- 20 Eylül 2011
- 165
- 25
- 68
- Konu Sahibi bonibonsekeri
Bedeninize çok yakışmş renkkte favori renklerden başarılı bir seçim allah mutlu mesut etsn :)
Amin. Teşekkürler canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bedeninize çok yakışmş renkkte favori renklerden başarılı bir seçim allah mutlu mesut etsn :)
işte benim istediğim gibi bişi buda.benimki ekimde nişanım var aynısına benzer beğenmiştim ama sinopta yok malesef.ne kadar fiyatı acaba.Eki Görüntüle 753851
biraz pahallı ama değer.. bir kez oluyo bu işler tabi.gerçi benim kaynana problemide var o yüzdn nişan konusunda tereddütlüyüm.şimdiden kapalı olsun diyip duruo.=))
Çokkk Güzellmiş gerçekten adı üstünde prenses gibi..
Rengide harikaaaa !!!
rengide modelide pek bi güzel ya:)
Merhaba tatlım,
Nişanlıklarımız neredeyse renk ve eteklerdeki sim farkı olmasa birebir aynılar :) Güle güle giy.. Ben doyamadım hala giymek istiyorum
Hayırlı olsun çok güzel be kadara yaptırcann bende böyle kabarık kınam için istiyorum fiyatını söyleyebilirmisin
çok güzel..birde askı gibi birşey olsaydı..
harikaaaa
huzurla kullan inşallah canım
Aynen canım şimdi seninkini de gördüm de birebir aynı gibiler benimkinin bir de arkasındaki o kurdelesi olmıcak :) Ben de nişanımdan sonra giyebileyim diye diktirdiğim yer nişanlığı normal zamanda da giyilebilecek bi elbiseye dönüştürücek canım sen de öyle yaptırabilirsin istersen:)