- Konu Sahibi Cilekcetiner
siz gebelik testini nzaman yapmıştınızİnşallah oluşmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz gebelik testini nzaman yapmıştınızİnşallah oluşmuştur
Adetime 8 gün kala yapmıştım pozitifi görmüştüm 1 gün sonra tekrar yaptım yine pozitifi görünce kan testi yaptırmıştımsiz gebelik testini nzaman yapmıştınız
Sizin için dua edicem..inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürsün canımbende dün normal kaset test yaptım adetime 5 gün var kocaman tek çizgi sanırım olmadı
çok tşk ederim aminn inşallahSizin için dua edicem..inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürsün canım
Boş ürün değil bende dahil çok kişi hamile kaldıBen de kullanmıştım bi işe yaramadı boş ürünler
bugün adet oldum malesef olmadı neyi yanlış yapıyorum bilemedimBoş ürün değil bende dahil çok kişi hamile kaldı
adet oldum olmadı malesef ama sadece iki tane kullanmıştım 6 tane daha var kısmet bakalım bu ay olacakmıBoş ürün değil bende dahil çok kişi hamile kaldı
İlişkiden sonra afedersiniz bacaklarınızı kaldırın belinizin altına yastık koyun 25-30 dakika bekleyin inşallah hamile kalırsınızbugün adet oldum malesef olmadı neyi yanlış yapıyorum bilemedim
ayaklar kallkıyor hatta sabaha kadar öyle uyuyor biraz ayıp oldu ama kusura bakmayınİlişkiden sonra afedersiniz bacaklarınızı kaldırın belinizin altına yastık koyun 25-30 dakika bekleyin inşallah hamile kalırsınız
Sıkarken zorlandin mi dışarı akiyo sankiadet oldum olmadı malesef ama sadece iki tane kullanmıştım 6 tane daha var kısmet bakalım bu ay olacakmı