Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım o zaman her durumda bir faydası var denemek gerek hamilelik yoksa. Peki başlama zamanı önemli mi. Videolarda adetten sonra başlayın falan diyorlardı sanki ama yanlış da hatırlıyo olabilirim

ben adetten 4 gun sonra basladim sogan kurune.basta tadi iyidi ama 4. gunden sonra midemi bulandirmaya basladi devam edemedim kizlar.akintim yoktu 2.gunden daha akinti yapti bende bu arada.devam etseydim ise yarayacakti bence

ben adetten 4 gun sonra basladim sogan kurune.basta tadi iyidi ama 4. gunden sonra midemi bulandirmaya basladi devam edemedim kizlar.akintim yoktu 2.gunden daha akinti yapti bende bu arada.devam etseydim ise yarayacakti bence
Her deneyen bir şekilde işe yaradığını söylüyor zaten. Artık mecbur onu da denemek gerek belki keramet soğandadır

Mrb kızlar son adet tarihim 12 temmuz du öncelerde hamileliği çok istiyordum fazlasıyla 1 sene denedim olmadı tabi emzirme den dolayı muhtemelen bide çok kafaya takiyordum fazlasıyla temmuzdan sonra pek umrumda olmadı kendimi hep oyladim başka şeylerle 2 haftadır canım sürekli ekşi şeyler çekiyordu ama gebeliğe vurmuyodum erken tabiki bugün yine reklamda limonata gördüm deliricem ötesi direk aldırdım bide kızlar test aldım acaba hamile miyim silik çıktı

Testim bu şekilde kızlar tabi yine umutlanmiyorum

Eklentiler

• IMG_20200812_214832.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 48
Benımde bat 13 agustos du az önce lekelenmem basladı regl öncesi hayaller eylüle kaldı
Benimde 13 ağustos ama hiçbir belirti yok. Tüm hafta olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Bugün hepsi gitti gibi ama gece uykumda gelecek herhalde her zaman olduğu gibi.

Bol şans umarim bu kez olur sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza..

Merhaba benim de bat 12.08.20 bekliyorum inşallah hasta olmam.bır kaç gün daha bekleyeceğim inşallah sonra test yapacağım.erken yapmak hayal kırıklığına uğramak istemıyorım

Benimde 13 ağustos ama hiçbir belirti yok. Tüm hafta olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Bugün hepsi gitti gibi ama gece uykumda gelecek herhalde her zaman olduğu gibi.

Benm 2 gundur gogus agrılarım vardı az önce pembe akıntım gelmeye basladı her regl öncesi gelir ve ardı regl ile sonuclanır bu ayda nasıp degılmıs

Benm 2 gundur gogus agrılarım vardı az önce pembe akıntım gelmeye basladı her regl öncesi gelir ve ardı regl ile sonuclanır bu ayda nasıp degılmıs
hayırlısı olsun sıkmayalım canımızı

Erken gebelik testi regl kaç gün varken yapılmalı? Benim bata 3 gun var yaparsam çıkar mı ? Üç Gün önce kan da beta 2.61 çıkmıştı doktor çok erken şuan gebelik gözükmüyor dedi testi yarın yapmalı miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…