• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler premature anneleri izmirde dr tavsıyenize ihtiyacım var

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ayse48

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
197
4
318
45
İzmir
ızmırde cocuklarınızı hangı dr a goturuyorsunuz ıkızlerım 33 haftalık dogdular ıyı bır yenı dogan dr u arıyorum

Prof.dr.Mete Akısü.Mükemmel bir doktor.Ege Üniversitesinin doktoru,ayrıca Alsancakta Egeria çocuk hastanesinde.Prematüreler konusunda uzman.Çok memnunuz tavsiye ederim.

Diamond a katılıyorum bu konuda ızmirde en iyisi bence benim kızımda Mete Bey e gidiyor hiç alternatif arama derim. Bu konularda her kezin görüşü farklıdır diye yorum yapmak istemem genelde ama Mete Beyden çok eminim rahatlıkla diyebiliyorum bunu

Biz de Mete Bey'e gidiyoruz. bodrumda oturuyoruz ama mete bey için izmire gidiyoruz. benim oğlum 18 gün ege üniv. yenidoğan servisinde yattı, Mete bey di dru. hastaneden çıktıktan sonra da mete bey e gittik hep. şiddetle tavsiye ederim

selam aradan yıllar geçmiş fakat bende 32 haftalık doğum yaptım izmirde yaşıyorum mete bey hala izmirde mı nasıl ulaşırım kendisine

Prof.dr.Mete Akısü.Mükemmel bir doktor.Ege Üniversitesinin doktoru,ayrıca Alsancakta Egeria çocuk hastanesinde.Prematüreler konusunda uzman.Çok memnunuz tavsiye ederim.

izmir_sahra bu alıntıyı sizin için yaptım.....gözünüzden kaçmış olabilir diye...:kkk:

okudum ama hala alsancakta mı kendisi vede ege de çünkü bu konudan 2 yıl geçmiş ordaysa mutlaka ulaşmak isterim

Back