Bizim de 11 ay oldu, çok olmadı. Amin , güzel dileklerin için. İnşallah, hepimiz.Canım daha fazla beklemeden kavuşursun inşallah bebeğine. Sizin süreç uzunmuş bizim daha 10 ay oldu. Bi an önce mutlu haberini alırsın umarım
Aa tüp bebek için erken değil mi o zaman?Bizim de 11 ay oldu, çok olmadı. Amin , güzel dileklerin için. İnşallah, hepimiz.
Yaş itibari ile düşünüyoruz bakalım.Aa tüp bebek için erken değil mi o zaman?
İnşallah Rabbim çok bekletmez hemen alırsın bebeğinin haberiniYaş itibari ile düşünüyoruz bakalım.
kızlar merhaba,
Son gittiğim doktor eşime ve bana kullanmam için vitamin verdi ama bulamadım. Yarın getirtcek eczaneci ama kimse kullanmıyo mu ki bu kadar eczanede yok? Kullanıp faydasını gören oldu mu? Biraz merak ettim açıkçası hiç kimse mi kullanmıyo ki hiç bi eczanede yok fiyatı da yüksek biraz bilemedim kafam karıştı
İki ay kadar kullandıktan sonra tekrar test yaptırdı eşim, hızda ve likefaksiyonda gerileme oldu. Kötüye gitti yani. O yüzden kullanmayı bıraktık, çakşır kökü daha etkili geldi bize o daha toparlayıcı benceMerhaba, bana da doktorum bu vitamini verdi benim ve eşim için, siz kullandınız mı acaba? Bizde sorun hız ve morfoloji, elimizdeki takviyeler bitince almayı düşünüyorum, fikrinizi almak istedim.
İki ay kadar kullandıktan sonra tekrar test yaptırdı eşim, hızda ve likefaksiyonda gerileme oldu. Kötüye gitti yani. O yüzden kullanmayı bıraktık, çakşır kökü daha etkili geldi bize o daha toparlayıcı bence
Tez vakitte kavuşursunuz bebişinize inşallahTeşekkürler cevap için, bir düşünelim o zaman, hakkımızda hayırlısı bakalım.
Ben faydasını göremedim ama gören var mıdır bilmemKonuyu hortlatıyorum ve soruyorum; kullanan fayda gören var mıdır acep
Pahalı da bir ürün çünkü de hem umut hem maddiyat bağlamayayım diye merak ettimBen faydasını göremedim ama gören var mıdır bilmem