İki kere yaptım biri erken gebelik testi negatif :/ reglimi bekliyorum artık bir doktora gidicemOzaman gebelik testi yapın belki hormonlar yoğunlaştığı için Lh ye pozitif yansımıştır
Normalde günü gününe oluyormuydunuz adeti . Mesela benim 1 gün geçse kesin hamileyim derim çünkü 2 gün hep erken olurum bazen 3 gün ama kesinlikle 1 gün geç olmam1 gün geçti henüz ne zaman kan vereyim sizce?
Korunmayı bırakana kadar günü gününe hatta saati saatine oluyordum ne zaman biraktim ozaman dengem değişti. En geç 3 gün sarktı arada birde 1 gün ama hic pozitif görmemiştim ilk dakikalardaNormalde günü gününe oluyormuydunuz adeti . Mesela benim 1 gün geçse kesin hamileyim derim çünkü 2 gün hep erken olurum bazen 3 gün ama kesinlikle 1 gün geç olmam
Anladim bence kan testi verim 2 çizgi gözüküyor çünküKorunmayı bırakana kadar günü gününe hatta saati saatine oluyordum ne zaman biraktim ozaman dengem değişti. En geç 3 gün sarktı arada birde 1 gün ama hic pozitif görmemiştim ilk dakikalarda
Yani ikinci çizgi çıkınca yumurtlama olmus demek oluyor hmm anladım canımYok kuzum bu ovulasyon yumurtlama testi
Hayırlı olsun canım hemen kan testi yaptırKorunmayı bırakana kadar günü gününe hatta saati saatine oluyordum ne zaman biraktim ozaman dengem değişti. En geç 3 gün sarktı arada birde 1 gün ama hic pozitif görmemiştim ilk dakikalarda
Önceki hamileligindedemi belirtin yoktu canımvalla cope attim ufacik bi belirti bile yoktu adete daha 7 gun var onceki hamileligimde bat a 2 gun kala test yapmistim cok silikti acile bi gittim beta 293
Öncelikle tebrik ederm canım adete kaç gün varken yaptınRüyamda test yapıp çift çizgi gördüm kalk dedim yap nasilsa yoksa kafan rahatlar stresin gider. İlk 5 dakikada böyle çıktı
Teşekkür ederim. Adet günümde yaptim canımÖncelikle tebrik ederm canım adete kaç gün varken yaptın
TeşekkürlerHayırlı olsun canım hemen kan testi yaptır
Bendede gecen ay aynısı cıktı ama malesef regl oldmMerhaba kızlar bat tahminime göre dündü. Bu sabah gebelik testi yaptım ancak daha önce başka bir arkadaşa dediğim gibi ben bu testlerde silik çizgi var denilen çizgileri hiç göremiyorum. Bence bende çizgi yok ama size de bir sorayım dedim, çok hafif hayalet çizgi dediğiniz şey var mı acaba? Eki Görüntüle 2673692 Eki Görüntüle 2673693
Benim daha 9 gün var yaptım bişe cıkmadıTeşekkür ederim. Adet günümde yaptim canım
Adet gününden 5 gün önce test yapsak cikarmiTeşekkür ederim. Adet günümde yaptim canım
Erken daha bana kalsa 5 gün gecikirse yapicaktim rüyaya kapılıp yaptımBenim daha 9 gün var yaptım bişe cıkmadı
Erken gebelik testinde çıkıyor. Yumurtlama biliyorsan üstüne 12-14 gün say yapAdet gününden 5 gün önce test yapsak cikarmi
Ben olsam sabredemem 5 gün geçsin diye zor bekliyorumTeşekkürlerbiraz daha bekleyeyim diyorum kafam karışık
Tamam canım sağolErken gebelik testinde çıkıyor. Yumurtlama biliyorsan üstüne 12-14 gün say yap
Belirtilerin varmıydı canımErken daha bana kalsa 5 gün gecikirse yapicaktim rüyaya kapılıp yaptım
Göğüslerim şişti acıyor. Bide ateş bastı durduk yere ara ara devam ediyor bi yanıyorum bi üşüyorumBelirtilerin varmıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?