Canım çok net çıkmış bence hamilesin. Doktorum adet gecikmesinden 4-5 gün sonra gel bakalım dedi bana. Galiba kese görünüyormuş. İster kan ver, ister normal kaset test al onu yap, ister 4-5 gün sonra doktora git. Baya koyu çıkmış. Kimyasal değildir diye düşünüyorum bebeğim. Hayırlı olsun inşallahMerhabalar,
Daha önce bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Şuan adetim 1-2 gün gecikti ve dayanamadım gene erken idrar testi yaptım. Test resimde ki gibi çift çizgi. Gram sevinemedim ve kan vermek istemiyorum gene kimyasal mı acaba diye. Kaç gün sonra sizce kan vermeliyim ve bu idrar testi güvenilir midir? Kasıklarım da kramplar var ama regl sancılarımla aynı sıkıntıları hissediyorum. Az da olsa bi kanamam hhiç olmadı ama akıntım var. Gerçekten bu süreç de bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
İnşallahhhhhh çok teşekkür ederimCanım çok net çıkmış bence hamilesin. Doktorum adet gecikmesinden 4-5 gün sonra gel bakalım dedi bana. Galiba kese görünüyormuş. İster kan ver, ister normal kaset test al onu yap, ister 4-5 gün sonra doktora git. Baya koyu çıkmış. Kimyasal değildir diye düşünüyorum bebeğim. Hayırlı olsun inşallah
Amin amin Allah hepimize nasip etsin kuzum, tüm bebek isteyip kavuşamayanlara Allah evlatlarını nasip etsin inşallah. Gönlünü ferah tut. Hem kimyasal gebelik geçirmen hamile kalabildiğini gösteriyor. İnşallah bu sefer gerçekten bebeğin geliyorİnşallahhhhhh çok teşekkür ederimrabbim isteyen herkese hayırlı zaman da nasip etsin reglim 2 gün gecikti bi 2 gün daha belliyim de kan veriyim o zaman:)
Yaaaa inşallahAmin amin Allah hepimize nasip etsin kuzum, tüm bebek isteyip kavuşamayanlara Allah evlatlarını nasip etsin inşallah. Gönlünü ferah tut. Hem kimyasal gebelik geçirmen hamile kalabildiğini gösteriyor. İnşallah bu sefer gerçekten bebeğin geliyor
Kimyasal olsa bu kadar net olmaz benim kimyasal da çok siliktiMerhabalar,
Daha önce bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Şuan adetim 1-2 gün gecikti ve dayanamadım gene erken idrar testi yaptım. Test resimde ki gibi çift çizgi. Gram sevinemedim ve kan vermek istemiyorum gene kimyasal mı acaba diye. Kaç gün sonra sizce kan vermeliyim ve bu idrar testi güvenilir midir? Kasıklarım da kramplar var ama regl sancılarımla aynı sıkıntıları hissediyorum. Az da olsa bi kanamam hhiç olmadı ama akıntım var. Gerçekten bu süreç de bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba kan verdiniz mi sonucunuz nedir benim de aynı pzt kan vereceğimYaaaa inşallahmutlaka haber veririm ve inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Merhaba bende yarın gidicem daha gitmedimMerhaba kan verdiniz mi sonucunuz nedir benim de aynı pzt kan vereceğim
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahperşembe günü sabah bu marka testle anında pozitifi gördüm cuma kan tahlili yaptırdım beta 25bin küsür geldi dün doktora gittim keseyi gördük
Yaa çok çok sevindimperşembe günü sabah bu marka testle anında pozitifi gördüm cuma kan tahlili yaptırdım beta 25bin küsür geldi dün doktora gittim keseyi gördük
evet ilk çok teşekkür ederim amin inşallahTebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahilk mi
amin insallah hepimizinYaa çok çok sevindimAllahım sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallaaaaahhhhh
perşembe günü sabah bu marka testle anında pozitifi gördüm cuma kan tahlili yaptırdım beta 25bin küsür geldi dün doktora gittim keseyi
perşembe günü sabah bu marka testle anında pozitifi gördüm cuma kan tahlili yaptırdım beta 25bin küsür geldi dün doktora gittim keseyi gördük
yaa çookkk sevindimmm hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBu şekilde çıktı beta, keselide gördü 20 gün sonra tekrar gel dedi bebeğin şekillenmesini anca o şekilde görürüz dedi:) haber veriyim dedim
İnşallahhhhhh canım inşallahyaa çookkk sevindimmm hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?