Goguslerde belirti falan var mı damar belirginlesmesi falanKızlar
Aylardır deniyorum bende. Bu topikleri yeni keşfettim. Beklenen adet tarihim bugün. Ama henüz olmadım tık yok. Umarım olmaz
Kendimi yokladığımda ise rahmimde yani alt karnımda 3 4 gündür kramplar var. Ben normalde regl ağrısı da çekerim ama hiç böyle kramp şeklinde çekmemiştim. Hasta mı olacağım acaba. Umutla bekliyorum :/
Goguslerde belirti falan var mı damar belirginlesmesi falan
BEn Ocak Şubat dostinex kullandım bitti sonra nisan ayıydı sanırım testere dişli aslan pençesi çayı içtim ama şunu farkettim normalde benim göğüslerim aşırı hassastı normal zamanlarda bile dokununca ağrıdan ölüyordm o çaydan sonra göğüs ağrım adet dönemimde bile yok denecek kadar azaldıBenim 111 den 40 a indi aslan pençesi çayı ile tavsiye ederim tabi doktora danis yine
Evet göğüs hassasiyeti azaldı bende de.BEn Ocak Şubat dostinex kullandım bitti sonra nisan ayıydı sanırım testere dişli aslan pençesi çayı içtim ama şunu farkettim normalde benim göğüslerim aşırı hassastı normal zamanlarda bile dokununca ağrıdan ölüyordm o çaydan sonra göğüs ağrım adet dönemimde bile yok denecek kadar azaldı
Tatlım bir de gebelik varsa eğer koyulaşıyor diye biliyorum o da olabilir bende de aynısı oldu çünkü regliden 15. Gün yumurtladım, 10 gün sonra test tekrar koyulaşma ya başladı ya gerçekten yeniden yumurtluyorsun ya da gebelik olabilir tatlımYarında yapicam koyulaşma artarsa tekrar mi yumurtluyorum
Pozitif gibi canım goruyorum cizgiyiKi ben bugün esimle anlastim izinden sonra bu sene bi kere asilamayi deneyip bi süre cocuk denemelerinden tatil yapacaktik ara verecektik. Insallah allah nasib eder de bunlara hic gerek kalmaz.. bilmiyorum ne düsünsem cünkü dün bu testin aynisi negatif idi.. hala tabiki emin birsey degil ama.. bi umut..
Eki Görüntüle 2672328
Çizgi gayet net belli oluyo canım hayırlı olsun tebrik ederimKi ben bugün esimle anlastim izinden sonra bu sene bi kere asilamayi deneyip bi süre cocuk denemelerinden tatil yapacaktik ara verecektik. Insallah allah nasib eder de bunlara hic gerek kalmaz.. bilmiyorum ne düsünsem cünkü dün bu testin aynisi negatif idi.. hala tabiki emin birsey degil ama.. bi umut..
Eki Görüntüle 2672328
Ben bu ay başladım ama ne işe yarıyor onu bile çok bilmiyorum herkes çok övüyorİnofolic combi kullananlar var mı? Gecikme yapıyormuş sanırım ondan benim ya.
Gebe kalmayı sağlıyor bazılarında ilk ayda bile olmuş bilmiyorum ben de kullandım ama 20 gün kadar şimdi bekliyorum adet gelsin bitsin devam edeceğimBen bu ay başladım ama ne işe yarıyor onu bile çok bilmiyorum herkes çok övüyor
Görünüyor inşallah doğru çıkar. Bence kan ver hemen yada yarin tekrar yap koyulaşır hergecen gün artar hormon. İnşallah güzel sürpriz olurKi ben bugün esimle anlastim izinden sonra bu sene bi kere asilamayi deneyip bi süre cocuk denemelerinden tatil yapacaktik ara verecektik. Insallah allah nasib eder de bunlara hic gerek kalmaz.. bilmiyorum ne düsünsem cünkü dün bu testin aynisi negatif idi.. hala tabiki emin birsey degil ama.. bi umut..
Eki Görüntüle 2672328
Benimde 14. Gün meraktayim teste gitmiyor elimKızlar merhaba
Benimde bugün yumurtlama günümün 14.günü
Pazartesiye kadar beklicem.
Olmazsam bakacağım testle
Aaa beraber öğrencez ne güzelBenimde 14. Gün meraktayim teste gitmiyor elim
25 temmuzAaa beraber öğrencez ne güzel
Hangi gün yumurtlafın ?
Benimde 25 temmuz canım25 temmuz
Belirti aramıyorum bi yazıdan dolayı sadece bugün göğüslerim mahvetti ağrıdan acidan duramadim. Ovulasyon testi ile gördümBenimde 25 temmuz canım
Ateş ölçme ile yaptım.
Bide o gün yumurtlama testi yaptım çıkmıştı :)
Belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?