• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
:nazar: bu da minik ece
2739.jpg

Maşallah:nazar:
Ececim çok şeker olmuş kızın maşallah. Allah hep sağlıklı güzel günlerini göstersin inşallah..

maşallah :nazar::nazar:çok tatlılar hepside nasıl büyümüşler , darısı benim kızıma bu aylarına gelince bende koyarım inş fotoğraflarını, önce bir kavuşsaydık küvözden çıkıp...

maşallah :nazar::nazar:çok tatlılar hepside nasıl büyümüşler , darısı benim kızıma bu aylarına gelince bende koyarım inş fotoğraflarını, önce bir kavuşsaydık küvözden çıkıp...

canım inşallah sende en kısa zamanda kuzuna kavuşursun..
bekleriz resimlerini...

Maşallah:nazar:
Ececim çok şeker olmuş kızın maşallah. Allah hep sağlıklı güzel günlerini göstersin inşallah..

Ece maşallah çok tatlı olmuşşş...

cok tesekkur ederiz kızımın teyzeleri gecen hafta norolog icin gittigimizde bizimle bekleyen duzeltilmis 2 haftalık premature vardı annesi inanmadı bise :nazar: kocaman olduk artık opuyorumnanaktan

Topiğimizi unutmayalım.
Minik kuzum Berkay çirkin ol dediğimde kendini böyle yapıyor:)))

Eklentiler

• $IMG_0804.jpg
    $IMG_0804.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Kızımın fotolarını koymak için bakındım bulamadım topiği , bulmuşken bende koyayım artık dimi, koca kız olduk nerdeyse :1::1:
:nazar::nazar:

Eklentiler

• $100_1277.jpg
    $100_1277.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 65
Maşallah canım çok iyi görünüyor bebeğin. İnşallah çok yakında kavuşacaksınız annesi.

Hiramcım kocaman kız olmuş maşallah. Çekik gözlü mü senin minişin?

evet cnm çekik gözlü babasına çekmiş çok fazlada değilde gülünce öle oluyor:))

kızlar bebekler süper görünüyor maşallah. hiram çok tatlı ve kocamann olmuş bebeğin. çok şeker tam bi kız gibi ne güzel bak, benimkini her gören ne hikmetse erkek sanıo hep:)))
mehtap bişi diemiorum berkay gene aynı ya, kendine has bi cinliği tatlığı var berkayın maşallah.
eh bi de ben koyayım hazır dün bi iki fotograf çekmişken.:)

Eklentiler

• $SAM_0746.jpg
    $SAM_0746.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_0739.jpg
    $SAM_0739.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 52
benimde erken doğum riskim vardı allahtan zamanında doğum yaptım yinede küvöze yoğun bakıma girdi oğlum.

burda 6. sayfada aybüke07 adlı arkadaşın bebeğinin resmine bakmıştım hamileyken dzlerine karnına çekip durması çok hoşuma gitmişti eşime bile göstermişti.

şimdi benim oğlum öyle sürekli dizleri karnında kucakta tutarken bile topluyor bizde ona nokta diyoruz :)

Kocaman bir maşallah bütün kuzulara...
Elvin ne tatlı olmuş öyle....

mayıs ayında çekilen bir resmi biricik oğlumun

Eklentiler

• $HPIM4494.jpg
    $HPIM4494.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 46
Back