prenet ile zayıflama

mmrv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
30
0
36
İstanbul
Merhaba.Forumu gezdim dolandım ancak prenet mama ile zayıflayan bir kişiye rastladım.O arkadaş da yorumlarını yarıda bırakmış :/
Ben arkadaşımla birlikte 10 gündür kullanmaya başladım.Henüz 1.5 kilo verebildim.
Prenetin içeriği şöyle, günde 2 öğün mama,1 öğün size verilen kalori sınırları içerisinde serbest yemek.Ayda bir, doktor veya eczacı kontrolüne gidiliyor ve kilo kontrolünüz yapılıyor.Haftada en az bir kilo ( yapacağınız yürüyüşe göre 2 olabiliyormuş ) yağdan kilo verdirmeye çalışan bir uygulama.Başka sitelerde çok başarılı bir uygulama olduğu da yazılmış.İçinizden kullanan arkadaşlar varsa yorumlarımızla birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum.

merhaba
ben prenet kullandım. gecen sene kullanmaya basladığımda 79 kıloydum ve dogum yapalı 8 ay olmustu. 79-80 kılodan 72 kıloya ındım 1 ayda. daha sonra cok sıkıldıgım ıcın bıraktım. verdıgım kıloları da tekrar almadım. sonra tekrar kullanmaya basladım fakat bu sefer 1-2 kılo bısey verdım kı o da o kadar dıkkat etmeye verebılecegım bır kılo oldugunu dusunuyorum. kılo verdım belkı zaten verecektım dogum sonrası vucut kendını toplamaya baslıyordu belkı prenetın kerametı bılemıyorum ama benım de kafamda sorular var zayıflama platformu dıye bı sıte var (adını cok net hatırlamıyorum) orda herkes prenetten bahsetmıs ama bana gercekcı bı platform degılde urunun reklamını yapmak amaçlı bı sıteymıs gıbı geldı bende bu kk gıbı forumlarda prenet yorum almak ve ona gore degerlendırmek ıstıyorum daha dogrusu bugun ıtıbarıyle tekrar basladım ama kk gıbı forumlarda okuyup motıve olmak ıstıyorum.
sızınle burdan prenet tecrubelerımı paylasacagım eger sızde kullanmaya basladıysanız tecrubelerınızı paylasmanızı rıca ederım.

saglıklı gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…