- Konu Sahibi nihalcevik
-
pumpkins iyi dileklerin için tşk ederim.sabır etmek ve dua etmekten başka yapabilecek birşeyimiz yok zaten.işte insanı en çok yaralayanda bu.elinden birşey gelmemesi.o kadar çaresiz kalıyo ki insan...ne eşim nede ben saglıgımıza dikkat etmiyoruz edemiyoruz.elimizde degil.hele eşim kaç defa yakaladım gizlice aglarken.53 kiloya düştü.uyarıyorum onuda ama elimde degil diyo.allah yardım etsin bize ve bizim gibi şifa bekleyenlere
Arkadaşım öncelikle seni tebrik etmek istiyorum çok güçlü, çok sağlam karakterli bir insansın ama ondan da önemlisi kahraman bir bebeğin annesisin. Küçük Yusuf büyük insanların kaldıramayacağı pek çok dertle hastalıkla mücadele etmiş ve yaşam savaşını kazanmış. Eminim ki oğlunla çok gurur duyuyorsundur çünkü onu hiç tanımayan ben bile yazdıklarını okuyunca hem onunla hem de bunlar karşısında dik kalmayı başarabilen seninle gurur duydum. Ben de oğlumu 29+2'de doğurmak zorunda kaldım. Yalnızca 830 gramdı. 71 gün yaşam mücadelesi verdi.Benim oğlum da pek çok şeye göğüs gerdi ama malesef savaşını kazanamadı. Ne sıkıntılar yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum. Allah hem Yusuf'un hem de eşinle senin yardımcınız olsun. İnşallah küçük kahramanımız zamanla bütün savaşlarını kazanıp tam olarak sağlığına kavuşur. Dertleşmek istersen her zaman buradayım.
sevgili arkadaşlarım...
öncelikle hepinize güzel dilek ve dualarınız için teşekkür ederim.gelişmeleri buraya yazacagım.umarım bir gün gelir ve buraya yusuf um tamamen iyileşti ablaları bir problemi kalmadı yazabilirim.o günü bekleyecegim hep,isyan etmeden,ama boynu bükük durmadan.o benim yavrum nasıl olursa olsun,durumu ne olursa olsun.allah ömür verdigi sürece yanında olacagım.allah tan dilerimki ismi gibi yaşasın.önce yusuf peygamberimiz gibi acılar çekti, ve sonrası onun gibi olur inşallah.başarılı ,azimli,hayırlı olur inşallah. hepiniz saglıcakla kalın.saglıklı bebegi olan anneler; rabbimin sizleri ne kadar güzel bir nimetle nimetlendirdigini unutmayın herdaim teşekkür edin.hepinize saygılar....[/QUO
Adi gibi guzel Yusuf un sabirli annesi ins gun gelir guzel haberlerinide aliriz
cok duygulandim ;benim oglumun adida yusuf ins senin yusufunda bu problemlerinden kurtulur dualarimla
canım yaa neler yaşamışsın..bende prametüre annesiyim kızım 28 haftalık doğdu..şu an 1 yaşında. bebeğimde beyin kanaması oldu..bizede çok şey sölediler..hatta bi dr. gerizekalı bile olabilir demişti..herşeye açık olun demişti..çok şükür kızımın hiçbir problemi yok.sadece gelişimi biraz geriden geliyo ki bu çok normal..inşallah sizde bu zor günleri aşıcaksınız..korkma canım Allahın izniyle sağlıkla büyütürsünüz bebişinizi..Rbbim korusun yusufumuzu ve tüm bebişleri..acil şifalar dilerim canım..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?