıyım derken fatih'de istediğim modele benzer bu şahane elbiseyle karşılaştım denedim ve ilk görüşte aşık olma misali aşık oldum elbiseye Bu elbiseyi kiralık veriyolarmış ancak ben satılık düşündüğümden bunun aynısını dikicekler bana. Çok şükür içime sinen prenses nişanlığımı bulabildim
Eki Görüntüle 749154
Eki Görüntüle 749155
çok güzel ama nişanlık olarak abartı gibi ama bunun beyazı gelinlik olarak harika olur,güle güle mutlulukla giy canım,ALLAH tamamına erdirsin Amin
fiyatı gerçekten çok pahalıymış ee bu 2binse gelinliğin nekadar olur merak ettim doğrusu
gerçi bir kere oluyor böyle şeyler, biraz da içine sineni yapacaksın paraya kıyıp canım, haklısın, güle güle giy, ben de alıcam nişanlık kadıköyden bakıp :)
Çok güzel bayıldım tam benim tarzım sanada çok yakışmış güle güle giy canım