Predictor güvenilir miiiii???

Bu şekilde çıktı beta, keselide gördü 20 gün sonra tekrar gel dedi bebeğin şekillenmesini anca o şekilde görürüz dedi:) haber veriyim dedim
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım kaç gün gecikmistin

Canım merhaba gönderilerini okudum Rabbim sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gözün aydin kasıklarımda ağrı var demişin ya geçti mi ağrın gebelik devam dimi inşallah benim adetim çok düzenlidir bebek düşündüğümden beri 3-4 gün falan gecikiyor ama kasıklarıma ağrı girince hevesim kırılıyor adet olcam diye üzülüyorum hep bir kez kimyasal geçirdim ve aşırı ağrili sancılı geçmişti 10 Gün gecikmenin sonunda adet olmustum ağrıların geçti mi nasılsın

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlı zaman da nasip etsin inşallah herkesin bünyesi kesinlikle bir olmuyor. 2 ay geçip gebeliğini hissetmeyen de var 2 gün geçip belirtilerini yaşayan da. Evlenmeden önce de regl sancıları için tamamen kesilecek derler ama gel gör ki asla öyle olmuyor:) şuan regl sancısı gibi olmamakla beraber kasıklarıma ara ara kramp gibi sancı giriyor. Göğüslerim çok acıyor. Bide benim midem hep sıkıntılıydı zaten ülser var bende o da beni çok zorluyor. İlk zamanlar regl sancılarımı sonuna kadar yaşadım ama şimdi şimdi duruldu. doktorumun da demesine göre ilk 3 ay regl sancısına benzer şeyler yaşamak çok normal içinde bi değişim söz konusu çünkü. 3-4 gün geciktiyse bi idrar testi veya kan tahlili yaptır istersen Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah

Reglime 5 kala bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20230811_123725.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 254
  • Screenshot_20230811-123321~2.png
    708,8 KB · Görüntüleme: 212
  • IMG_20230811_123132.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 263
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…