malesef yeterince can sıkıntımızın üzerine insanlara açıklama yapmak zorundayız sanki birde bunları yapmıyor dediğimde neden diye didikleniyor oksijensiz kaldı dediğimde kızıma uzaylıya bakar gibi bakıyorlar kızımın görüntüsünde hiç bir farklılık yok ama onlar ne görüyorlar bilmiyorum
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır sizi takip ediyorum maalesef üyeliği hep gecktirdim ta ki bu konuya kadar.ben de çok doluyum.biz diyarbakırda çalışıyorduk.31 haftalık hamileyken eşimin tayini yüksekovaya çıktı.tek kalamıyacağım için kayınvalideme gittik.tekirdağa.25 haziranda eşim hakkariye gitti.o gün eltimin çocuğu oldu 40 hafta 2 günlük.benim stresten maalesef suyum geldi ve 33 hafta 4 günlük sezeryanla kızımı çok şükür kucağıma aldım.30 haziranda yani eltimden 5 gün sonra...ememediği için sarılık oldu yavrum.kilo kaybetti.inanın dışarıdan kıyaslasalar insanın daha az zoruna gider beni kıyaslayanlarım kaynım kayınvalidem eltim oldu.bizimki aguluyor,gülüyor...şu an ağlıyorum hatırladıkça..hele bi gün biri kızımı gördü sağolsun bahşiş 20 lira verdi.kaynım dediki oğlumu görse 40 lira verir dedi.o kadar zoruma gitti ki...kayınvalidem sürekli eltime emzirtmemi istedi onun sütü yarıyormuş da.kusura bakmayın uzun oldu.kızım da kucağımda emiyor.şu an kimse umrumda değil o benim minyatür prensesim.bu arada kızım şu anda onu yakaladı.7 kiloya yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?