Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Goguslerde belirti falan var mı damar belirginlesmesi falan

Benim 111 den 40 a indi aslan pençesi çayı ile tavsiye ederim tabi doktora danis yine
BEn Ocak Şubat dostinex kullandım bitti sonra nisan ayıydı sanırım testere dişli aslan pençesi çayı içtim ama şunu farkettim normalde benim göğüslerim aşırı hassastı normal zamanlarda bile dokununca ağrıdan ölüyordm o çaydan sonra göğüs ağrım adet dönemimde bile yok denecek kadar azaldı

Kızlar benim kasık ağrım bugün azaldı ama göğüste çok hassasiyet başladı uçları hafif hafirif ara ara sızlıyor. Adetime 5gün var daha sanırım adet olacağım.

Evet göğüs hassasiyeti azaldı bende de.

Yarında yapicam koyulaşma artarsa tekrar mi yumurtluyorum
Tatlım bir de gebelik varsa eğer koyulaşıyor diye biliyorum o da olabilir bende de aynısı oldu çünkü regliden 15. Gün yumurtladım, 10 gün sonra test tekrar koyulaşma ya başladı ya gerçekten yeniden yumurtluyorsun ya da gebelik olabilir tatlım

Kızlar benimde bata 10 gün var daha sol kasığımda batmalar oluyo ara ara bide şişkinlik var. Korunmayı biraktigimda başladı bu belirtiler daha önceden olmuyodu direk gebeliğe yormuyorum ama çoğumuzda bu tarz şeyler oluyo vücut hazırlık mı yapıyor acaba

Merhaba kizlar.
Hayirli cumalar,
Dün yazmisdim ya bir delilik ettigimi. Test yaptim sonucu negatif demisdim. Halbuki von erkendi. Bugün hala erken biliyorum. Ama evde test var noluyosa olsun dedim, yaptim ayni marka ayni saat. Cizgi cikti. Cok hafif cok silik ama gözle görülür.. ignenin 9. Günü. Dün ayni marka test negatif di. Ne düsünecegimi bilmiyorum gercekten. Ama allahim insallah bize nasib eder. Bi iki güne cizgi kaybolmazsa belirginlesirse Insallah belli olur..

Ki ben bugün esimle anlastim izinden sonra bu sene bi kere asilamayi deneyip bi süre cocuk denemelerinden tatil yapacaktik ara verecektik. Insallah allah nasib eder de bunlara hic gerek kalmaz.. bilmiyorum ne düsünsem cünkü dün bu testin aynisi negatif idi.. hala tabiki emin birsey degil ama.. bi umut..

Pozitif gibi canım goruyorum cizgiyi tebrıkler

Çizgi gayet net belli oluyo canım hayırlı olsun tebrik ederim bide yarın erken gebelik testi dene canım inşallah kop koyu çizgiyi görürsün çok heyecanlı

Ben bu ay başladım ama ne işe yarıyor onu bile çok bilmiyorum herkes çok övüyor
Gebe kalmayı sağlıyor bazılarında ilk ayda bile olmuş bilmiyorum ben de kullandım ama 20 gün kadar şimdi bekliyorum adet gelsin bitsin devam edeceğim

Görünüyor inşallah doğru çıkar. Bence kan ver hemen yada yarin tekrar yap koyulaşır hergecen gün artar hormon. İnşallah güzel sürpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…