Premature Bebekler premature bebeyim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

orca44463

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
25
0
36
Manisa
slm arkadaşlar 3 5 aylık pramature bebeyim var 33 haftalık oldu daha doktora sormadım acaba meyve suları tabi doğol olarak içirebilirmiyim portakal gibi mesela bir sorun olurmu şimdiden tşk

slm arkadaşlar 3 5 aylık pramature bebeyim var 33 haftalık oldu daha doktora sormadım acaba meyve suları tabi doğol olarak içirebilirmiyim portakal gibi mesela bir sorun olurmu şimdiden tşk

bence doktora sormadan birşey verme çocuğa.portakal gaz yapıyor diye ben kendim bile yemiyorum 3,5 ay erken dilmi benim oğlumda 4 aylık şimdi.anne sütü yetiyorsa ilk 6 ay sadece anne sütü diye biliyorum.su vereyimmi diye sordum ben doktora anne sütünde yeterli su var su ihtiyacını ordan alıyor verme dedi.sadece anne sütü alıyor yavrum.doktora sordunmu ne dedi meyve suyu için merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…