Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Allah Allah testin fotoğrafını bı atar mısınız duruyorsa,ben bu anı yasamaj istemediğim için kan veremiyorum
Soldaki sabahki freely, sağdaki bikaç saat önceki days doctor

Eklentiler

• 1000009369.jpg
    1000009369.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000009372.jpg
    1000009372.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 28
Bende şuanda mide bulantısı var belimde hafif ağrı var birde karnimda göz seyirmesi gibi seyirme oluyor anlamadım neden kasıklarımda da hafif hafif batma oluyor biseylere uzanırken o kadar
Segirmeyi bilmiyorum bana hic olmadi ama bel agrisi ve batma oluyor erken gebelik belirtilerinde.

Suan birliktelik uzerinden 5 gun gecti ve dun aksam peceteye coook az kan geldi arti agzimda metalik tat olmaya basladi. Gerilim tipi bas agrisi da oluyor.

Gecen hamileligimde de agzimda asiri metalik tat olmustu, bas agrisi da vardi.. Adet yaklasincada kramp batma tarzi agrilarim olmaya basladi. Ben o hamileligimi iliski sonrasi 10. Gunde ogrendim ama Malesef beta duzenli artmadi ve 11. Haftada bebegimin kalbi durdu. Bu belirtilere bakinca hamileymisim gibi geliyor.. Metalik tat hissi psikolojik olursa cok sasiririm cidden.

Ben yurt disinda yasiyorum burda kullandigim hicbir test yalanci pozitif vermedi. Kuruma cizgisi bile cikmiyor resmen.. Bu forumda denk geliyorum cokca yalanci pozitife. Çok can sıkıcı bir durum.

Insallah cuma gunu guzel haberler verirsiniz. 🤲

Çok silik çıkmış hayırlısı olsun canım hiiic uzulmeee vardır vakti saati tekrar dene
Psikolojik midir nedir Göğüslerim de sızlamaya başladı özellikle yan tarafları dokununca acıyor hala hamile olmadığına inandıramadım kendimi tüp bebeğe başlayacağız galiba mecbur bu ay hiç istemiyordum o kadar iğneyi hormonu yemeyi ama nasip😔

Segirmeyi bilmiyorum bana hic olmadi ama bel agrisi ve batma oluyor erken gebelik belirtilerinde.

Suan birliktelik uzerinden 5 gun gecti ve dun aksam peceteye coook az kan geldi arti agzimda metalik tat olmaya basladi. Gerilim tipi bas agrisi da oluyor.

Gecen hamileligimde de agzimda asiri metalik tat olmustu, bas agrisi da vardi.. Adet yaklasincada kramp batma tarzi agrilarim olmaya basladi. Ben o hamileligimi iliski sonrasi 10. Gunde ogrendim ama Malesef beta duzenli artmadi ve 11. Haftada bebegimin kalbi durdu. Bu belirtilere bakinca hamileymisim gibi geliyor.. Metalik tat hissi psikolojik olursa cok sasiririm cidden.

Ben yurt disinda yasiyorum burda kullandigim hicbir test yalanci pozitif vermedi. Kuruma cizgisi bile cikmiyor resmen.. Bu forumda denk geliyorum cokca yalanci pozitife. Çok can sıkıcı bir durum.

Insallah cuma gunu guzel haberler verirsiniz. 🤲
Çok teşekkür ederim, benim de başımda ağrı var neden anlamadım midemi bulandiriyor başımın üst kısmı 🥹 bizim burada malesef ki çok yalancı pozitif çıkıyor neden bilmiyorum,var mı yokmu bende merak ediyorum ama bakalım nasıp diyelim alıştım negatife ben

Psikolojik midir nedir Göğüslerim de sızlamaya başladı özellikle yan tarafları dokununca acıyor hala hamile olmadığına inandıramadım kendimi tüp bebeğe başlayacağız galiba mecbur bu ay hiç istemiyordum o kadar iğneyi hormonu yemeyi ama nasip😔
Herşeyde bir hayır vardır deyin bence rabbim ne yapıyorsa iyiligimiz için yapıyordur ,Allah'tan ümit kesilmez bekleyin bakalım ne olcak geç döllenme de olabiliyor bazen çünkü kan gelmeyene kadar ümit devam

Ya o kadar pozitif test nasıl çıkabilir aklım almıyor. Konunu takip ettim farklı kaç tane test yapmışsın hepsi silik çıkmış. Bir iki tane olsa tamam diyeceğim. Zaten hassas bir süreç bir de boş yere umutlanıyoruz. Üzülme canım ne diyelim inşallah bundan sonraki sonucun yüzünü güldürür😔
Malesef sonuç <0.5 çıktı negatif yani

Ya o kadar pozitif test nasıl çıkabilir aklım almıyor. Konunu takip ettim farklı kaç tane test yapmışsın hepsi silik çıkmış. Bir iki tane olsa tamam diyeceğim. Zaten hassas bir süreç bir de boş yere umutlanıyoruz. Üzülme canım ne diyelim inşallah bundan sonraki sonucun yüzünü güldürür😔
Bende inan anlayamıyorum bu durumu beklemeye devam yapcak bişey yok adete 4 gün kaldı ama şok olmadım değil yani

Canım farklı marka test aldım demiştin onları da yaptın mı çift çizgi çıktı mı ?
Silik çizgi çıktı after10 erken gebelik testi yaptım onda da çıktı bide albi yapmıştım ,bugün yapmıcam test yarın sente lady ve freely var kaset test onlardan yaparım en fazla 4 gün var adete

X