- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 38
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Merhaba bebde bu jeli kullandim ve o ay hamile kaldim 10 haftalikken bebegimin kalbi durdu. Ve bugün kurtaj oldum. Çok üzülüyorum. Bu jelden mi kaynaklandi bilmiyorumprefert preseed jel kullanan warmı. Bununla hamile kalan , çocuğu doğan doğmayan ??? Ben bunu kullandığım an hamile kaldım ama çocuk gelişmedi öldü kürtaj oldum. Biyerde okumuştum saflıkla saglıksız sperm ayırt etmeden döküyormuş doğrumu oldu ozaman örnekler nedir
Ben kullandım o ay hamile kaldım kızım bu ayın 14 ünde 4.5 yaşında olucakprefert preseed jel kullanan warmı. Bununla hamile kalan , çocuğu doğan doğmayan ??? Ben bunu kullandığım an hamile kaldım ama çocuk gelişmedi öldü kürtaj oldum. Biyerde okumuştum saflıkla saglıksız sperm ayırt etmeden döküyormuş doğrumu oldu ozaman örnekler nedir
Ben kullandım o ay hamile kaldım kızım bu ayın 14 ünde 4.5 yaşında olucak
Benim zamanında kullandığım açık pembeydi..çok teşekkür ederimMaşallah sizinki sağlıklı spermi iletmiş sanırım. Yeşil kutumuydu. Tr deki yeşil kutu sağlıksızda iletiyormuş. Ben şimdi İngiltere’den sipariş verirdim lacivert kutu
Benimde yesil kutuydu buMaşallah sizinki sağlıklı spermi iletmiş sanırım. Yeşil kutumuydu. Tr deki yeşil kutu sağlıksızda iletiyormuş. Ben şimdi İngiltere’den sipariş verirdim lacivert kutu
Şimdi ne siparis ettiniz araştirdiniz miBen kullandığımda işe yaramamıştı
Onu kullandığım zamanda değil, kullanmadığım bir zamanda hamile kaldım.Şimdi ne siparis ettiniz araştirdiniz mi
Nasıl yaniOnu kullandığım zamanda değil, kullanmadığım bir zamanda hamile kaldım.
Kullandım da faydasını görmedm demek istiyorum :)Nasıl yani
Buydu benimki
Kaça sipariş ettiniz foto su var mıO zamanın kini bilemiyorum ama tr de satılan yeşil kutu sıkıntılı benimde başıma geldi çok düşük yapan kalbi duran olmuş. Amazon’dan lacivert üretim yeri usa ve İngiltere tavsiye ediliyor. Ben kargo bekliyorum henüz.
merhaba bende kullanmak istiyorum eşimde ileri hareket az onun için faydası varmış sizdede sorun varmıydı hamile kalmissiniz allah analı babalı büyütsünBen kullandım o ay hamile kaldım kızım bu ayın 14 ünde 4.5 yaşında olucak
Merhaba eşimde de bende de sorun yoktu sadece hamile kalkamıyordum ilk kullandığımda hamile kaldım..çok teşekkür ederim darısı size ve tüm isteyen kişilere inşallahmerhaba bende kullanmak istiyorum eşimde ileri hareket az onun için faydası varmış sizdede sorun varmıydı hamile kalmissiniz allah analı babalı büyütsün
Merhaba eşimde de bende de sorun yoktu sadece hamile kalkamıyordum ilk kullandığımda hamile kaldım..çok teşekkür ederim darısı size ve tüm isteyen kişilere inşacevap verdiğiniz için tşk ederim dün sipariş verdim bir tek bu kaldı denemediğim bizde ileri hareket yavaş olmadı birtürü insallah faydası olur
merhaba geçen ay kullandım adetime 5 gün kaldı meraktayım insallah gebelik oluşmuşturMerhaba eşimde de bende de sorun yoktu sadece hamile kalkamıyordum ilk kullandığımda hamile kaldım..çok teşekkür ederim darısı size ve tüm isteyen kişilere inşallah
İnşallah oluşmuşturmerhaba geçen ay kullandım adetime 5 gün kaldı meraktayım insallah gebelik oluşmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?