• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Prenses nişanlığımmm :))

Çok güzel bayıldım tam benim tarzım sanada çok yakışmış güle güle giy canım:34:

işte benim istediğim gibi bişi buda.benimki ekimde nişanım var aynısına benzer beğenmiştim ama sinopta yok malesef.ne kadar fiyatı acaba. $2013-PRENSES-ETEK-NÝÞANLIK-MODELLERÝ-7.jpg

biraz pahallı ama değer.. bir kez oluyo bu işler tabi.gerçi benim kaynana problemide var o yüzdn nişan konusunda tereddütlüyüm.şimdiden kapalı olsun diyip duruo.=))

biraz pahallı ama değer.. bir kez oluyo bu işler tabi.gerçi benim kaynana problemide var o yüzdn nişan konusunda tereddütlüyüm.şimdiden kapalı olsun diyip duruo.=))

Ayy sanki o giyecek kime ne senin kıyafetinden ne diye böyle şeylere karışırlar anlamam. :47: Neyse Allah sana kolaylık versin canım gönlünce olsun her şey inşallah..

Son düzenleme:
Merhaba tatlım,
Nişanlıklarımız neredeyse renk ve eteklerdeki sim farkı olmasa birebir aynılar :) Güle güle giy.. Ben doyamadım hala giymek istiyorum:16:

Merhaba tatlım,
Nişanlıklarımız neredeyse renk ve eteklerdeki sim farkı olmasa birebir aynılar :) Güle güle giy.. Ben doyamadım hala giymek istiyorum:16:

Aynen canım şimdi seninkini de gördüm de birebir aynı gibiler benimkinin bir de arkasındaki o kurdelesi olmıcak :) Ben de nişanımdan sonra giyebileyim diye diktirdiğim yer nişanlığı normal zamanda da giyilebilecek bi elbiseye dönüştürücek canım sen de öyle yaptırabilirsin istersen:):16:

Aynen canım şimdi seninkini de gördüm de birebir aynı gibiler benimkinin bir de arkasındaki o kurdelesi olmıcak :) Ben de nişanımdan sonra giyebileyim diye diktirdiğim yer nişanlığı normal zamanda da giyilebilecek bi elbiseye dönüştürücek canım sen de öyle yaptırabilirsin istersen:):16:

Canım onu bende düşündüm ama nasıl yapılabilir ki hiç bilmiyorum. Tarlatansız giymeyi düşündüm tülleri inanılmaz ağır oldu kaldıramadım :50: Tüllerden eksiltme yapmaları gerekir sanırım.. Senin topiğini takip edicem elbiseye çevirdiğindede paylaş bizimle olurmu fikir edinirim senden :16:

Son düzenleme:
Back