Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hastane kayıtlarına bile benim soyadımla kaydoldu Ata'm..:roflol:
babasını kızdırıyorum sırnaşık şey

Nınım nasıl oldu bu?
Kızlar bizim buralarda acayip fırtına ve kar başladı. Tam bahar geliyor diye sevinirken

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim sizlere yazamadım evi taşıdık,internetim yoktu dün bağlandı berrak'tan fırsat buldukça girip forumları okuyordum önceden yazmaya başlayınca uyanıyordu artık netim var sürekli yazışırız süreyya'dan haberlerinizi alıyordum geçen haftaya kadar herşey yolundadır umarım atamız nasıl,berkayımızın dişi çıktımı berilimiz napyıyor bugece inşalalh çok forumokuyacağım eşim nöbet tutarsa berrak için:)
hepinizi çok özledim kuzucuklarımızı öpün benim için bu arada mehtapcığım süper bir topik düşünüp açmışsın eline ve düşüncene sağlık.....
minik berrağın son hallerinide ekledim

Eklentiler

• $PICT3545.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $PICT3553.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 22
  • $PICT3557.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $PICT3558.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 25
kızlar bu minik elvin tanıştırayım:) evde ilk günümüzden:)

Eklentiler

• $SAM_0035.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $SAM_0055.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Çok şeker olmuş maşallah Büyümüş annesi artık. Çok iyi bakmışsınız kuzucuğumuza:) Berkay'ın dişleri hala çıkmadı teyzesi malesef. Bu arada yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.

kızlar bu minik elvin tanıştırayım:) evde ilk günümüzden:)

Tanıştığımıza çok memnun oldum Elvincik:)) Maşallah sana
Şaka bir yana çok şirin görünüyor miniğimiz. Biraz zor ama keyifli bir zaman başladı senin için kornelya. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

kornelyacim cok tatli masallah elvin allah saglikli buyutmeye nasip etsin
hiram cok sag ol canim ama o resim umutun resmi buyuk oglum yani:)

elvinciğim hoşgeldin maşallah çok şekersin sen.kornelyacığım gözün aydın allah birdaha ayırmasın inşallahhh

amin canım allah hiç birimize göstermesin... burada sizlerin minişler gibi ele geldiği zamanları göstersin allah bana da, zira ben hala elime alırken bi zarar veririr miyim die çok korkuyorum...

amin canım insallah... evet dediğin gibi zor bi süreç sanırım ilk sinyaller gelio 48 saattir henüz 4 saat uyuyabilidm.. bu arada ben miskinliğiyle bilinen uyku düşkünü biri olarak, hala ayakta bi 48 saat daha geçirebilir gibi hissetmem çok ilginç:)

canım çok tatlı bu kısss....
hoşgeldi Elvincik...
kokluyorum kuzunu...

ee annelik böyle işde günlerce uykusuz kalabiliyorsun........akannehir

Seher çok tatlı olmuş kızın...
maşallah topaç olmuş topaçç...
nasıl gidiyr ????????

Nınım nasıl oldu bu?
Kızlar bizim buralarda acayip fırtına ve kar başladı. Tam bahar geliyor diye sevinirken

dün akşam burda da fırtına tipi şeklindeydi...
ama şimdi güneş var..
yaz gelsin artıkkkk...

canım ben Kadıköy şifada doğum yapacaktım..
olmadı aniden olunca..dr muz yurtdışındaydı..
neyse..
bizde zeynep kamile gittik suyum gelince (orda çok samimi dr arkadaşım var)
ee birgün öncede işyerini devretmişim , ama halen bağkurlu görünüyorum..
benim üzerimden yatış yaptırdık....işte bundan dolayı Ata benim soyadımla kayıt oldu...:jeyyar:

buda benim bebişim

Eklentiler

• $Fotoğraf-0041.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $Baby.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $050320101265.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 45
anam anam bi dün girmedim bi sürü foto eklenmiş ayyyyyyyy kızlar çok tatlı bebişleriniz kornelya canım rabbim sizi hiç ayırmasın sher çok şeker seninkide ecindilos seninkininde maşallahı var rabim nazarlardan korusun evlatlarınızı ayy küçük bebek özlemişim sanki ecrin çok büyüdüde:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…