- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Benim öyle oldu canım. O kdr ağrı çektim çok umutlanmıştım bu ay ama iki gündür regl ağrısı çekiyorum. İnşallah sende böyle olmazBenim çatlamadan 2 gün sonra başlayan kasik agrim var akıntımda var ve bel agrim çok . Bugün dedim ki kendi kendime bu kadar agri çekip hamile kalmaz ise yuh yanı agrilari çektiğim ile kalıcam
Hayırlı Olsun canımRüyamda test yapıp çift çizgi gördüm kalk dedim yap nasilsa yoksa kafan rahatlar stresin gider. İlk 5 dakikada böyle çıktı
Bugün ilkkez Yedigim şey ağır geldi hala ağzıma geliyorBenim öyle oldu canım. O kdr ağrı çektim çok umutlanmıştım bu ay ama iki gündür regl ağrısı çekiyorum. İnşallah sende böyle olmaz
Hayırlı olsun çift çizgi çıkmış tekrarlarsın inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsınRüyamda test yapıp çift çizgi gördüm kalk dedim yap nasilsa yoksa kafan rahatlar stresin gider. İlk 5 dakikada böyle çıktı
Merhaba,
2 senedir bekleyen, sebepsiz infertilitesi olan ben; geçen ay Klomen kullandım 2 yumurta oluştu ama olmadı. Bu ay Femara kullandım tek yumurta oluştu.
13. günde 16 mm olmuştu. Ovulasyon ile takip ediyorum. 4-5 güne yumurtlama görürsün dedi doktor.
Bat 26 Ağustos. Dualarınızı bekliyorum. Sağlıkla gelir inşallah
Her ay adet görmeye tahammülüm azalıyor artık.
Bence kan verinBende henuz regli olmadi bugunude sayarsak 3 gun gecikti adete 4 gun kala ve adet gunu test yaptim negatif hala olmadim test yapmaya korkuyorum 3 gundur bir uyku hali 15 gundur bel kasik agrim hic azalmadi goguslerimdede cok az bir hassaslik var test yapmaya korkuyorum negatif cikicak diye
Hayırlı akşamlar hoşgeldin canım benimde 16 ağustos durum beklemede canım beta 2.61kizceler hayirli aksamlar bende yeni katildim araniza batim 16 agustos varmi bana yakin olan durumlar nelerrrrr
ayy yukselir insallah canim ben hic baktirmadim bugun test aldim biraz once acaba aksama yapsammi diyorum iliskiden sonra tutup tutmadigini hemen gosteriyormus illa sabah idrari olmasi sart mi kiHayırlı akşamlar hoşgeldin canım benimde 16 ağustos durum beklemede canım beta 2.61
ayy yukselir insallah canim ben hic baktirmadim bugun test aldim biraz once acaba aksama yapsammi diyorum iliskiden sonra tutup tutmadigini hemen gosteriyormus illa sabah idrari olmasi sart mi ki
Bilmiyorum erken gebelik testlerinde çıkar diyorlar inşallah yükselir canımayy yukselir insallah canim ben hic baktirmadim bugun test aldim biraz once acaba aksama yapsammi diyorum iliskiden sonra tutup tutmadigini hemen gosteriyormus illa sabah idrari olmasi sart mi ki
Kızlar bende birşey sormak istiyorum bende pco var doktor bana hem ınofolic hem prowomen verdi ikisinin içindede folik asit var ikisi fazla değilmi sizce
bakmadim adina bakayim simdi sence yapayimmiHangi testmiş bu?
yapayim haber vereyim birazdanBilmiyorum erken gebelik testlerinde çıkar diyorlar inşallah yükselir canım
kizceler hayirli aksamlar bende yeni katildim araniza batim 16 agustos varmi bana yakin olan durumlar nelerrrrr
Benimde bat 15.08 ama yumurtlam daha 10gün oldu o yüzden bekleyim diyorum test icin erken gebelik aldım duruyor zor tutuyorum kendimiBenim de batım 16 Ağustos, erken test yapsam mı diye düşünüyorum ama bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?