Tavuk Yemekleri Prenses Kebabı-Beyza Piliç Sponsorluğunda

Adini görünce bir gülümsedim çok hoşuma gitti eminim tadida öyledir hoşgeldin canım, ellerine sağlık başarılar dilerim canım benim

Adini görünce bir gülümsedim çok hoşuma gitti eminim tadida öyledir hoşgeldin canım, ellerine sağlık başarılar dilerim canım benim
İlk başta duyup yediğimde bana da tuhaf gelmişti adi sonradan kendime pay çıkarmaya başladım ben yaptım diye adı öyle diye yapıp tadına bakan herkes çok beğeniyor valla

Çok teşekkür ederim inşallah evinizde de yapıp denersiniz mangalda da yapılıyor ızgarada da güzel oluyor benim gibi iki çocuklu anneler için fırın çok pratik
Sorma kardeş sorma Allah bağışlasın evlatlarımızı bende de iki tane var en kolayından en pratiğinden olması çok avantaj bizim için

Ellerinize sağlık,tavuk kiymasindan yapılan yemekler çok lezzetli oluyorAramıza hoşgeldiniz,yarismada bol şanslar

Ellerinize sağlık,tavuk kiymasindan yapılan yemekler çok lezzetli oluyorAramıza hoşgeldiniz,yarismada bol şanslar
Evet bende çok seviyorum tavuk kiymasiyla yapılan yemekleri hoşbuldum inşallah güzel bir sonuç alırım ilk defa böyle bişey yaptım

Ellerine sağlık
Tavuklusu nasıl olur merak ettim doğrusu
Yeni tarifleri severim

Ellerine emeğine sağlık Çok güzel görünüyor Bol şans diliyorum

Ellerine sağlık canım bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…