Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Prenses nişanlığımmm :))

biraz pahallı ama değer.. bir kez oluyo bu işler tabi.gerçi benim kaynana problemide var o yüzdn nişan konusunda tereddütlüyüm.şimdiden kapalı olsun diyip duruo.=))

biraz pahallı ama değer.. bir kez oluyo bu işler tabi.gerçi benim kaynana problemide var o yüzdn nişan konusunda tereddütlüyüm.şimdiden kapalı olsun diyip duruo.=))

Ayy sanki o giyecek kime ne senin kıyafetinden ne diye böyle şeylere karışırlar anlamam. Neyse Allah sana kolaylık versin canım gönlünce olsun her şey inşallah..

Son düzenleme:
Merhaba tatlım,
Nişanlıklarımız neredeyse renk ve eteklerdeki sim farkı olmasa birebir aynılar :) Güle güle giy.. Ben doyamadım hala giymek istiyorum

Merhaba tatlım,
Nişanlıklarımız neredeyse renk ve eteklerdeki sim farkı olmasa birebir aynılar :) Güle güle giy.. Ben doyamadım hala giymek istiyorum

Aynen canım şimdi seninkini de gördüm de birebir aynı gibiler benimkinin bir de arkasındaki o kurdelesi olmıcak :) Ben de nişanımdan sonra giyebileyim diye diktirdiğim yer nişanlığı normal zamanda da giyilebilecek bi elbiseye dönüştürücek canım sen de öyle yaptırabilirsin istersen:)

Canım onu bende düşündüm ama nasıl yapılabilir ki hiç bilmiyorum. Tarlatansız giymeyi düşündüm tülleri inanılmaz ağır oldu kaldıramadım Tüllerden eksiltme yapmaları gerekir sanırım.. Senin topiğini takip edicem elbiseye çevirdiğindede paylaş bizimle olurmu fikir edinirim senden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…