Premature Bebekler Prematüre Bebek Kilo Alımı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

metem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
17
0
36
İstanbul
herkese merhaba,

bebeği prematüre doğup halen küvözde kalanlara acilen şifalar ve sabırlar dileyerek ilk mesajımı yazayım foruma. ben de prematüre annesi olarak sizi çok iyi anlıyorum, forum da bayağı yardımcı olmuştu o sıralarda bana.

benim oğlum 32 haftalık ve 1560 gram doğdu. şu an kronolojik 4 aylık bayağı toparladı ama şöyle bir sorum olacak prematüre annelerine . şu an 5,5 kg olmasına rağmen oğlumu aynı kiloda diğer bebeklerle karşılaştırdığımda zayıf duruyor. 6,4 kg bir bebek var komşumuzun gövdesi neredeyse benimkinin 2 katı. 1 kg'dan bu kadar fark eder mi. yoksa yapısal olarak böyle zayıf mı gözüküyor prematüreler.

bütün prematüre anneleri için dileğim, inşallah küvözde ve küvöz sonrası karşılaşılan bütün sorunlara çare verir Allahım.

benim oğlum miadında doğdu 7 kilo ve beş aylık olmasına rağmen herkes çok zayıf olduğunu ösölüyor heralde kemiği iri diye kendimi teselli ediyorum belkide boyları uzundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…