Prematüre bebeklerde mama değişimi

littleemom

Ayyy! Büyük resmi ben şu an gördüm
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
494
491
23
Selam anneler,
Benim kız kronolojik 6 aylık oldu, sadece mamayla besleniyor. 2 numaralı mamaya ne zaman geçmeliyiz? Kontrole bayram sonrası götürecektim ama tatilin uzaması işi bozdu. Doktora sorup öyle hareket edecektim de tecrübesi olanlara bi sorayım istedim.

Düzeltilmişte geçiliyor. Ama geçmek zorunda değilsin bebeğin kilosu azsa 1 numaradan devam etmende bir sakınca yok. Yanlış hatırlamıyorsam içerik çok farklı değil 1 numara daha yağlı 2 numara daha proteinli. Ek gıdayla beraber dengelemesi için. Benim kız 1 yaşında kiloyu az alıyor diye 2 den tekrar 1 numaraya döndürmüştü doktorumuz

Düzeltilmişte geçiliyor. Ama geçmek zorunda değilsin bebeğin kilosu azsa 1 numaradan devam etmende bir sakınca yok. Yanlış hatırlamıyorsam içerik çok farklı değil 1 numara daha yağlı 2 numara daha proteinli. Ek gıdayla beraber dengelemesi için. Benim kız 1 yaşında kiloyu az alıyor diye 2 den tekrar 1 numaraya döndürmüştü doktorumuz
Eşim geçenlerde yanlışlıkla 2 numara mama almış, karşılaştırdım da evet içerik olarak fazla fark yok aralarında. Kontrole kadar 1le devam o zaman doktora sorayım

Günaydın iyi bayramlar.

Bizim bebeğimiz de prematüre.

1 yıl boyunca mama içti. Hep 1 numara yazıldı. Hatta kilosu az olduğu için bir ara yüksek kalorili mama reçete ile yazıldı,onu çok sevmemişti gerçi.

Günaydın iyi bayramlar.

Bizim bebeğimiz de prematüre.

1 yıl boyunca mama içti. Hep 1 numara yazıldı. Hatta kilosu az olduğu için bir ara yüksek kalorili mama reçete ile yazıldı,onu çok sevmemişti gerçi.
İyi bayramlar 🌸
2340 doğdu benim kızım 6 kilo civarı şu anda da. Normal diyor doktoru düzeltilmişle kronolojik arası bi yerlerde kilosu ama bana küçücük geliyo tabi hâlâ 😬

Back
X