Premature Bebekler Premature bebegim 5 aylik oldu ve kiloda geriyiz anne sutum yok mama olarak ne kullansam iyi gelir ?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

tanem7777

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
578
235
303
34
Mrb anneler 35 haftalik dogum yaptim bebegim 10 gunlukkej kalp ameliyati oldu cok zor gunler yasadik uc ay kuvezde kaldi iki bucuk ay anne sutunu sagdim verdim ama sonra uzuntuden sutum kalmadi mama aldik aptamil suan kilo olarak gerideyiz 5 aya girdik ve 4.500gr olmusuz doktor bebegin iyi ama kilo olarak gerideyiz dedi simdi aptamil 1 kullaniyoruz ek gidaya gecsenm mi dun yogurt mayaladim vermeye korkuyorum kimileri gunde bir defa ari maya mamasi ver diyor ne yapmaliyim nasil ideal kiloya gelebiliriz ( cok sukur cani icinde oglumun kilo sorunum yok ama cevrem ve doktorumuz geride oldugunu soyledigi icin yaziyorum )
Yardimlarinizi bekliyorum

golden goat keçi sütü maması vardı. ben bir ara ondan kullanmıştım fena değildi.
aslına bakarsan mama değil ne kadar içebildiği kilo alma hızını etkiliyor.
çok iyi içerse çabuk kilo alır gibi.

35 haftalık da prematüre oluyor mu yoksa sizin bebeğinizde kalp problemi vardı da ondan mı erken doğup kalp ameliyatı oldu?

Back
X