Sevgili arkadaşlarım prematüre annelerini anlamak bazen çok mu zor bilemiyorum ya da illa anlamak için aynı şeyleri başkalarınında yaşamasımı gerekiyor...şimdi nereden çıktı bu diyebilirsiniz ama şu an yazacaklarımı paylaşmak istedim sizlerle çünkü bazı insanların patavatsızlığından ve dengesiz konuşmalarından çok sıkıldım....sorun şu ki zaten baştan beri bir sürü sıkıntılar yaşadık hala da ara ara yaşıyoruz fakat benim anlayamadığım bunu bilen en yakın arkadaşımız dahi gün gelipte normal doğan kendi çocuğuyla prematüre doğan benim çocuğumu kıyaslayabiliyor sizce böyle bir saçmalık olabilir mi?? böyle bir dengesiz konuşma şekli olabilir mi??
neymiş efendim kendi çocuğunun boyu ne kadar uzamış mış, yok kendi çocuğu bizimkinden küçük olmasına rağmen daha kiloluymuş muş
çoğu zamanda şöyle bişi oluyor, sokakta kızımla yürürken yine bazı dengesiz insanlar kızıma bakarak "aaaaaaa sen hiç büyümemişsin yaaaa " demiyorlar mı deli oluyorum ayrıca artık kızımda 5 yaşında olduğu için herşeyi çok iyi anlıyor ve psikolojisi bozulacak diye korkuyorum
şimdiye kadar kimseyi kırmadım ama bundan sonra aynı sözleri söyleyen olursa sanırım kendimi tutamayıp çok kırıcı olucam arkadaşlar
bizim yaşadıklarımızı kimse yaşamasın ama en azından anlasınlar istiyorum... sanırım bu da çok zor ...:çok üzgünüm:
neymiş efendim kendi çocuğunun boyu ne kadar uzamış mış, yok kendi çocuğu bizimkinden küçük olmasına rağmen daha kiloluymuş muş
çoğu zamanda şöyle bişi oluyor, sokakta kızımla yürürken yine bazı dengesiz insanlar kızıma bakarak "aaaaaaa sen hiç büyümemişsin yaaaa " demiyorlar mı deli oluyorum ayrıca artık kızımda 5 yaşında olduğu için herşeyi çok iyi anlıyor ve psikolojisi bozulacak diye korkuyorum
şimdiye kadar kimseyi kırmadım ama bundan sonra aynı sözleri söyleyen olursa sanırım kendimi tutamayıp çok kırıcı olucam arkadaşlar
bizim yaşadıklarımızı kimse yaşamasın ama en azından anlasınlar istiyorum... sanırım bu da çok zor ...:çok üzgünüm: