Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mehaba arkadaşlar ben 28 ocakta iğne vurundum bu ikinci vurunmam doktor daha sonraki aşamada aşılama yapacağını söyledi bu aşamaları geçipte olumlu sonuç alan varmı cevap yazın lütfen
mehaba arkadaşlar ben 28 ocakta iğne vurundum bu ikinci vurunmam doktor daha sonraki aşamada aşılama yapacağını söyledi bu aşamaları geçipte olumlu sonuç alan varmı cevap yazın lütfen
canm ben de geçen ay vuruldum olmadı bu ay yeniden deniycez pazartesi vurulacak inşallah. ilk seferde, ikinci seferde hamile kalanları okudum çok umutlandım. mesela burdan bir arkadaş da ilk defada hamile kaldı. bakalım darısı başımıza
arkadaşım ben serophen kullandım yumurtamı geliştirdi 4 tane yumurtam oldu bugün yarın salı çarşamba ilişki günü dedi ama kasıklarım ağrıyo ve şişkin sizinde böyle oldumu olması iyimi bilmiyorum yarı pregeston içicem bebeğin tutması için
hayatım klomen hap. ama sen anladığım kadarıyla klomen yerine serophene kullanmışsın aynı şey. ikisi de yumurta geliştirici hap. iğneden sonra ağrılar bende de olmuştu ama hafif şekilde. yumurta çatladığındandır. siz ihmal etmeyin doktorun dediğini yapın. doktor bize gün aşırı ilişki dedi ama bazı doktorlar her gün diyormuş. ben de bu ay her gün ilişkiyi deniycem bakalım hayırlısı.
arkadaşım ben serophen kullandım yumurtamı geliştirdi 4 tane yumurtam oldu bugün yarın salı çarşamba ilişki günü dedi ama kasıklarım ağrıyo ve şişkin sizinde böyle oldumu olması iyimi bilmiyorum yarı pregeston içicem bebeğin tutması için
bir de canım sen ilacı günde bir mi kullandın? ben geçen ay günde bir kullandım bir yumurtam oluştu ve 21mm oldu. ama bu ay günde 2 kullandım. yumurta sayım artar mı acaba?