- 22 Haziran 2017
- 58
- 31
- 38
Hayırlı olsun canımAnladim bence kan testi verim 2 çizgi gözüküyor çünkü
Bende senin gibiyim yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum sabırsızlık korku hepsi bir aradaBenimde yumurtlamadan sonra tam 12. Günüm erken gebelik testi yapicam ama negatifi gorucem boşuna yapma diyor içimden bir ses
cok gazim oluyordu ve kotu kokuyordu sonra bata 2-3 gun kala yogun yogun akinti gelmeye basladiÖnceki hamileligindedemi belirtin yoktu canım
bencede yapma bati bekleBenimde yumurtlamadan sonra tam 12. Günüm erken gebelik testi yapicam ama negatifi gorucem boşuna yapma diyor içimden bir ses
Yumrtlama 7 sindeydi benim ovulasyon testim bugün böyle çıktıbencede yapma bati bekle
Canım daha çok başıdır gebeliğin ondan silik çıkar sen kan ver kesin öğrenirsinHenüz kan vermedim ama bu sabah 1 saatlik idrar tutmayla yaptim böyle çıktı 3. Dakika uzun süre tutmadım diye mi bilmiyorum yine aynı siliklikle çıktıEki Görüntüle 2673887
bence daha catlamamis bugun yarin catlar gibi ben bu ovulasyondan hic anlamiyorum hic denemedim kopkoyu olmasi gerekiyor dimiYumrtlama 7 sindeydi benim ovulasyon testim bugün böyle çıktı
Koyu olması gerekiyor pik günü ama ben bu testi internetten aldım yumrtlama gününü 2 gün gectikten sonra geldi yaptıgım zaman tam koyu deglki demekki çatlamıştı bugünde böyle daha silik cıktıbence daha catlamamis bugun yarin catlar gibi ben bu ovulasyondan hic anlamiyorum hic denemedim kopkoyu olmasi gerekiyor dimi
bence en garantisi elinle yoklamak fitil koyar gibi ben akinti gelmediginde oyle anliyorum bazenKoyu olması gerekiyor pik günü ama ben bu testi internetten aldım yumrtlama gününü 2 gün gectikten sonra geldi yaptıgım zaman tam koyu deglki demekki çatlamıştı bugünde böyle daha silik cıktı
nasıl anlayacam canımbence en garantisi elinle yoklamak fitil koyar gibi ben akinti gelmediginde oyle anliyorum bazen
canim boyle islak oluyor giris kolaylassin diye genisliyor birazda o zaman yumurta catlamis dollenmeyi bekliyor demektirnasıl anlayacam canım
Malesef bu ay da olmadı eylüle kalanlardanımVardır inşallah biraz daha bekleyin gelmezse bir test daha yapın
Ne güzel anlayabiliyorsunuz ben tam olarak anlayamıyorum evet o ıslaklığı anlıyorum ama mesela yumurtanın çatlamış olduğu bilmiyordum, peki uzayan şeffaf yumurta akı gibi akıntı olduğunda yumurtanın çatlıcağının habercisimi oluyor bilginiz varmıcanim boyle islak oluyor giris kolaylassin diye genisliyor birazda o zaman yumurta catlamis dollenmeyi bekliyor demektir
o akintida iliskiye girmistim ilk ay olmasina ragmen tutmustu catliyomus demekkiNe güzel anlayabiliyorsunuz ben tam olarak anlayamıyorum evet o ıslaklığı anlıyorum ama mesela yumurtanın çatlamış olduğu bilmiyordum, peki uzayan şeffaf yumurta akı gibi akıntı olduğunda yumurtanın çatlıcağının habercisimi oluyor bilginiz varmı
Hayırlı olsun var vence yarın hemen kan ver çıkar zaten varsa kesinlikleBişey yok değilmi kızlar?
Ben gördüm sende de bi silik çizgi var gibi gibiHenüz kan vermedim ama bu sabah 1 saatlik idrar tutmayla yaptim böyle çıktı 3. Dakika uzun süre tutmadım diye mi bilmiyorum yine aynı siliklikle çıktıEki Görüntüle 2673887
Gerçekmi dıyorsunuzzzHayırlı olsun var vence yarın hemen kan ver çıkar zaten varsa kesinlikle
Ben gördüm sende de bi silik çizgi var gibi gibi
Bence hayalet çizgi gibi de olsa var ama sen tekrar yap varsa gün geçtikçe koyulaşır benim ilk hamileliğimde böyleydi daha sonraki günler belirginleştiMerhaba kızlar bat tahminime göre dündü. Bu sabah gebelik testi yaptım ancak daha önce başka bir arkadaşa dediğim gibi ben bu testlerde silik çizgi var denilen çizgileri hiç göremiyorum. Bence bende çizgi yok ama size de bir sorayım dedim, çok hafif hayalet çizgi dediğiniz şey var mı acaba? Eki Görüntüle 2673692 Eki Görüntüle 2673693
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?