Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım kaç gün gecikmistinBu şekilde çıktı beta, keselide gördü 20 gün sonra tekrar gel dedi bebeğin şekillenmesini anca o şekilde görürüz dedi:) haber veriyim dedim
Çok teşekkür ederim, 6 gün geciktimTebrik ederim canım kaç gün gecikmistin
Tebrik ederim canım kaç gün gecikmistin
Canım merhaba gönderilerini okudum Rabbim sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gözün aydinMerhabalar,
Daha önce bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Şuan adetim 1-2 gün gecikti ve dayanamadım gene erken idrar testi yaptım. Test resimde ki gibi çift çizgi. Gram sevinemedim ve kan vermek istemiyorum gene kimyasal mı acaba diye. Kaç gün sonra sizce kan vermeliyim ve bu idrar testi güvenilir midir? Kasıklarım da kramplar var ama regl sancılarımla aynı sıkıntıları hissediyorum. Az da olsa bi kanamam hhiç olmadı ama akıntım var. Gerçekten bu süreç de bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Çok teşekkür ederimCanım merhaba gönderilerini okudum Rabbim sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gözün aydinkasıklarımda ağrı var demişin ya geçti mi ağrın gebelik devam dimi inşallah benim adetim çok düzenlidir bebek düşündüğümden beri 3-4 gün falan gecikiyor ama kasıklarıma ağrı girince hevesim kırılıyor adet olcam diye üzülüyorum hep bir kez kimyasal geçirdim ve aşırı ağrili sancılı geçmişti 10 Gün gecikmenin sonunda adet olmustum ağrıların geçti mi nasılsın
Reglime 5 kala bakabilir misinizCanım çok net çıkmış bence hamilesin. Doktorum adet gecikmesinden 4-5 gün sonra gel bakalım dedi bana. Galiba kese görünüyormuş. İster kan ver, ister normal kaset test al onu yap, ister 4-5 gün sonra doktora git. Baya koyu çıkmış. Kimyasal değildir diye düşünüyorum bebeğim. Hayırlı olsun inşallah
Kaçıncı dakikada çıktı canım?Reglime 5 kala bakabilir misiniz
5 gün kala iyi bile çıkmış canım ilk dklarda çıktıysa pozitif:))) bende 4 gün kala erken gebelik testi ile kızımı öğrenmiştim çok silik pembe bir çizgi ileReglime 5 kala bakabilir misiniz
Valla kuzum ilk 10 dk içinde böyle oldu ama ben hani sadece kendim mi görüyorum acaba diye bekledimKaçıncı dakikada çıktı canım?
Bu pembe gibi de değil ama5 gün kala iyi bile çıkmış canım ilk dklarda çıktıysa pozitif:))) bende 4 gün kala erken gebelik testi ile kızımı öğrenmiştim çok silik pembe bir çizgi ile
Çok çok silik bile pembemsi değill mi canımBu pembe gibi de değil ama
Kuruma çizgisi renkli olmuyor bence var bende ustalaştım 7 yıldır kolilerce test yapmışımdırAma kuruma çizgisi falan değil artk ustalastim bu konuda emin olunx
Valla kuzum bnce var ama bnce yaniKuruma çizgisi renkli olmuyor bence var bende ustalaştım 7 yıldır kolilerce test yapmışımdır
Elinde testin varsa sabırlı ol sabah tekrarla canimmmValla kuzum bnce var ama bnce yanihani belki beni anlarsınız diye atmak istedim
Yok ama sabah aldirtayim eşime inşallah vardır lütfen dualarınızı eksik etmeyinElinde testin varsa sabırlı ol sabah tekrarla canimmm
Kaçıncı dakikada çıktı canım?
Canim gerçekten eğer gebeysem mujdene karşılık vermek isterim ciddennn Allah razı olsun gerçi gebe olmasamda ilgilendigin için minnettarım sosyal hesabın falan varmı seni eklmek istiyorumBunu yeni yaptıysan pozitif bu da
Var canım Instagram @_faatos_Canim gerçekten eğer gebeysem mujdene karşılık vermek isterim ciddennn Allah razı olsun gerçi gebe olmasamda ilgilendigin için minnettarım sosyal hesabın falan varmı seni eklmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?