amin canım.Allahın izniyle kucağına alırsın.çoğu gitmiş azı kalmış.bakalım sabah haber verırım bende ıns olumlu çıkar
çıkmadı canım ya.insallah tatlim
çıkmadı canım ya.
ewetnegatif mi cikti canim?
bilmiyom cnm yaaa.geçti ya bayada bakalım.kahverengi akıntıda yok aksamdan beri.bılmıyomolsun canim uzulme daha regl olmadin ya sokuleceksin yada gec dollenme oldu.
bilmiyom cnm yaaa.geçti ya bayada bakalım.kahverengi akıntıda yok aksamdan beri.bılmıyom
ılac kullanıyom zaten ama heralde işe yaramıyolar.[/QUOTE]kistin felan varmiydi varsa oda geciktirir ve lekelenme yapar?
ılac kullanıyom zaten ama heralde işe yaramıyolar.
folıc asıt ve glifor 1000mg kullanıyom 3 ay kullan dedi.2ay geçti bakalım.[/QUOTE]ne ilaci?
kist icinmi
folıc asıt ve glifor 1000mg kullanıyom 3 ay kullan dedi.2ay geçti bakalım.
2 sene olucak benımde eylulde evleneli beklıyoruz işte.1seneyı askın ugrasyom.hayırlısı artık.[/QUOTE]herseyin vakti saati var sanirim bebis vaktini beklior zor beklemesi biliorum bende 12 ay bekledim.
insallah olucak canim en kisa zamanda hayirlisi ile saglikli tutunur
2 sene olucak benımde eylulde evleneli beklıyoruz işte.1seneyı askın ugrasyom.hayırlısı artık.
ewet canım 8 eylül benimdesende mi eylul ayinda evlendin :) 18 eylul 2013 te evlendik bizde :)
ewet canım 8 eylül benimde
:) ben 14 eylulde kactim 18inde nikahimiz kiyildi :)
niye kactın kız vermediler mi ama sen mutluysan sorun yoktur.bak prenseste geliyo.